Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Ez nagyon sok cirkuszi mutatványnál így van. A kötéltáncos is lezúghat a mélybe, a késdobáló is célt téveszthet, stb. Ez a cirkusz egyik élvezeti értéke. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Ez nagyon sok cirkuszi mutatványnál így van. A kötéltáncos is lezúghat a mélybe, a késdobáló is célt téveszthet, stb. Ez a cirkusz egyik élvezeti értéke. Hát nem tudom, ami cirkuszt én láttam, még nem volt késdobáló. A kötéltáncos is ki volt biztonsági kötéllel feszítve. Lehet rossz cirkuszba járok? Mondjuk számomra már önmagában az félelmetes, ha lenyel egy kardot, nem még ha felmászik egy oszlop tetejére és centikre a földtől megállítja magát... Azért ez már mégis csak túl sok a jóból! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Hozzászólás ideje: 2016. Április 15. Én egyszer, még gyerekkoromban - lehettem hat vagy hét, max. nyolc, szóval nem ma volt - Svájcban voltam egy nagy cirkuszban (vagy legalábbis kisgyerekként nekem nagyon nagynak tűnt, és hazánkban ahhoz hasonlót sem láttam még ), és ott volt késdobáló, tűznyelő, emlékeim szerint a kötéltáncosok egyetlen mentsvára is csak az alájuk kifeszített háló volt, de a legdurvább az az elefánttal, oroszlánnal és krokodillal szórakozó csávó volt. A fejére tetette az elefáni lábát, bedugta a kobakját a kroki szájába, karikákon ugráltatta át az oroszlánt. Szóval ott azért na, volt ott pár olyan szitu, amibe ha hiba csúszik, az biza a fellépő életébe került volna. Arról nem is beszélve, hogy ha morcossá válik a fáni vagy az oroszlán, az még a közönség számára is kellemetlen lehetett volna. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Csak én érzem úgy, hogy az életével játszik? Oké, hogy jól elsajátította, hova kell lenyelni, na de egyetlen kis hiba és emberek milliói előtt sebzi magát halálra... Kamu az egész, de a srác ügyes. Olyanok mint a bűvészek. Nem látod a trükköt. Nyilván nem igazi kardot nyel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Attól, hogy nem éles, még kinyírhatja. Már a zuhanás is a nyakát szegné. És az is fájdalmas, ha egy tompa tárgy szúrja keresztül a beleidet. Van vagy 80 kiló a csávó, ha ezzel a súllyal ráesik a szájában lévő kardra két-három méter magasból, ugyanúgy belehal. A kard ugyanúgy átszaladna rajta, plusz a markolat kiverné a fogát, valószínűleg eltörné az állkapcsát, esélyes, hogy a nyakát is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. Hozzászólás ideje: 2016. Április 24. No comment Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 23. Hozzászólás ideje: 2016. Május 23. Hold the door!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. (szerkesztve) Szerkesztve: 2016. Június 16. - Darth Krande Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 2. Hozzászólás ideje: 2016. Július 2. Nem csak nekem volt túl fura (GoT utolsó részes spoiler, szóval inkább elrejtem): Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Egy ilyen póló kell nekem. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Már csak az a kérdés, hogy melyik rajongói tábor fog meglincselni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. (szerkesztve) MEGALOL!!! :D Hehe, ez jó! Szerkesztve: 2016. Július 6. - Darth Cupsy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Egy ilyen póló kell nekem. Hol lehet rá feliratkozni? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ha már Pokémon őrület: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Amikor a barátnőd a közös kasszából megy el ruhát vásárolni: *Oh, I am only burning my half* Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. Hozzászólás ideje: 2016. Július 20. http://www.youtube.com/watch?v=wctsFx817OY Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Még őt is elkapta a láz:) Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. (szerkesztve) :lol2: :lol2: (Na jól van most már remélem több nevet nem írtam el. ) Az elnevezésekben logikát ne keressetek. Ha lesz Snorlaxom átnevezem Jabbára az tuti. Esetleg ötletek? Szerkesztve: 2016. Július 29. - Rajmesz Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Kiszivárgott a készülő Justice League film fordulata Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hát az Martha dolog vér gagyi volt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Új versenyszám várható. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.