lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. A rendőrségi jegyzőkönyvekből sokat tanulhat az ember.Sokszor még nevetni is. Azév jelentéseinek legfélresikerültebb darabjait most megosztjuk olvasóinkkal. Gyanúsítottvallomása: "Lecsaltam az alagsorba, és megvalósítottam vele homoszexuálisan azt, amit éreztem iránta..." "Négyen támadtak rám, három fiatalkorú és két kutya." "Felszólításomra az előállított azt válaszolta, hogy azt csinál, amitakar, majd szoknyáját felkapta, lekuporodott a lépcsőre, és újra az utcárafolyatta vizeletét. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált." "A nő elmondása szerint férje nem tudta otthon teljesíteni férfiúikötelezettségeit, ezért késsel támadt rá, levágásilag, hogy máshol se tudja azthasználni. A mozdulat közben a kés kicsit felcsúszott, így hasba szúrta aférfit." "Asértett szerint támadója legudvariasabb cselekedete az volt, hogy csak egyszerverte meg." "Nevezettnő csak erőteljes felszólításomra volt hajlandó benyúlni a szoknyája alá, ahonnanis a lába közül elővette a három csomag, előzőleg eltulajdonított kávét." "Verekedéshezküldtek ki, ahol a számbeli fölényben lévő gyanúsítottak elküldtek melegebbéghajlatra. Én elmentem, majd az erősítéssel visszatértem a helyszínre." "Tettenértem, amint az intézeti szökevény a padon fekve csavargott." "Abejelentő szerint hátulról megnyomták a feleségét a körúton." "Ahelyszínt biztosítottam, ahol a bizottság egy emberi bélsárral szennyezettnadrágot, valójában szaros gatyát talált." "Afeljelentő szerint a meztelenül napozó nudistákat körbevették, és jólmegruházták." "A szomszédok szerint a hulla még reggel összeveszett a feleségével, majd az egésznapot kocsmázással töltötte." "A baleset idején a szabálysértő sofőr mellett a gépkocsiban egy idegen nő istartózkodott. A helyszínen megjelent a balesetet okozó férfi felesége, akitudomásul vette, hogy a férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba, majdazt mondta, ha hazajön, otthon súlyos sérülései is lesznek." "Gyanúsította husáng felemelése által elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkísérletének vétségét követte el, tekintetbe véve, hogy a szolgálati sapkakétséget kizáróan a hivatalos személy fején helyezkedett el, ami a felemeléskövetkeztében a földre esett. Ezek után a helyzet gumibot alkalmazásávalmegnyugtatóan rendezésre került." "Azelkövető vékony, csenevész, nagyfejű, a sértettek elmondása szerint leginkábbE. T.- re emlékeztető, fiatal férfi." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Ez a kép nagyon jó Meg a rendőrségi szöveg is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Mind isten! :o Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Egy átlagos edzés, amint a hires portugál cseleket tanulják a focisták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Egy átlagos edzés, amint a hires portugál cseleket tanulják a focisták Ez nagyon durva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Zidane öngyilkos lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Csák Norisz rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Juj, ezek nagyon nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Vébéhumor rulezz:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Zidane öngyilkos lesz Azóta is ezen nevetek. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Zidane és kubai barátai: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ez nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Ez nagyon nagy. Fidel nem tudja kibe kötött bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 19. Terrorelhárítás felsőfokon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Egyet-egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Ettől elájultok!!!! Szegény világtalan, véletlen a rossz oldalán fogta meg a gitárt )) (viccen kívül, nem semmi amit művel, és tényleg vak!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Volt egy "anyóka" akinek a nyakában egy lánc végén egy kiskanál volt.Ha azt megdörzsölte akkor kicsivé vált. Nekem úgy rémlik hogy az öreg Kanál mami akkor ment össze amikor a kanálon levő kisharang véletlenszerűen megcsendült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Hallottam egy poént, beírom. Isten megteremti Ádámot, aki azonban nagyon magányos. Ezt meglátván az Úr így fordul Ádámhoz. "Látom, nagyon magányos vagy, szeretnél valaki társad magad mellé?" "Igen, Uram, szeretnék egy engem megértő, okos, bombanőt." "Rendben" - szólá az Úr - "De ehhez szükségem van két kezedre és két lábadra." Ádám hosszas hezitálás után emígyen válaszol: "Uram, köszönöm a nagylelkűséged, de... az oldalbordámból mit tudnál kihozni?" Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Ez tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. A PEZ LEGYEN VELETEK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Azt a jobb szélsőt kérem (Vaderes) Huhh, ez nagyon-nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem megvan ebből az első három Bár a droidot nem találom, és a rohamoszti feje lyukas lett(Hiába, kb 10 éve megvan)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. elvileg van R2 is, nem?? Meg klón... klón az biztosan van, nekem legalábbis (házon hívül... be kéne gyűjtenem, ha még jól emlékszem kinél van) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem megvan ebből az első három Bár a droidot nem találom, és a rohamoszti feje lyukas lett(Hiába, kb 10 éve megvan)... Nekem Rohamosztagos és Chuwi van meg mind tökéletes állapotban.:-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem természetesen Vader kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Azt a jobb szélsőt kérem (Vaderes) Az nem a bal szélső? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Attól függ, honnan nézed. Ha a képernyő előtt ülő felől, akkor bal, ha a sor felől, akkor jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem természetesen Vader kéne. Ezt rögtön sejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Attól függ, honnan nézed. Ha a képernyő előtt ülő felől, akkor bal, ha a sor felől, akkor jobb Mindent meg lehet magyarázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.