JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Jövőhét kedden a Film+ on mindenki nagy meglepetésére levetítik a filmet :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Jövőhét kedden a Film+ on mindenki nagy meglepetésére levetítik a filmet Nem meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. A nyolcvanas években nyomatták volna ennyire amikor mindenki ki volt rá éhezve :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Na jó, de a 80-as években nem a 2004-es változatot vetítették. Sajnos már mindenki ezt a változatot ismeri, milyen jó is lenne, ha az eredeti menne le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Na jó, de a 80-as években nem a 2004-es változatot vetítették. Sajnos már mindenki ezt a változatot ismeri, milyen jó is lenne, ha az eredeti menne le Az már a kutyát se érdekli....ja bocs', téged igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Az már a kutyát se érdekli....ja bocs', téged igen. Nem tudjátok mi a jó Amikor az elején megszólal Perlaki majd Szatmáry, mint 3PO. A Kassai-Csernák-Bencze-Kristóf 4-esről nem is szólva Klasszikusok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Miért, a DVD-re nem az eredeti került fel? Azért egyszer poénból tényleg leadhatnák. Vagy, ha már úgyis hadilábon állnak a verziókkal (elvégre az ep5-6 még mindig SE), akkor az ep4 lehetne az eredeti, az ep5 az SE, az ep6 meg a 2004-es Vagy, még jobb. Első reklámig eredeti, másodikig SE, aztán az utolsó szakasz meg a 2004-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Nem tudjátok mi a jó Amikor az elején megszólal Perlaki majd Szatmáry, mint 3PO. A Kassai-Csernák-Bencze-Kristóf 4-esről nem is szólva Klasszikusok... Nem tudjuk.... Az "eredti" meg a 2004 -es között kb. 2 percnyi új anyag eltérés van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Nem tudjuk.... Az "eredti" meg a 2004 -es között kb. 2 percnyi új anyag eltérés van.Igen, az a 2 percnyi eltérés kissé zavaró, de mára már megbarátkoztam vele De leginkébb az SE szinkronja az, ami kifejezetten zavar, nem tudom magamat túltenni rajta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Amikor az elején megszólal Perlaki majd Szatmáry, mint 3PO. A Kassai-Csernák-Bencze-Kristóf 4-esről nem is szólva Klasszikusok... "Attól, hogy öreg, még nem lesz klasszikus. Ami régen sz*r volt, az most is sz*r." - Matt Farrell Na jó, ez nem teljesen igaz a klasszikus szinkronra, de az emlékek azért jelentősen megszépítették nálam. Mikor legutóbb belehallgattam, rájöttem, hogy ugyanolyan, mint az SE szinkronja. Vagyis eSE fogom hallgatni már (Nem úgy, mint az Aliens eredeti szinkronja, na az igen!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Én meg csak így tudom nézni Annyira a szívemhez nőtt, hogy a 2004-es DVD-ket már ideje se tudom, mikor vettem le a polcról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Én meg csak így tudom nézni Annyira a szívemhez nőtt, hogy a 2004-es DVD-ket már ideje se tudom, mikor vettem le a polcról Ez a Te bajod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerencsére mindenki azt a verziót tudja nézni, ami neki tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nekem az SE szinkronja hiányzik. Azon "nőttem fel". Úgy ugranak be a jelenetek. "A név ismerős, de az idejét se tudom, mikor hallottam utoljára." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Valamikor, néhány hónappal ezelőtt, szó volt errefelé, hogy vajon a Yavin IV a Lázadók Szövetségének egyik bázisa volt e, vagy csupán az egyetlen. Na most tegnap, a Film+-on újra megnézve a filmet, a végén az ünnepségen észrevehető, hogy minimum vagy félszáz narancsszín pilótaruhás vadászpilóta is feltűnt, ez pedig számomra megerősíti a korábbiakat, hogy máshol is volt bázisa a Lázadóknak, hiszen azt tudjuk, hogy hányan is voltak Dodonna eligazításán a pilóták és azokból mennyi tért vissza Egy szó mint száz, a győzelemre megünneplésére eljöttek a "vidéki fiúk" is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Vagy csak annyi hajójuk volt összesen, a többi pilóta csupán tartalékos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Vagy csak annyi hajójuk volt összesen, a többi pilóta csupán tartalékos. Én is erre gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nem ér ilyenre gondolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. (szerkesztve) Nem ér ilyenre gondolni Pedig lehetséges. Miután felrobbantották a halálcsillagot, lett szponzor is, hisz erre már lehet alapozni. Ennek folyománya az EPV -ös fejlődés. Szerkesztve: 2010. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Pedig lehetséges. Miután felrobbantották a halálcsillagot, lett szponzor is, hisz nagy erre már lehet alapozni. Ennek folyománya az EPV -ös fejlődés. Ez már korábbra is visszavezethető szerintem. Tutti megvoltak már ekkor is azok a hajók ( Nebulon fregatt, számos blokádtörő ésatöbbi) A Yavini csata idejében is, hiszen valamivel el kellett szállítani a cuccosokat, amikor a Birodalom másodjára tette tiszteletét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Vagy csak annyi hajójuk volt összesen, a többi pilóta csupán tartalékos. Hmm... de ha egy pilóta meghal mondjuk harc közben, többnyire a gépe is tropára megy, mivel pont azért hal meg Akkor a tartalékosnak megint nem lesz gépe, így aztán ennyi tartalékos azért mégsem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. De lehet, hogy több pilóta csatlakozott a felkeléshez, mint ahány gépet addig tudtak szerezni. Az biztos, hogy voltak nagyobb hajók, mert valahogy a felszerelést kellett mozgatni (pl. mikor lehagyták a Dantooine-t). Az is megeshet, hogy a ceremónián lévő pilóták azokhoz a hajókhoz tartoztak. Amúgy ez egy jó kép a bázisról: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Ezt a képet én is már láttam és nagyon tetszik. Szépen kiépítették azt a bázist Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Ez igen. Azzal a sok meneküléssel mindig egy csomó technikát kellett hátra hagyniuk. Úgy látom itt sem volt ez másként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. De lehet, hogy több pilóta csatlakozott a felkeléshez, mint ahány gépet addig tudtak szerezni. Amúgy ez egy jó kép a bázisról: Tényleg, az is lehet. Nagyon jó ez a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Nagyon szépen kidolgozott bázis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Akkor már mindegyik régi szinkronból rakok fel ízelítőt... [/url]http://www.youtube.com/watch?v=mV5E4TtP0Ss Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Köszi Milán. Szerintem ez a legjobb régi szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Köszi Milán. Szerintem ez a legjobb régi szinkron. Nekem a darálós Vader és a Jackie Chan-Luke nem jön be annyira... Szerk.: Már értem, mire célzol, ez még tényleg a legjobb. Szerkesztve: 2010. Február 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Nekem nem tetszik. Nyomában sincs szerintem az SE szinrkonjának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.