lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerintem nagyon jó lett, hogy a szüleinapra való tekintettel készítési sorrendben kezdted. Nekem ez egyből lejött! Utána még ennél jobb volt a karaktereket az elejétől figyelni, hogy változnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hú Dzséjt, ez tényleg nagyon frankó lett! Most igy a "kviz-szünet" közben rendesen hangulatba is hozott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszönöm nektek is. Örülök, hogy mindenkinek tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Dzséjt! Vállakoznál egy dokumentumfilm vágására? Képileg és zeneileg? Persze kellenének bele effektek is. Csak érdeklődés szintjén kérdezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Hááááát... jó kérdés. Képileg még igen, zeneileg már necces, mert szerintem azt borzalmasan vágok. De lehet kipróbálnám. Effektek terén max olyanokkal tudok operálni, amit a Vegas tud. Már ha képi effektekre, és nem, pl.: fénykardeffektre gondolsz, mert ilyet nem igazán tudok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Képi effektek. A zene miatt ne aggódj, nem Te lennél a rendező, csak a vágó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nah, úgy igen. Képi effekt van pár a Vegasban, még én sem próbáltam nagyon végig. Meg szerintem lehet is még hozzá letölteni. Mit tervelsz Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) Beszélgettük Bomarral, persze csak eszmecsere szintjén, hogy talán lehetne csinálni egy SW doku filmet, afféle saga elemzést. Bemutatva a filmek közötti kapcsolódást, párhuzamokat, stb... Persze ki kellene dolgozni. Narrátor szöveget meg kellene írni, találni valakit, aki alkalmas arra, hogy elmondja, zenét szerkeszteni alá... Jó nagy munka, amit csak személyesen összeülve lehetne csinálni. Remek dolog lenne, és igazán egyedi. Amúgy a pár napja sugárzott amcsi dokumentumfilm adta az ötletet. Annyira profin úgy se tudnánk megcsinálni, de nem is az lenne a cél. Inkább arra lehetne törekedni, hogy a történeti kapcsolódásokat jobban megmutassuk, és azt, hogyan kapcsolódik és olvad egybe a hat film. Szerkesztve: 2007. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Hm... remek ötlet. Persze ez tényleg elég komoly munka lenne, de ha lesz belőle valami, szívesen elvállalom a vágást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Hm... remek ötlet. Persze ez tényleg elég komoly munka lenne, de ha lesz belőle valami, szívesen elvállalom a vágást. Mindenképpen szólni fogunk. Találkozunk 2010-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Ott leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Ott leszek Mindenestre a munkacím már megvan. 'Quarron naplója'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Mindenestre a munkacím már megvan. 'Quarron naplója'. Csak nehogy pereljen jogdíjak miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Én például szívesen lennék narrátor Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. (szerkesztve) Én például szívesen lennék narrátor Kellene egy próbafelvétel. Mármint a hangod milyen....bár annyira nem fontos. Fel vagy véve. Szerkesztve: 2007. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Nekem azt mondták, hogy nagyon jó rádiós hangom lenne, bár én utálom magam visszahallgatni. Én csak abban az esetben ajánlom fel narrátori segítségemet, ha majd Donát kiszárad a 95. munkanapon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Majd elküldjük mind a kettőtöknek, aztán a jobbik marad a végleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. 2 narrátor se zárja ki egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Na Hírszekció után a Saga fórum filmet készít! Hajrá! Biztosítok mindenkit maximális támogatásomról! Tudom sokra mentek vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. 2 narrátor se zárja ki egymást. Persze, hogy nem! De ezt majd megbeszélem a kollégával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 4. Szerintem HA (és ez most egy óriási ha!) ebből lesz valami tényleg valamikor, akkor annál jobb minnél több fórumos részt vesz benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. A hangom nem tudom milyen, de a kiejtésem nem rossz, legalábbis régen egymás után 3x lettem mesemondó versenyen második (és nem, nem Coce előzött meg ). Egyébként simán lehetnénk ketten is akár Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. A hangom nem tudom milyen, de a kiejtésem nem rossz, legalábbis régen egymás után 3x lettem mesemondó versenyen második (és nem, nem Coce előzött meg ). Egyébként simán lehetnénk ketten is akár Donát 3x nem is, elég volt 2xszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Nagyszerű 5let ez a doksifilm. Ha nem tisztázódna addigra a narrátoros kérdés akkor be lehetne vonni Zsigmond Tamit és Mózer Karcsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Íme egy újabb klip, az ep1 jubileumára készítettem. Eredendően a kvíz előtt akartam linkelni, de nem töltődött fel, meg baromi sokáig tartott megcsinálni: http://dzsejt.sfblogs.net/2009/05/19/ma-ti...phantom-menace/ (Bocs, hogy így linkelem, de a youtube-ra már nem töltök fel, a hely, ahová meg mostanában pakolom a videókat, nem ültethető be ebbe a fórumba.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Jaj. Ez a zene.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Mikor kiválasztottam a zenét, az első gondolatom az volt, hogy ez Odynak tuti nem fog tetszeni. Most vagy jós vagyok, vagy kiismertem Ody apánk SW-s zenei ízlésvilágát Amúgy eredendően a sima Duel of the Fates zenét akartam, de olyan érzés fogott el, mintha csak az ep1-hez készült DotF klipet vágnám újra és nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Remek, ezeréve nem volt új klipp Nekem meg tök mindegy, hova rakod fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Uhh, ne haragudj Dzséjt, de a zene miatt nem tudtam végignézni. A vágások jók benne, a képi anyag tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Érdekes, nekem meg tetszett a zene így Szerintem kb. egyedül leszek ezzel a véleménnyel Dzséjt, nincs meg valahol leszedhető formában? Egyébként arra gondoltam közben, hogy én a máglyás Palpis képpel fejezném be, de amit utána még bevágtál, az jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.