Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Phantom Menace - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem ellenben olyannyira tetszett, hogy azóta megnéztem még egyszer, tesómmal, immáron Debrecenben. Lenyűgöző volt, látványilag, hangulatilag, mindenhogy.

Látványilag a fogatverseny egyszerűen orgia. Nem a 3d miatt, hanem egyáltalán a mozis élmény miatt és a hanghatásoknál. A filmmel kapcsolatban pedig az volt a jó, hogy végre figyelhettem csak és kizárólag a háttérben megbúvó érdekességekre. Így vettem észre Darth Maul szondadroidját Qui-Gonn mögött, de pl. azon is jót derültem, mikor kiszúrtam, hogy mikor a Jedik az elején kimenekítik a királynőt a droidok fogságából, Jar-Jarnak sikerült majdnem kitörni a nyakát esés közben. :D

Hozzászólás ideje:

Azt mondták, hogy ez egy jó film. :) A 3D hatással nem volt semmi bajuk, pedig ők már a rajzfilmes 3D világhoz vannak szokva, ami sokkal plasztikusabb. De szerintem náluk is az "SW moziban" hatás volt meghatározó, az volt a lényeg.

Nálam pedig kevésbé jött elő a tompa fejfájás-érzés - igaza volt kolmilannak, hogy hozzá lehet szokni. :)

Hozzászólás ideje:

Azt mondták, hogy ez egy jó film. :) A 3D hatással nem volt semmi bajuk, pedig ők már a rajzfilmes 3D világhoz vannak szokva, ami sokkal plasztikusabb. De szerintem náluk is az "SW moziban" hatás volt meghatározó, az volt a lényeg.

Nálam pedig kevésbé jött elő a tompa fejfájás-érzés - igaza volt kolmilannak, hogy hozzá lehet szokni. :)

De jó, mennyi idősek? :)

Hozzászólás ideje:

De jó, mennyi idősek? :)

A lányom épp pénteken lett 13, az unokatestvérei pedig 13 és 14 évesek. Az unokaöcsém egyébként nagy Obi-wan fan, januárban a középiskolás felvételin magyarból, amikor egy fiktív karakter jellemzése volt a feladat (lehetett filmbélit is választani), simán őróla írt. :D
Hozzászólás ideje:

A lányom épp pénteken lett 13, az unokatestvérei pedig 13 és 14 évesek. Az unokaöcsém egyébként nagy Obi-wan fan, januárban a középiskolás felvételin magyarból, amikor egy fiktív karakter jellemzése volt a feladat (lehetett filmbélit is választani), simán őróla írt. :D

Akkor a lányod az EP1 bemutatója évében született ezek szerint. Ez isteni szikra. :D

Hozzászólás ideje:

Akkor a lányod az EP1 bemutatója évében született ezek szerint. Ez isteni szikra. :D

Mondhatjuk. :D
Hozzászólás ideje:

Sikerült nekem is megnézni 3D-ben. Az érzéseim vegyesek, de mégis inkább pozitívba hajló. Előre le kell szögezni, hogy a 3D-sítés nem vásári mulatság jellegű (szinte semmi nem jön ki a vászonból),hanem mélységi jellegű. Lucas ezt a jellegűt priorizálja. Tény, hogy a Baljós árnyak egyébként alkalmas lett volna a kommersz-típusúra 3D-sítésre, de most tényleg Lucas nem ezt választotta, tehát a pénzéhesség kritikák teljesen alaptalanok.

A 3D különösen a belső terekben, különösen az űrhajókban volt nagyon szép.

Ugyanakkor több helyen is úgy érződött, hogy lenne még mit dolgozni a filmem. Egy későbbi bemutatóra eredményesebb lett volna a konvertálás, az biztos.

Amúgy nagy élmény volt ismét látni a Baljós-t moziban, utoljára 1999-ben láttam igy nagy vásznon. Igaz, kicsit úgy éreztem, mintha zoomol-t lenne a kép a BD-féle arányokhoz képest, de lehet, hogy tévedek.

Kicsit sajnálom azt is, hogy újabb új jelenetek nem kerültek a filmbe, pedig van elég alapanyag még.

A film a BD-verzió (a CGI Yoda cool!!!) volt, tehát aki még nem tudta megvenni, érdemes ezért is a moziba menni.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ha igaz lett volna a hír, hogy augusztusban jönnek a Klónok, akkor már lett volna hivatalos hír, igaz? :(

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Biztos! Kamu volt sajnos.

Igazán sajnálom.

Mellesleg még nyilatkozatot sem találtam a Lucasfilmtől a bevétellel kapcsolatban, már bőven elég kell, hogy legyen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.