Ugrás a kommentre

Vicces és kedves dolgok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."

Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.

- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?

- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.

- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?

- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!

:D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A kisgyerek tényleg vízfejű és szerintem ronda is. Mindig mondják az anyukák az utcán egymásnak, hogy milyen szép a gyerekük, közben meg két rózsaszín izé mozog a ruhák között a babakocsiban...én ezt sosem értettem.

Az a macska meg örülhet, ha még él két évet, teljesen életképtelen. El tudom képzelni, hogy mekkora kábeleket fektet, arra szerintem egy IFA homok kell, hogy elkaparja. A nő meg azzal súlyzózik, este pedig odarakja az ablak elé, hogy fogja a cúgot....

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:

A kisgyerek tényleg vízfejű és szerintem ronda is. Mindig mondják az anyukák az utcán egymásnak, hogy milyen szép a gyerekük, közben meg két rózsaszín izé mozog a ruhák között a babakocsiban...én ezt sosem értettem.

Ezért nincs gyereked, és sose lesz. :) További kommentet nem karok hozzáfűzni.

Hozzászólás ideje:

Én is úgy gondoltam, hogy örökbe fogadok egy 18éves maláj kislányt. Így megspórolom a kaki-pisi-sírás-evés-hányás időszakot. Engem a nagyon kis gyerekek mindig is idegesítettek, hiába kérdezed meg miért sír, ő csak jobban sír...ennél vegetatívabb már csak egy SP fan 18éves lehet, aki mindezek mellett még emos is! :) Az olyanokba is kár volt időt és tápanyagot fektetni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

:lol: Mekkora volt már ez a rajzfilm sorozat :D

Angolul nem tudóknak

-Íme, tiszta kriptonit! Gyengülsz már barátom?

-Az Superman gyengéje, nem az enyém!

-Tényleg?

-Aha, bizoooony!

-Ó azaz idióta. Akkor, itt van ez! Nos bántja a szemed a sárga? Ugye, hogy fáj?

-Az meg a Zöld Lámpásé!

-És mit szólsz egy kis vízhez a képedbe? Nos olvadsz már?

-Az a gonosz boszorkány!

-Ááh, csak az időnkent pocsékoljuk! Mi a gyengéd?

-Nos...Hülye, hülye, hülye! Soha ne mondd el az ellenségnek, hogy milyen ketreccel tud csapdába ejteni!

-Arról nem is beszélve, hogy megépíteni is segítettél.

-Tudom! Hülye!

Szerkesztve: - Werebazs

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.