Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Hol található ez a fórum? Felnéznék oda megsasolni Ment a privesz de szerintem már elolvastad mire ezt elolvasod.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve PotC zenéiből tudna valaki küldeni? Nem sürgős. Fene, ha feljöttem volna este, akkor msn-en tudtam volna küldeni Na de szólhattál volna
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Majd még lehet hogy szólok mert a Rapidshare-féle verzió megint úgy tesz, mint ami nem működik...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve a Rapidshare-féle verzió megint úgy tesz, mint ami nem működik... Az amit én küldtam vagy másik? Ha az enyém akkor műxenie kell mert mindet leszedtem mielőtt elküldtem.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Már máskor is megtréfált az ilyesmi. Egyszerűen, egy üres filét tölt le.... az észgép. Majd még próbálkozom vele
Hozzászólás ideje: 2007. Június 17.18 éve Sajna nekem nem játsza le. Azt hiszem miután rákattintasz a számcímre, az új quicktime-al játsza le őket. De csak fél-egy perces részletek. Mindazonálltal elég jók. ^^ Így lejátsza? Fireworks track01 Flight of the order of the phoenix Dumledores Army Szerkesztve: 2007. Június 17.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Június 17.18 éve Hát nem éppen csúcsminőségű. Bár én valószínűleg csak akkor látom a filmet ha adja az Hbo...
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Megnéztem a neten és nem adtak ki a Transformers-hez OST-t, illetve csak éneklős számok vannak rajta.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Én is csak azt látom szerda óta mindenütt hogy a fene enné meg. Szerkesztve: 2007. Július 8.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Megnéztem a neten és nem adtak ki a Transformers-hez OST-t, illetve csak éneklős számok vannak rajta. Finoman fogalmazva, jó nagy xar az egész. Pedig van két szám, ami nagyon tetszik. Mikor jönnek az autobotok, meg mikor indulnak az A-10-esek Scorponok ellen.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Nekem is a moziban az ugrott be a főtémánál hogy otthon gyorsan letöltöm a filmzenét, mert ez nagyon király.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Most olvastam a Voxban, hogy augusztusban lesz Pesten egy koncert, ahol John Williams jelentősebb műveit fogják eljátszani. Kár hogy nem leszek az országban, ezért még fel is utaztam volna szerintem...
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Most olvastam a Voxban, hogy augusztusban lesz Pesten egy koncert, ahol John Williams jelentősebb műveit fogják eljátszani. Kár hogy nem leszek az országban, ezért még fel is utaztam volna szerintem... Május óta tudunk róla. Simon Zoli képeit fel is használják a szervezők.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 8.18 éve Májusban kicsit le voltam terhelve akkor... Nem gyenge jegyárak.
Hozzászólás ideje: 2007. November 11.17 éve Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Nekem sajnos még nem sikerült ránéznem.
Hozzászólás ideje: 2007. November 11.17 éve Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Nekem sajnos még nem sikerült ránéznem. Én sokat kerestem, de nem találtam meg sehol.Szerintem még ki se adták.
Hozzászólás ideje: 2007. November 11.17 éve Szerző Én sokat kerestem, de nem találtam meg sehol.Szerintem még ki se adták. én megtaláltam, egy torrent opldfalon de vagy 1 GB az egész nem volt helyem leszedni
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Ha valaki már hallotta a Return of the King Complete Recordings-t, akkor ne fosszon meg minket egy beszámolótól Sajna eltolták a megjelenést november 20-ra. Először azért, mert nagyobb a cucc, mint az előzőek, utána meg valami Kaliforniai tűz miatt be kellett zárni a gyárat, aztán nem tudom, miért is. Legalább is én ezeket olvastam. Remélem, a 20-a már marad, és jövő héten meg lehet hallgatni.
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve én megtaláltam, egy torrent opldfalon de vagy 1 GB az egész nem volt helyem leszedni Az tuti nem az. Szerintem.
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Az tuti nem az. Szerintem. Mondjuk az 1GB tényleg irreálisan nagynak hangzik.
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Sajna eltolták a megjelenést november 20-ra. Először azért, mert nagyobb a cucc, mint az előzőek, utána meg valami Kaliforniai tűz miatt be kellett zárni a gyárat, aztán nem tudom, miért is. Legalább is én ezeket olvastam.Remélem, a 20-a már marad, és jövő héten meg lehet hallgatni. Kösz az infót, nem tudtam erről
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.