Jump to content

Háttérben lévő érdekességek, történetek

Recommended Posts

Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra.

Edited by Rog

Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... :roll:
Na ez érdekes. :)

Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra.
2010 legújabb felfedezettjei. :D Edited by Rog

Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra.

Szintén :D Igazából a nosztalgia miatt lesznek ezek mindig az elsők az összes szinkron közül :)

Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. :D
Jó, hogy összeraktál egy ilyen ízelítőt. :) A szinkronos topikban sajnos nem vettem észre, de most legalább láttam.

Ez egyébként sokkal ismerősebb, mint a Birodalom régi szinkronja. És tévedtem, Luke itt nem jött be igazán, és nem ott.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál.
Én a múltkor az EPIII után néztem meg. Döbbenetes mennyire jó úgy (is).

Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan :clap:

Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan :clap:
Igen, rengeteg minden felsejlik az én fejemben is a múltról. Nagyon szeretem ezt. Pl. nem hittem volna, hogy lehet még dobni azon a jeleneten, amikben Luke a naplementét nézni. Az EPIII -nak köszönhetően lehetett! Beugrik a film vége, amikor még csecsemőként, Beru karjaiban aludt, és a nevelőszülei is úgy fürkészték a horizontot ahogy most ő. Csodálatos pillanatok ezek.

• 3 months later...

A teljes igazság az, hogy Greedo-t ketten játszották: az olyan képkockákon, ahol együtt mutatták Han-t és Greedo-t egy Pul Blake nevű úriember, míg a közeli képeken, amin csak Greedo látszik, egy Maria De Aragon nevű hölgy(akiről az alábbi kép készült) alakította a fejvadászt.

Másik érdekes tény, hogy Greedo egy létező a dél-amerikában használt Quechua nyelven beszél.