Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Biztos meg van még valahol. Én beraktam volna az Ellenállás bázisára. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Nem biztos, hogy Chopper túléli ám a Rebelst... Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Akkor vegyünk egyet. Csak kár hogy ilyen kicsi.. Link Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Ennivaló gyönyörűség, majd feladok egy lottót a hétvégén, hátha... Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. ha bejön várjuk a véleményeket róla Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Nálunk is járőrözhetne Nagyon aranyos Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Én is el tudnék szórakozgatni egy olyannal. Ennivaló gyönyörűség Tudok valamit ami tényleg az volt. Daisy sütötte valamikor a keresztapjával. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Nálunk is járőrözhetne Nagyon aranyos Kollégának mesélték, hogy a járőrözés nem megy neki valami jól, mert a cikkben írtakkal ellentétben nem igazán jegyzi meg a határokat. Attól még jöhetne Tudok valamit ami tényleg az volt. Daisy sütötte valamikor a keresztapjával. Wow Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. egy pár BB8 ről amit meglehet venni. (árak és infók a videó közben) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Azért ezt ne könyveljük már el csak R2 érdemének, mert valójában BB-8 és R2 közös munkája. R2 térképe fityfenét sem ért BB-8 részlete nélkül (ráadásul azon szerepelt a végpont, Luke rejtekhelye). Nem csak R2 érdeme. A térkép egyik része R2-nál hevert, a másik része pedig Lor San Tekkánál. BB-8 csak a szállító volt, nem pedig az őrző. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Nem csak R2 érdeme. A térkép egyik része R2-nál hevert, a másik része pedig Lor San Tekkánál. BB-8 csak a szállító volt, nem pedig az őrző. Ennyi erővel akkor R2 is csak szállító volt, mert valójában a nála lévő darab a birodalmi archívumban volt. Továbbra is úgy érzem, lekicsinyled BB-8 szerepét. "Csak a szállító", mintha ez nem lett volna nagy feladat, a teljesítése pedig érdem. Ha szállítás közben szétlövik, az egész filmet átalvó R2 sem lenne ekkora hős a maga önmagában semmit sem érő térképrészletével. Sőt BB-8 többet szenvedett azért, hogy leszállítsa a térképrészletet, mint R2, akinél egyszerűen csak ott volt véletlen, mert 34 évvel ezelőtt pár száz gigányi másik adattal együtt ezt is letöltötte a Halálcsillag számítógépéről - ráadásul R2 is csak azért nézett ennek utána a memóriájában, mert BB-8 rákérdezett nála. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Ennyi erővel akkor R2 is csak szállító volt, mert valójában a nála lévő darab a birodalmi archívumban volt. Továbbra is úgy érzem, lekicsinyled BB-8 szerepét. "Csak a szállító", mintha ez nem lett volna nagy feladat, a teljesítése pedig érdem. Ha szállítás közben szétlövik, az egész filmet átalvó R2 sem lenne ekkora hős a maga önmagában semmit sem érő térképrészletével. Sőt BB-8 többet szenvedett azért, hogy leszállítsa a térképrészletet, mint R2, akinél egyszerűen csak ott volt véletlen, mert 34 évvel ezelőtt pár száz gigányi másik adattal együtt ezt is letöltötte a Halálcsillag számítógépéről - ráadásul R2 is csak azért nézett ennek utána a memóriájában, mert BB-8 rákérdezett nála. Luke szempontjából kell nézni. R2 és Lor San Tekka volt a két fél, akire Luke gyakorlatilag rábízta a titkát, BB-8-nek ehhez semmi köze nem volt. Plusz kötődése sincs Luke-hoz, szóval sokkal inkább van értelme R2-t látni ott, mint BB-8-et. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. (szerkesztve) Teljes mértékben becsülendő amit BB-8 tett a filmben. Igazi hősies droid. Viszont akkor is érthetetlen miért őt kellett volna Ahch-To -ra vinni? Szerkesztve: 2017. Május 5. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Teljes mértékben becsülendő amit BB-8 tett a filmben. Igazi hősies droid. Viszont akkor is érthetetlen miért őt kellett volna Ahch-To -ra vinni? Na igen, ez még kimaradt. Nem akarom kisebbíteni az érdemeit, de itt most nem ez dönt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Luke szempontjából kell nézni. R2 és Lor San Tekka volt a két fél, akire Luke gyakorlatilag rábízta a titkát, BB-8-nek ehhez semmi köze nem volt. Plusz kötődése sincs Luke-hoz, szóval sokkal inkább van értelme R2-t látni ott, mint BB-8-et. Luke R2-ra nem bízta rá a térképet, azt R2 az ep4-ben töltötte le! Ehhez Luke-nak abszolúte semmi köze, hiszen amikor R2 az információ birtokába jutott, Luke még azt sem tudhatta, hogy egyszer majd ő is száműzetésbe vonul. És jelenlegi tudásunk szerint Tekkára sem Luke bízta rá a térképet, ő maga találta rá utazásai során. Teljes mértékben becsülendő amit BB-8 tett a filmben. Igazi hősies droid. Viszont akkor is érthetetlen miért őt kellett volna Ahch-To -ra vinni? Nem írtam, hogy neki kellett volna mennie, csak azt, hogy szerintem ő is mehetett volna, mert az ep7-ben ő kapcsolódik a film és az új trilógia első számú főszereplőjéhez, Rey-hez. Pusztán az ep7 alapján BB-8 illik oda, nem R2, akinek összesen a film legvégén van két közös jelenete a főhőssel, de még akkor sem lépnek interakcióba egymással. Az ep8-cal nyilván más lesz a kép, sőt már az új ismeretek tükrében is más (ahogy írtam is), de a tegnap megismert információig nekem baromira fura volt, hogy Rey egy számára ismeretlen (és már meglehetősen ócska) droidot vitt magával, és nem azt, akivel azért már átélt egyet s mást. Luke szemszögéből persze evidens, hogy R2 van ott, de Rey szemszögéből már nem az. És az ep7 részben Rey szemszögéből, nem Luke szemszögéből van elmesélve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Luke szemszögéből persze evidens, hogy R2 van ott, de Rey szemszögéből már nem az. És az ep7 részben Rey szemszögéből, nem Luke szemszögéből van elmesélve. Szerintem nem. Rey Luke-hoz megy, így evidens ha elviszi neki a régi droidját. Az lett volna fura, ha otthagyja a bázison. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Végül is, jó benyalni annak egy ilyen ajándékkal, aki valószínűleg rohadtul nem kíváncsi ránk. Én tuti otthon hagytam volna. Majd találkozik vele, amikor visszatérnek Leiáékhoz, addig meg inkább legyen velem egy olyan droid, aminek nem órákba telik a bekapcsolása. De akkor már vihették volna C-3PO-t is, mert az is Luke-é. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, miért hagyta hátra R2-t. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. BB-8 a TFA végén még Poe droidja, így szerintem az lett volna inkább fura, ha otthagyja Poe-t csak azért, hogy az új barátjával felkeressen egy tök ismeretlen faszit egy olyan hajóra vigyázva, amit alig ismer. R2 ismerte a Falcont, ismerte Chewie-t, és szorosan kötődik Luke-hoz is. Szerintem még rohamdroidok se tudták volna feltartóztatni abban, hogy Rey-jel tartson, akármennyire is ismeretlen számára az ifjú hölgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. BB-8 amúgy is Poe-é nem? Rey és Finn csak visszavitte a a tulajdonosának. Elég csak megnézne BB-8 -cat hogy sprintel Poe elé, még Finn -t is majdnem ledönti a lábáról. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Luke R2-ra nem bízta rá a térképet, azt R2 az ep4-ben töltötte le! Ehhez Luke-nak abszolúte semmi köze, hiszen amikor R2 az információ birtokába jutott, Luke még azt sem tudhatta, hogy egyszer majd ő is száműzetésbe vonul. És jelenlegi tudásunk szerint Tekkára sem Luke bízta rá a térképet, ő maga találta rá utazásai során.. Csak úgy rátalált? WTF? Én mindig úgy képzeltem, hogy Luke Tekkára bízta a hozzávezető térkép egy részét, és tudta, hogy az R2-ban található térkép egészíti ki. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. BB szerintem is Poe-é. Rey csak átmeneti "gazdája" volt. A D'Qaron tényleg úgy rohant a droid a gazdájához, mint egy hűséges kutya. Plusz az Ep8 teaserében is vele van. A képregényekről nem is beszélve, amik szintén a Poe-BB kapcsolatot mélyítik. Szerintem Rey társa Chewie lesz, aki a Falcon mellé "jár", mint Han öröksége. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. De akkor már vihették volna C-3PO-t is, mert az is Luke-é. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, miért hagyta hátra R2-t. 3PO-t Leia használta. Luke oldalán ráadásul R2 úgy tűnik a jedi templom felszámolásakor is ott volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. Csak úgy rátalált? WTF? Én mindig úgy képzeltem, hogy Luke Tekkára bízta a hozzávezető térkép egy részét, és tudta, hogy az R2-ban található térkép egészíti ki. Dzséjt? Ez az enciklopédiából derül ki? Vagy valamelyik könyvből gondolod, esetleg saját spekuláció? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. Uh, bocsi, ki akartam ezt fejteni, de kiment a fejemből. Most még dolgozom, de aztán válaszolok Tekka topicjában. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.