Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az már a kutyát se érdekli....ja bocs', téged igen. :)
Nem tudjátok mi a jó :P

Amikor az elején megszólal Perlaki majd Szatmáry, mint 3PO. A Kassai-Csernák-Bencze-Kristóf 4-esről nem is szólva :) Klasszikusok...

Hozzászólás ideje:

Miért, a DVD-re nem az eredeti került fel? :P:D

Azért egyszer poénból tényleg leadhatnák. Vagy, ha már úgyis hadilábon állnak a verziókkal (elvégre az ep5-6 még mindig SE), akkor az ep4 lehetne az eredeti, az ep5 az SE, az ep6 meg a 2004-es :) Vagy, még jobb. Első reklámig eredeti, másodikig SE, aztán az utolsó szakasz meg a 2004-es. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem tudjátok mi a jó :)

Amikor az elején megszólal Perlaki majd Szatmáry, mint 3PO. A Kassai-Csernák-Bencze-Kristóf 4-esről nem is szólva :) Klasszikusok...

Nem tudjuk.... Az "eredti" meg a 2004 -es között kb. 2 percnyi új anyag eltérés van.
Hozzászólás ideje:
Nem tudjuk.... Az "eredti" meg a 2004 -es között kb. 2 percnyi új anyag eltérés van.
Igen, az a 2 percnyi eltérés kissé zavaró, de mára már megbarátkoztam vele :)

De leginkébb az SE szinkronja az, ami kifejezetten zavar, nem tudom magamat túltenni rajta...

Hozzászólás ideje:

"Attól, hogy öreg, még nem lesz klasszikus. Ami régen sz*r volt, az most is sz*r." - Matt Farrell :P:)

Na jó, ez nem teljesen igaz a klasszikus szinkronra, de az emlékek azért jelentősen megszépítették nálam. Mikor legutóbb belehallgattam, rájöttem, hogy ugyanolyan, mint az SE szinkronja. Vagyis eSE fogom hallgatni már :D (Nem úgy, mint az Aliens eredeti szinkronja, na az igen!)

Hozzászólás ideje:

Valamikor, néhány hónappal ezelőtt, szó volt errefelé, hogy vajon a Yavin IV a Lázadók Szövetségének egyik bázisa volt e, vagy csupán az egyetlen. Na most tegnap, a Film+-on újra megnézve a filmet, a végén az ünnepségen észrevehető, hogy minimum vagy félszáz narancsszín pilótaruhás vadászpilóta is feltűnt, ez pedig számomra megerősíti a korábbiakat, hogy máshol is volt bázisa a Lázadóknak, hiszen azt tudjuk, hogy hányan is voltak Dodonna eligazításán a pilóták és azokból mennyi tért vissza :D

Egy szó mint száz, a győzelemre megünneplésére eljöttek a "vidéki fiúk" is :)

Hozzászólás ideje:
Pedig lehetséges. Miután felrobbantották a halálcsillagot, lett szponzor is, hisz nagy erre már lehet alapozni. Ennek folyománya az EPV -ös fejlődés. :D
Ez már korábbra is visszavezethető szerintem. Tutti megvoltak már ekkor is azok a hajók ( Nebulon fregatt, számos blokádtörő ésatöbbi) A Yavini csata idejében is, hiszen valamivel el kellett szállítani a cuccosokat, amikor a Birodalom másodjára tette tiszteletét. :)
Hozzászólás ideje:
Vagy csak annyi hajójuk volt összesen, a többi pilóta csupán tartalékos. :)

Hmm... de ha egy pilóta meghal mondjuk harc közben, többnyire a gépe is tropára megy, mivel pont azért hal meg :D Akkor a tartalékosnak megint nem lesz gépe, így aztán ennyi tartalékos azért mégsem kell.

Hozzászólás ideje:

De lehet, hogy több pilóta csatlakozott a felkeléshez, mint ahány gépet addig tudtak szerezni.

Az biztos, hogy voltak nagyobb hajók, mert valahogy a felszerelést kellett mozgatni (pl. mikor lehagyták a Dantooine-t). Az is megeshet, hogy a ceremónián lévő pilóták azokhoz a hajókhoz tartoztak.

Amúgy ez egy jó kép a bázisról:

ITW_Great_Temple.jpg

Hozzászólás ideje:
De lehet, hogy több pilóta csatlakozott a felkeléshez, mint ahány gépet addig tudtak szerezni.

Amúgy ez egy jó kép a bázisról:

Tényleg, az is lehet. Nagyon jó ez a kép :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Köszi Milán. Szerintem ez a legjobb régi szinkron.

Nekem a darálós Vader és a Jackie Chan-Luke nem jön be annyira...

Szerk.: Már értem, mire célzol, ez még tényleg a legjobb. :roll:

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.