Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Komolyan! És szebb is, ha azt vesszük hogy eddig minden valódi fánk vagy görbe volt, vagy eldőlt... Dettó! Amig nem vettünk műt, mindig kikellett kötni, hogy ránk ne boruljon Mindig vigyázni kellett a diszitésnél, mert ha az egyik oldalra csak egy kicsit több jutott, mint a másikra akkor már dölt is el Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nekünk is műfa van.Bár a kisgyerekeknek lehet hogy tényleg hatásosabb az igazi fenyőfa. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. úgy lesett rám, mintha azt várná az arcomtól, hogy Mustafar vagy legalábbis hasonló látvány legyen Olyan vörös? Vagy milyen? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Olyan vörös? Vagy milyen? olyasmi amit érdemes nézni. A fejemre egyébként alig pillantott, csak a BotH alatt... abból sejtem, h valami látványosat várhatott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Már csak a fenyő illatért is megéri! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Én is sajnálom az igazi fákat, de annál jobban szeretem az igazi fenyőfát karácsonykor. Azt hiszem, érdemesebb lenne kiültethető fát venni. Nekünk nem szokott bajunk lenni a fákkal, nem dőlnek, és egyenesek is szoktak lenni. Néhány évig vettem ezüstfenyőt, gyönyörű szép tud lenni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nálunk is műfa van. Tavaly óta. Fakivágás ellenzés okokból. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. MissKarrde: a vidéki élet áldásai. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. MissKarrde: a vidéki élet áldásai. Bezony Jó is az néha Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Bezony Jó is az néha Néha... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hékás... én is vidéki vagyok... a telkünkhöz tartozó hegyoldal tetején még fenyőfák is nőnek... igaz nagyobbak, mint a ház maga Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. az igaz nagyobbak, mint a ház maga Akkor nincs miről beszélni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Néha... No igen, van hátrány is, de sokkal jobb, mint panelben lakni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Én is vidéki vagyok. Két hátulütője van: A falusiak és a bejárás (mint városban nevelkedett gyerek szemszögéből mondom mindezt.) Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. No igen, van hátrány is, de sokkal jobb, mint panelben lakni. Szerencsére nekem egyik se. Én csak annyiból nem szeretnék vidéken élni, mert szeretem ha mozgás van körülöttem, és minden megtalálható a városban, ami mondjuk egy faluból hiányzik(ezen lehetőségeket értek). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Mivel panel-lakásban nőttem fel Újpesten eleinte nagyon furcsa volt, hogy nincs minden rögtön a közelben... sőt a mai napig nehéz megszokni. Ettől függetlenül jobb vidéken lakni szerintem (föleg ha kocsival 10 percre van csak Pest ). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Fenyőből csak is az igazi. Nálunk már hagyomány, hogy apám elmegy megvenni, mindig megfogadja, hogy ezúttal kicsit vesz, aztán mindig le kell belőle faragni. Aztán a húgommal megküzdve a szúrós tűlevelekkel, a már megint sok szaloncukorral és a törékeny habkarikával (és az azok kötözésére szolgáló évek óta egyre formásabb gombóccá serdülő kilóméternyi madzaggal) feldíszítjük a fát. Aztán előszedjük a gömb- és egyéb díszeket, mely közül sok idősebb, mint én, és azokat is felpakoljuk. Utánna meg megnézzük, hogy a macskák hogyan másznak fát (erről jut eszembe, a két kicsi tavaj még le tudtak ülni az ágakra, olyan aprók voltak. De azóta kistigrisekké fejlődtek... ó-óóó). Persze mi nem is egy hétig hagyjuk meg, hanem amíg szép. Az egyik fánk február végéig kitartott. Kikötéssel sincs gond, mert egy műfenyőt is ki kéne kötnünk a macskák miatt, sőt, azzal talán még könnyebben elbánnának. És szerintem sokkal szebb is, hangulatosabb is az élő. Vidéki élet: én is úgy vagyok, mint Obi1. Jobban szeretem a nyüzsit, a hangzavart. Egyszer két hónapot töltöttem a nagymamámnál falun, és a csend és nyugalom végül már az idegeimre ment. Törzsgyökeres városiként is bejáró vagyok, öt évig bejártam Zircre, most meg már két éve járok Fehérvárra. Szóval ez nem falusi hátulütő. Viszont a mindenki tud mindenről dologról falra tudok menni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nálunk két évvel ezelőttig sima fenyő volt aztán áttértünk a műre. A muternak elege lett a lehullott tűlevelekből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nálunk is mű fenyő van, aztán fenyő illatú spray rulezzz. Ettől még nem lesz mű a karácsony. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. A nyüzsit én is szeretem magam körül, de nem mindig. Mivel városba meg gyakran járok, így kapok nyüzsit is Viszont abban Obi1-nak tökéletesen igaza van, hogy városban több a lehetőség, ezt elég gyakran megtapasztalom (pedig mi is város vagyunk, csak éppen 11000 fős ). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Fakivágás ellenzés okokból. Donát Csatlakozom. Akinél van a kertben valódi fa, az élje ki a kertjében magát. Ha jól fölrakod magasra és tű levelek közé az égősort, még le sem lopja senki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Kiváncsi vok, ezt hogy lehet kieszközölni az ötödik emeleten... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Kiváncsi vok, ezt hogy lehet kieszközölni az ötödik emeleten... Mit, a műfát? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nem, a kertben lévő valódi fás kiélést. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nem, a kertben lévő valódi fás kiélést. Az ötödikről célba kell dobni, világítósfénykard-égősorral. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Darth Vader-telefon: http://www.boysstuff.co.uk/product.asp?id=12888 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Darth Vader-telefon: http://www.boysstuff.co.uk/product.asp?id=12888 Az R2 telefon is jó.A Media Markt-ban láttam. Amikor egyszer elgépeltem egy telefonhívást, és rossz számot hívtam, felvette a telefont egy ürge, és hallottam a háttérben R2-D2-t.Persze visszakérdeztem a zajra, a R2-s telefonja volt az.Egész jól elbeszélgettünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Ezzel meg lehet pancsikálni. Duck Fadar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 24. Hozzászólás ideje: 2006. November 24. (szerkesztve) Szerkesztve: 2006. November 24. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.