Ugrás a kommentre

Vicces és kedves dolgok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Komolyan! És szebb is, ha azt vesszük hogy eddig minden valódi fánk vagy görbe volt, vagy eldőlt...

Dettó! Amig nem vettünk műt, mindig kikellett kötni, hogy ránk ne boruljon :yeah: Mindig vigyázni kellett a diszitésnél, mert ha az egyik oldalra csak egy kicsit több jutott, mint a másikra akkor már dölt is el :)

Hozzászólás ideje:
úgy lesett rám, mintha azt várná az arcomtól, hogy Mustafar vagy legalábbis hasonló látvány legyen :yeah:

Olyan vörös? Vagy milyen?

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom az igazi fákat, de annál jobban szeretem az igazi fenyőfát karácsonykor. Azt hiszem, érdemesebb lenne kiültethető fát venni.

Nekünk nem szokott bajunk lenni a fákkal, nem dőlnek, és egyenesek is szoktak lenni.

Néhány évig vettem ezüstfenyőt, gyönyörű szép tud lenni.

Hozzászólás ideje:
No igen, van hátrány is, de sokkal jobb, mint panelben lakni.

Szerencsére nekem egyik se.

Én csak annyiból nem szeretnék vidéken élni, mert szeretem ha mozgás van körülöttem, és minden megtalálható a városban, ami mondjuk egy faluból hiányzik(ezen lehetőségeket értek).

Hozzászólás ideje:

Mivel panel-lakásban nőttem fel Újpesten eleinte nagyon furcsa volt, hogy nincs minden rögtön a közelben... sőt a mai napig nehéz megszokni. Ettől függetlenül jobb vidéken lakni szerintem (föleg ha kocsival 10 percre van csak Pest :yeah:).

Hozzászólás ideje:

Fenyőből csak is az igazi. Nálunk már hagyomány, hogy apám elmegy megvenni, mindig megfogadja, hogy ezúttal kicsit vesz, aztán mindig le kell belőle faragni. Aztán a húgommal megküzdve a szúrós tűlevelekkel, a már megint sok szaloncukorral és a törékeny habkarikával (és az azok kötözésére szolgáló évek óta egyre formásabb gombóccá serdülő kilóméternyi madzaggal) feldíszítjük a fát. Aztán előszedjük a gömb- és egyéb díszeket, mely közül sok idősebb, mint én, és azokat is felpakoljuk. Utánna meg megnézzük, hogy a macskák hogyan másznak fát (erről jut eszembe, a két kicsi tavaj még le tudtak ülni az ágakra, olyan aprók voltak. De azóta kistigrisekké fejlődtek... ó-óóó).

Persze mi nem is egy hétig hagyjuk meg, hanem amíg szép. Az egyik fánk február végéig kitartott. Kikötéssel sincs gond, mert egy műfenyőt is ki kéne kötnünk a macskák miatt, sőt, azzal talán még könnyebben elbánnának. És szerintem sokkal szebb is, hangulatosabb is az élő.

Vidéki élet: én is úgy vagyok, mint Obi1. Jobban szeretem a nyüzsit, a hangzavart. Egyszer két hónapot töltöttem a nagymamámnál falun, és a csend és nyugalom végül már az idegeimre ment. Törzsgyökeres városiként is bejáró vagyok, öt évig bejártam Zircre, most meg már két éve járok Fehérvárra. Szóval ez nem falusi hátulütő. Viszont a mindenki tud mindenről dologról falra tudok menni.

Hozzászólás ideje:

Nálunk két évvel ezelőttig sima fenyő volt aztán áttértünk a műre.

A muternak elege lett a lehullott tűlevelekből. :yeah:

Hozzászólás ideje:

A nyüzsit én is szeretem magam körül, de nem mindig. Mivel városba meg gyakran járok, így kapok nyüzsit is :) Viszont abban Obi1-nak tökéletesen igaza van, hogy városban több a lehetőség, ezt elég gyakran megtapasztalom (pedig mi is város vagyunk, csak éppen 11000 fős :P ).

Hozzászólás ideje:

Az R2 telefon is jó.A Media Markt-ban láttam.

Amikor egyszer elgépeltem egy telefonhívást, és rossz számot hívtam, felvette a telefont egy ürge, és hallottam a háttérben R2-D2-t.Persze visszakérdeztem a zajra, a R2-s telefonja volt az.Egész jól elbeszélgettünk. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.