Rog Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited ) Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Edited September 20, 2011 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 (edited ) Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... Na ez érdekes. Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra.2010 legújabb felfedezettjei. Edited September 20, 2011 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra. Szintén Igazából a nosztalgia miatt lesznek ezek mindig az elsők az összes szinkron közül Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Jó, hogy összeraktál egy ilyen ízelítőt. A szinkronos topikban sajnos nem vettem észre, de most legalább láttam. Ez egyébként sokkal ismerősebb, mint a Birodalom régi szinkronja. És tévedtem, Luke itt nem jött be igazán, és nem ott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Tölteni tölteni! 1977 sketchbook: http://sharingmatrix.com/file/1907383/the-...-sketchbook.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Tölteni tölteni! 1977 sketchbook: http://sharingmatrix.com/file/1907383/the-...-sketchbook.zip Ez mi ez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Ez mi ez?könyv a Star Wars (Egy új Remény) concept rajzaiból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 könyv a Star Wars (Egy új Remény) concept rajzaiból.Van benne EPI is bőséggel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Kár, hogy nekem háromnegyed órát ír ki. Na mindegy, erre nem várok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Kár, hogy nekem háromnegyed órát ír ki. Na mindegy, erre nem várok.Pedig csak 10 mega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Nem a méret miatt van, ennyit kell várnom, hogy elinduljon. Nem tudom, milyen oldal ez, de nem várom meg, hogy a végére érjen a számláló. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Nem a méret miatt van, ennyit kell várnom, hogy elinduljon. Nem tudom, milyen oldal ez, de nem várom meg, hogy a végére érjen a számláló.Nekem asszem 60 mp-t kellett várni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 1 percet kell várni. Amúgy nem nagy szám, én több vázlatrajza számítottam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Nálam 45 percnél kezd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál.Én a múltkor az EPIII után néztem meg. Döbbenetes mennyire jó úgy (is). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan Igen, rengeteg minden felsejlik az én fejemben is a múltról. Nagyon szeretem ezt. Pl. nem hittem volna, hogy lehet még dobni azon a jeleneten, amikben Luke a naplementét nézni. Az EPIII -nak köszönhetően lehetett! Beugrik a film vége, amikor még csecsemőként, Beru karjaiban aludt, és a nevelőszülei is úgy fürkészték a horizontot ahogy most ő. Csodálatos pillanatok ezek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Fun fact: Greedot egy nő játszotta (a cipőt nézd). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Ez hogy hogy eddig nem derült ki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Olyan illúzióromboló.... Az nem zavart, amikor sok év után kiderült, hogy milyen összetákolt módon készültek a technikai trükkök, sőt! De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Olyan illúzióromboló....Az nem zavart, amikor sok év után kiderült, hogy milyen összetákolt módon készültek a technikai trükkök, sőt! De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Szerintem a filmben nem ő van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Egy kicsit az Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Tényleg az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 És még a maszk is bénán fest ezen a képen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 És még a maszk is bénán fest ezen a képen Valami nem kóser vele annyi szent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Az ott ki a háttérben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok Durd Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 A teljes igazság az, hogy Greedo-t ketten játszották: az olyan képkockákon, ahol együtt mutatták Han-t és Greedo-t egy Pul Blake nevű úriember, míg a közeli képeken, amin csak Greedo látszik, egy Maria De Aragon nevű hölgy(akiről az alábbi kép készült) alakította a fejvadászt. Másik érdekes tény, hogy Greedo egy létező a dél-amerikában használt Quechua nyelven beszél. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts