Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. (szerkesztve) Remélem nálunk is jönni fog, és nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretnék a filmben látni esetleges kivágott jeleneteket is. Szerkesztve: 2016. Március 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Én is remélem, hogy jönni fog és én is szeretnék látni kivágott jeleneteket! Bizonyára lesznek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Tuti vétel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. (szerkesztve) A filmbe illesztve lennének jók, persze először jó lenne tudni mik ezek a jelenetek. Tuti vétel! Az bizony! Már alig várom, hogy itthon is megnézzem. Annak mindig van egy különleges hangulata. Szerkesztve: 2015. December 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Én is örülnék egy rendezői változatnak. Anno talán az X-men volt az amit például úgy adtak ki hogy egy lemezen rajta volt a mozi-változat és a hosszabbított is és lehetett választani hogy melyiket akarod látni. Hasonló jöhetne ide is. A hirek szerint a kivágott jelenetek legalább fél órát tesznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Egy kb 30 perccel hosszabb rendezői változat? Csúcs lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Akkor lenne miből válogatni. Remélem arra is fény derül mik ezek a jelenetek. Abból amiket Bomarr rakott be úgy tűnik, hogy elég aslaposan meg van tervezve a Köztársaság. Karakterek, viszonyok, berendezkedés. Kétlem, hogy egy könyv vagy csak a háttér miatt kreálták volna őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Igen, ha jól van elővezetve akkor jöhetne. És utána mennének ki az erkélyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Fú, ez nagyon az előnyére válna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Remélem nálunk is jönni fog, és nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretnék a filmben látni esetleges kivágott jeleneteket is. Amíg a ProVideonál vannak a Disney jogai, erre kicsi az esély. Hallottam pletykákat, hogy Bontonfilm tárgyal a Disneyvel csak és kizárólag SW ügyben, de még semmi biztosat nem tudni. A premier bemutató is kényes volt, de ott a Fórum a forgalmazó (ha jól tudom), így az a vita, ami a ProVideo és a Disney kapcsolatát terheli, nem befolyásolta az ügyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Igen, valami magasrangú fogadás lehetett. Egy ilyesféle kivágott jelentnek én is örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Attól függ mik lesznek a kivágottak. Egy két jelenet simán jöhetne, végülis jellemző is a star wars-ra. De egy 15-20 perccel hosszabb rendezői? Az nem volt divat eddig. Szerintem nem is lesz most sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Abrams munkásságát ismerve jobb, ha előre letesztek bármilyen toldásról. Sosem volt rá ez jellemző, szvsz. ezután sem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 27. (szerkesztve) A Blu-ray.com szerint április 5 -én jön majd a film. Formátumok: DVD, BD. Kicsit korainak érzem még akkor. Kíváncsi vagyok honnan van az infójuk. Elég megbízható az oldal. Szerkesztve: 2015. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Egyáltalán nem korai. Minden BD 3-4 hónappal a mozipremier után jön ki. Szerk.: na jó, nem minden, de nem furcsa sem, ha ilyen gyorsan megjelenik. Én nem bánnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Én se bánnám de futtassák ki rendesen a mozikban. Bár ehhez a marketingesek jobban értenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 27. De jó lenne! Névnapomra tökéletes. Kiváncsi vagyok hány változat lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Abrams megerősítette, hogy lesznek visszarakott jelenetek a BD kiadásban. Nem sok, de lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Wow! Kíváncsi leszek, hogy idomulnak majd a film jelenlegi sodrába! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Abrams megerősítette, hogy lesznek visszarakott jelenetek a BD kiadásban. Nem sok, de lesz. Erről kaphatnék egy forráslinket? Mert sokszor hallottam már ilyen kijelentést, aztán rendre ugyanaz a film került a lemezre, mint ami a moziban ment (khm... Prometheus...), a "visszarakott" jelenetek meg csak extrák voltak. Remélem ebben a kevésben Korr Sella történetszála van benne. Ha az belekerülne, az nagyon jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. The good news first. JJ said: “I’m sure, that quite a few of them, will make their way to that” [bluray]. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hát ez engem nem győzött meg arról, hogy valóban a filmben lesznek benne és nem csak extraként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. De jó lenne! Lesz amúgy magyarul is BD? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. (szerkesztve) Csoli...ha lenne magyarul már nem tele lenne a net is vele? Vagy ez a fórum? Szerkesztve: 2015. December 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Sajnos ezt végighallgatva csak annyi bizonyos, hogy rajta lesznek a Blu-rayen, de arra persze nem kérdezett rá ez a rendkívül okos ember, hogy milyen formában. Valóban, ennél jóval fontosabb, hogy ki lőtt először... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Háááát ez a "sand people" elég gyengus kérdező volt. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Sajnos ezt végighallgatva csak annyi bizonyos, hogy rajta lesznek a Blu-rayen, de arra persze nem kérdezett rá ez a rendkívül okos ember, hogy milyen formában. Valóban, ennél jóval fontosabb, hogy ki lőtt először... Vagy milyen színű fénykardja lenne Abrams-nek. Engem speciel rohadtul bosszantott a muksó. Utálom, amikor valaki ilyen baromságokat tud csak kérdezni. Képzelem, mi járhatott Abrams fejében (mondjuk látszik az arcán). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Csoli...ha lenne magyarul már nem tele lenne a net is vele? Vagy ez a fórum? Egy idejenem nem olvasgattam már a Disney féle BD hisztiről. Szóval akkor úgy állunk, ahogy korábban; hogy nem lesz, csak dvd-n.. Az ember azért reménykedik, mert a premier dátumban is megkönyörültek rajtunk, és lehet, hogy álmodtam, de mintha már egyszer olvastam volna, hogy kivételesen lesz, hogy a Bontonfilm tárgyal a Disney-vel, vagy valami ilyemsmi. Gondoltam, hogy bekérdezek, olyan sok a nálam informáltabb tag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. De mi az, hogy nem lesz? Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.