Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. A tippem azt hogy egy robotot szeltek ketté, amit valahonnan távirányítanak. Nem hiába van eltakarva teljesen az arca, és egy ilyen robotot se lehetetlen megcsinálni. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Egyszerű gumiember trükk. Az arca azért van eltakarva, hogy ne lássuk, valójában mennyire vékony, sovány. A lábakban pedig távirányítható szerkezet, ami felemeli. Nem semmi, ahogy a srác összecsomagolta magát abba a mellkasrészbe! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. arra tippeltem h a lábai robot lábak, de attól még felül lehetett ember, aki tényleg elvesztette a lábait. Hmmm Érdekes. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Nos, némi mellékes ábra a filmek korhatáros besorolásáról. No komment :D http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ratingsguide.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. LOL. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 15. Marha jó Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Egy, gyors vizuális felfogókészséget tesztelő játék pihent agyúaknak - szó szerint! Jó kis móka. http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html Mivel kínai az oldal, ezért egy kis használati utasítás: 1. Nyomd meg a START-ot a megjelenő képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni (nullától növekvő sorrend kell), aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. A gép túloz. 34-et írt ki. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. A gép túloz. 34-et írt ki. Nekem 20. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nekem 33 a 37 helyett, szóval jójazz! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Én is 33 éves lettem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Én 23 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Az enyém 31. Vajon változik az eredmény, ha nem egy zűrös melós nap után csináljuk meg? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nagyon nem mindegy, milyen állapotban csinálja az ember! Én tegnap nap közben 36-ra teljesítettem, késő este viszont már csak 35 lett. Mi ebből a tanulság? Egy kellemes családi körben eltöltött este sokat lendít az ember szellemi teljesítményén, míg a munkahely ahhoz képest csak ront. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Nagyon nem mindegy, milyen állapotban csinálja az ember! Én tegnap nap közben 36-ra teljesítettem, késő este viszont már csak 35 lett. Mi ebből a tanulság? Egy kellemes családi körben eltöltött este sokat lendít az ember szellemi teljesítményén, míg a munkahely ahhoz képest csak ront. Amúgy, hogy kell értékelni az eredményt? Mi van ha 76-ot ír ki? Lehet, hogy ennyire tapasztalt az ember. De nálam már ez a 34 is sok. Vagy harminckettővel. :P Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. http://www.onemorelevel.com/game/duck_thin...tside_the_flock Pihent agyúaknak, vagy gumikacsa-rajongóknak ;-) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Amúgy, hogy kell értékelni az eredményt? Mi van ha 76-ot ír ki? Lehet, hogy ennyire tapasztalt az ember. De nálam már ez a 34 is sok. Vagy harminckettővel. :) Én kipróbáltam, mi van, ha mindet elrontom. 120 év jött ki. És elég intelligens a program, mert ha egyet elrontasz, akkor a következő könnyebb lesz, ha azt is, akkor még könnyebb. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Kipróbáltam a kacsást - nagyon aranyos! De a 16-os szintnél már nem bírtam tovább, mert egyre többen lettek Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 19. Onnantól válik érdekessé. A 16 kacsa megfordítása, vagy a végén az x/o játék már igényel némi odafigyelést... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Onnantól válik érdekessé. A 16 kacsa megfordítása, vagy a végén az x/o játék már igényel némi odafigyelést... Én is végigvittem, hát elég elborult egy játék. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Én is végigvittem, hát elég elborult egy játék. Az! És pont ez miatt alkalmas, hogy kikapcsoljon. Ilyesmivel ritkán foglalkozol a nap folyamán... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Drága jó Boncz Gézánk igazi nótafa volt. Tanúbizonyság eme gyöngyszem. Lentebb a 18+ -os szövegkönyv. :D Spoiler: Fahumor, famosoly, faviccek,Fakézzel nyílnak ki a fasliccek. Fahamu, fahasáb, faszikra, Faszesszel gyújtok rá a faszikra. Csodaszép puska az én fapuskám, Szétlövöm a fatöködet apuskám! Faorvos, fatripper, fadákó, Gyanta csorog ki belőle magátó'. Favillák, fakések, fatepsi, Fafitymám mindenkivel vetekszik. Farakás, falépcső, fatörpe, A nagy faszát teszi be az ökörbe. Fahajó, fakötél meg Fa Nándor, Fageci csurog ki a faszából. Hogyan került hozzám ez a faszálka? Mert fapinát húzott rá a faszára. Emlékszem a tejszínhabos fagyikra, Faszájjal bukjál rá a fagyíkra! Fahurka, fakolbász, facsizma, Fahangon csattog ez a fafityma. Fazacskó, fagolyó, de fafityma, Faseggből faforgácsot szarik ma. Fatüske, fatapasz, faszálka, A faszommal apafüvet kaszálva. Fakalács, fazsömle, fakifli, A faszomra rászáll a fakolibri. Fakabát, farendőr, fabunkó, Kék a töke, mint Örsön a sorompó. Fafityma olyan, mint a fakéreg: Alábújt a lapostetű, a féreg! Fabaszással basztuk el az időnket, Levegővel töltjuk a fatüdőnket. Kisangyalom idejött az anyád is, Picsája meg olyan, mint a kanális! Nővérednek lóg a melle bokáig, Húzogatta három baka sokáig. Szerény vagyok nem teszek fel haszonra, Gyere rózsám, bukjál rá a faszomra! Fakanál, fatányér, satöbbi, Nyald a makkom, mint kacsa a nokedlit, HEJ! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Csak úgy áramlik a paliból az értelem. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Szerintem a dalszövegből látszik, hogy a bácsi nem ógörög-latin szakos volt. Amúgyis fárasztó napom volt ez mégtovább meritett Majd este hozok megint aranyköpéseket.............mer mi nálunk viccesek az amberek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Ezek megint alkottak : http://www.indavideo.hu/video/Hozzam_beszelsz Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Nem kell érteni a szöveget, szerencsére Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ezt már láttam valahol magyarul is. Amúgy baromi jó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. (szerkesztve) Ezt ismeritek? J&B whiskey reklám: Szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ha már alkoholreklám: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.