Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Igen, de ugyanezek a szepi vezetők gondnélkül hagytak kivégezni egy hithű szenátort és két Jedit, mindenfajta tárgyalás nélkül (elvégre ezt kivágták). Számomra ez igazolja, hogy őket sem izgatja túlzottan a demokrácia... Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Na meg egy olyan szeparatista tanács, aminek az élén egy Nute Gunray áll, már nem lehet olyan jó. Persze vica-verza ez érvényes a Köztársaságra is, melynek a korrupt szenátusának az élén Palpatine állt. Végül is mindkettő lehetett volna jó is, de azokat a vezetőket követték feltétel nélkül, akiket követtek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Szerintem is a szepi vezetők, és céljaik voltak olyan gonoszak, mint Palpié. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Ok.Meg vagyok győzve.Tényleg, aki Jediket kinyír az nem éppen a Köztársaság híve. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Nemcsak Gunray volt kapzsi, hanem az összes szepi is...Ugyanolyan pénzéhesek voltak, mint a Kereskedelmi Szövetség... Vegyük példának, hogy a Wat Tambor irányította Techno Unió gyártotta le a neimoidiknak a droidokat, jóval a háború előtt! Némelyiküknek azért persze volt olyan gondolata, hogy a Köztársaság rossz út felé halad, de elsősorban a saját érdekeiket nézték. Dooku dumájának viszont nagyon sok ellenzéki szenátor dőlt be, akik alapvetően hittek a demokráciában...de Nute Gunray és San Hill, meg a többi kereskedelmi vezető világokat rombolt le azért, hogy kőgazdag lehessen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Épp ez a lényeg. A geonosisi megbeszélésen szerintem egyértelműen kiderül, hogy nem szívjóságból támadnak a köztársaságra. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Épp ez a lényeg. A geonosisi megbeszélésen szerintem egyértelműen kiderül, hogy nem szívjóságból támadnak a köztársaságra. Már csak egyet nem értek... Dooku megemlíti Obi-Wannak, hogy Nute Gunray azért szövetkezik vele, mert Darth Sidious tíz éve, a nabooi konfliktusban, elárulta. Na de akkor Gunray miért szövetkezik a tanítványával? Vagy nem tudta még akkor, hogy kicsoda Dooku és csak a háborúkor hódolt be megint a Sithnek? Elég fura, mert Poggle tudott Sidiousról már a II. epizódban...mikor Dooku mondta, hogy a Halálcsillag terveit elviszi mesterének... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Azért nem érted ezt a jelenetet, mert Dooku mindnyájunkat (Obi-wannal egyetemben) becsapott. Sidious és Nute ugyanúgy egy követ fújnak, mint "10 éve". Az EpIII-ból ez pontosan kiderül Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hmmm... Gunray biztos nem tudta, hogy valóban ki is Dooku. Poogle esete érdekesebb, de ott sem elíti Dooku névszerint Sidioust. Csak a 'mesterét'. Ebből még nem az jön le, hogy csak sith lehet. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Azért nem érted ezt a jelenetet, mert Dooku mindnyájunkat (Obi-wannal egyetemben) becsapott. Sidious és Nute ugyanúgy egy követ fújnak, mint "10 éve". Az EpIII-ból ez pontosan kiderül Donát Uh, köszi, az eszembe sem jutott, hogy esetleg Dooku hazudott volna Obi-nak... Még sikerült engem is becsapnia, hiába az Erő mindenek előtt. Ody Mandrell: Hát nem tudom, sztem Poggle biztos rákérdezett volna... Meg amúgy is úgy tudom, Poggle-t Sidious juttatta hatalomra, miután Poggle nagybátyját, Boltozatos Hadiss nagyherceget likvidálták... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Meg amúgy is úgy tudom, Poggle-t Sidious juttatta hatalomra, miután Poggle nagybátyját, Boltozatos Hadiss nagyherceget likvidálták... Ez már erősen EU, amit nem szabad keverni a filmekkel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Nincs mit, én is a fórumon olvastam anno ezt, méghozzá olyan 3 éve, a starwars.hu-n következtette ki Tibi Azóta megragadt (meg itt is volt róla szó, ebben biztos vagyok.) Donát Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ez már erősen EU, amit nem szabad keverni a filmekkel. Végül is igaz, de én Poggle helyében rá kérdeznék, hogy "Gróf úr, milyen mesterről tetszik beszélni?" Ha nem így tennék, a tudatlanságomból fakadóan elbizonytalanodnék...mert azt gondolnám, hogy itt valami búzlik és átvernek... vagy ha már egy csomó pénz üti a markomat, ez ne érdekeljen? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Végül is igaz, de én Poggle helyében rá kérdeznék, hogy "Gróf úr, milyen mesterről tetszik beszélni?" És végülis Dooku azt hazudik, amit akar Ettől függetlenül szerintem tudták miről van szó. Az ep.3-ban nyelik Sidious minden szavát és valszeg ez már a kezdetektől igy volt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Jobban belegondolva tényleg így van, hiszen Gunray és Haako biztosan Palpi segítségével szabadult ki olyan gyorsan... Azért a háborús bűnösöket el is szokták itélni, Gunrayék azonban még a Kereskedelmi Szövetség vezetőiként is megmaradhattak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Csak most kaptam észbe, hogy nagy marhaságot írtam alább. Az EPIII-at látva egyértelmű, hogy tudták ki van a háttérben. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi lett ezzel a szeparatistával, Rogwa Wodratával (balszélen): Mert hogy a konferencia után egyszer sem tűnik fel, pedig ő is vezető alak. Meghalhatott a csatában? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Az EPIII-as mészárlásnál nem volt ott? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Az EPIII-as mészárlásnál nem volt ott? Én nem tudok róla... De hát ott olyan sötét van, nem sokat tudni, ki volt ott és ki nem Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Nem volt ott. Mázlista:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Mázlista:) Milyen szerencsés, hogy már előtte kipurcant mi? Lehet, hogy éppen a geonosisi csatában veszett oda. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Milyen szerencsés, hogy már előtte kipurcant mi? Lehet, hogy éppen a geonosisi csatában veszett oda. Hát szerintem megmenekült, hiszen végül is a Mahka Sector szenátora, így ott kellett lennie a Jar Jar beszédénél...vagy nem tudom... Lehet hogy a két film közötti időszakban halt meg vagy börtönözték be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hát szerintem megmenekült, hiszen végül is a Mahka Sector szenátora Ezt ha nem Lucas mondta, akkor nem ér semmit. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Szerintem nyitni kéne a szeparatistáknak külön topicot, mert végül is ez a topic csak a csatáról szól. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Oké, de azt akkor a Sagában vagy az Ep3 alfórumban.... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. (szerkesztve) Jó, megcsinálom az egyikben... Szerkesztve: 2006. Október 8. - Nute Gunray Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. (szerkesztve) http://videa.hu/R3L2G6qw3koIcZV1 Szerkesztve: 2014. Június 23. - Rog Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. ez is nagyon tetszik! köszi az összeállítást Rog! a reek meg a kedvenc szörnyem! Coleman Trebor hősies halála is igen jó! az arénán kívüli csata meg a kedvenc felszíni csatám. Mindenféle szakadárok által gyártott harci gépezeteket láthatunk! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Hozzászólás ideje: 2007. Január 7. Köszi és nagyon szívesen mindenkinek! Ez is egy jó látványos csatesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.