Bomarr Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 A VES (Visual Effects Society) a '77-es Star Warsot választotta trükktechnikailag a legfontosabb filmnek, mely valaha készült! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Érthető! Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Jogos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Nagyon helyes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Éljen a New Hope! Hollywood-nak tényleg ez a film adott reményt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Szerintem a Szomszédok híres építkezési balesete sokkal nagyobb hatással volt a CGI fejlődésére, aki látta tudja miről beszélek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Azért nehogy már kihagyjuk Pirx kapitányt gyerekek! Ő a mi Blue box istenünk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Azért nehogy már kihagyjuk Pirx kapitányt gyerekek! Ő a mi Blue box istenünk Ne csinálj viccet Pirx és a kenyérpirító legendás párosából. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Szerintem a Szomszédok híres építkezési balesete sokkal nagyobb hatással volt a CGI fejlődésére, aki látta tudja miről beszélek. Nem láttam, de érdekel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Nem láttam, de érdekel! OFF Ez lenne az bár lehet hogy azóta láttad már. http://www.youtube.com/watch?v=xRf1MlBVyrc ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ja ez? Hát igen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Harminc éve ezen a napon sok sci-fi rajongó várta kíváncsian a Star Wars nevű filmet. Elmentek dolgozni, iskolába, és nme is sejtették, hogy este egy csodát fognak látni. Sok boldog szülinapot a New Hope-nak és az egész Star Wars-nak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Boldog Születésnapot a STAR WARS-nak! Köszönjük George! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Ki nézi meg ma este? Én a kvíz után rávetem magam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Azt hiszem, én kihagyom, túl sokára lenne vége Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Azt hiszem, én kihagyom, túl sokára lenne vége Péntek van....le se fekszek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Tudom, csak éppen ha leülnék tv elé, vagy a pl. kedvéért egy könyv fölé, egy órán belül úgy elaludnék, hogy észre se venném Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Mivel már beterveztem két hét múlvánra, így ma nem ülök le elé. Mondjuk gondoltam rá, hogy ezen a napon lenne a legjobb végignyomni az egészet, de egyrészt, egy viszontagságos hét van mögöttem, így elmondhatom, hogy ha kerekítek, még akkor is csak 8 órája vagyok fenn, másrészt a módot is meg kéne adni, vagyis "had szóljon a házimozi", azt meg anyám és a ház többi lakója is rossz néven venné. Szóval ma csak az ep3 soundtrack mellé járt DVD lesz meghallgatva/megnézve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Terveztem... de asszem Dzséjtnek van igaza, meg kell adni a módját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited ) Kicsit elméláztam azon hogy miért húzzák le rögtön Skywalker tesók a Falcont és arra jutottam hogy talán az EP1-ből eredhet a dolog. Tudvalevő hogy Ani azt mondja a versenyjárgányáról hogy az a leggyorsabb és azt a masinériát a haverok simán lehúzzák és a próba előtt babrálni is kell rajta. Han is a röppentyűje tempójával jön elő és az se úgy műxik ahogy kéne. Lehet hogy a tesókban tudat alatt megvan vmennyi ebből a podos szituból vhogy úgy ahogy a prinszesszben az emlékek a muterjáról. Minden adott, van egy gyorsnak mondott járgány ami persze gyors mint állat és amit bezony bütykölgetni kell. Edited August 18, 2007 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (ezt tedd be a Párhuzamokba inkább) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (ezt tedd be a Párhuzamokba inkább) Az is számításba jött de mivel köze van ehhez a részhez úgy gondoltam hogy itt is megfér. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited ) Leia hogy lett feneséges hencegnő mikor egy szenátor fogadta örökbe? Edited October 8, 2007 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Organa királyi család volt az Aldeeranon. Bail királyként ő volt a bolygó első számú embere, ő volt az első helytartója és szenátora is a bolygónak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorkyZero Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 "De már akkor sem használtam az Obi-Wan nevet, amiker te a világra jöttél!" - Pedig de! Na akkor hogy is van ez? Egyáltalán ez a 'Ben' név honnan jött rá? Valahol olvastam, hogy a teljes neve Ben Obi-Wan Kenobi. Igen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Az ep3 készítésekor volt az a pletyka, hogy Ben az eredeti neve, de aztán el lett vetve (hogy tényleg így tervezte Lucas vagy csak pletyka volt, aztat nem tudom). Viszont, hogy miért mondja ezt? Hát, az jó kérdés, de végül is alig pár óra lehet a különbség a között, hogy Luke-ék megszülettek, meg ő új személyazonosságot volt kénytelen felvenni. Úgyhogy, az a pár óra lehet, már elmosódott benne az elmúlt 19 évben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 (edited ) A 66-os parancs pillanatától kezdve nem tudta használni az igazi nevét, mert azonnal levadászták volna. Edited July 10, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Legalábbis hivatalosan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited ) Lassan ez is bekerülhetne a F.A.Q.-ba. Ezerszer szóba került már, hogy angolul nem azt mondja, amit magyarban. Az eredeti angol mondat: "I haven't gone by the name of Obi-Wan since, oh, before you were born. ..." Azaz: Nem hívtak Obi-wannak már egy jó ideje... utoljára akkor szólítottak így, mikor te még a világon sem voltál. És ez, ha jól tudom igaz is. Nem mondják ki a nevét az ikrek születése után, legalább is az Obi-want nem. Edited July 11, 2008 by Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 És ez, ha jól tudom igaz is. Nem mondják ki a nevét az ikrek születése után, legalább is az Obi-want nem. Tényleg nem. Utánna még Yoda nevezi egyszer néven, de ő is "master Kenobi"-ként hivatkozik rá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts