Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem aranyosak :)

Annak képzelem el őket :D

Állítólag vannak errefelé, nem is csoda, szinte faluhelyen külterületen, csak sose az orrom előtt repülnek :P

Hozzászólás ideje:
Amíg nem született meg ez a kis vadász, én sem, azóta már fognom is kellett :)

A szőrük olyan, mint egy puha plüssállat szőre, a szárnyuk, meg mintha selyemből lenne. Szerintem aranyosak :D

Csak óvatosan, sajna veszettséghordozó lehet.

De ettől függetlenül én is megfognám. Kedvenceim közé tartoznak a "bőregerek", akár a kissebb termetű denevérek, vagy a nagyobb típusú gyümölcsevő denevérek. Sajnálom, h sok hiedelem miatt annyian félnek tőlük.

Másik nagy kedvencem a kacsacsőrű emlős. Szeretnék egyszer egy ilyet élőben látni.

Nálunk cicamamim, míg élt, denevért nem hozott, viszont egyszer a kedvenc fehéregeremet hozta a szájában - szegénykém már halott volt - gyakrabban meg madarakat, fiókákat főleg, de kifejlett madárkákat is. Fia, Marci kandúr bezzeg nem volt ilyen nagy vadász, neki elég volt, amit a tányérjára pakoltunk...

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, mi kertes házban lakunk, de én még egeret sem láttam itt, nemhogy denevért. :D Persze az egér érthető - három macska mellett. Denevér viszont lehetne.

Hát, anyósomék alagsorában pár hete hatalmas patkányt láttam. Érdekes, így nem szeretem őket annyira, pedig a szelidített csuklyáspatkányomat imádtam. Remélem, lesz még patim, de ide nem hozok ilyesmit :)

Hozzászólás ideje:

Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe :)

Hozzászólás ideje:
Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe :)

Mit szóltak az emberek?Nem küldtek ki vele?

Hozzászólás ideje:

Én az enyimet vittem a suliba is. (esti gimi) Tanárok imádták! Soma rendes volt, nem ment el a nyakamból, ott csücsült míg vége lett az órának. :) Buszon igyekeztem nem feltünően "hordani". Volt, aki játéknak nézte, és csak mikor megsimogatta, jött rá, h valódi! :D

Hozzászólás ideje:

Szerencsére nem, többnyire inkább csak megbámulták, de hát egy szórakozóhely (ital+billiárd megy) nem éppen a sarki közért :)

Hozzászólás ideje:
Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe :D

Anyám miféle punkokkal lógtál te?! :) Eddig csak náluk láttam patkányt. :P

Hozzászólás ideje:
Anyám miféle punkokkal lógtál te?! :) Eddig csak náluk láttam patkányt. :D

Rockerfélékkel inkább :P No meg ez a 90-es években volt, nem mostanában :P

Hozzászólás ideje:

Úgy gondolom, hogy feszültség levezetésként, no meg, hogy legyen pár mosoly a fórumosok szájaszegletében, bepötyögöm az idei félév aranyköpéseit. Tehát apró jellemzés, a válogatott társaságról, két diszkós, imádom őket és egy anarchista, legjobb barátosném szobatársam van. Szerény személyem meg már harmadik éve lakik ugyanott, tehát már hozzá vagyok szokva a dolgokhoz. Születek vicces beszólások, akkor lássuk:

orki: Kértek pálinkát? Főzés közben belejtettem a hordóba a fokolót, azóta immunis vagyok rá.

E. De jó dolgod van, pálinkába fürödhetsz.

Műanyag flakonban tartod?! Látszik, hogy a Magyar Szigetre jársz igéyntelenkedni.

orki: Bagoly mondja verébnek! Volt, Novarock..........

E2: Az ideális randi, mikor a fiú elvisz cukrászdába és a kalóriákat kieszi a sütiből.

orki: Ha zenekart alapitanék metál kategóriában, akkor a programozott sejthalál nevet adnám neki. Most pont annál a tételnél tartok.

E: Volt egy punk zenekar, akik a zsibbadt lekvár névra hallgattak, de ismertem nyiló zuhanyrózsákat is.

E: Egy punk koncerten széttörtek a fejemen egy sörös üveget, lehet, hogy azért vagyok ilyen hibbant?!

E: ORKIIIIIIIIIII! ÖLD meg csótány!

orki: Istenem, miért városiakkal lakok együtt. Csak egy állatka.

E2: Ne haragudj, de a papucsod tökéletesen alkalmas bogár likvidálásra.

orki: Itt akkora a tisztaság, hogy a padlóról lehet enni..............................a csótányok szerint.

E: Ez a koli kész rémálom, a wctől, ránézésre szifiliszt kapok.

C: A zuhanyzó meg olyan, mint egy gázkamra. Voltam ott, tényleg olyan!

orki: Elsősként imádkoztam, hogy víz jöjjön belőle!

C: Ma szobaellenőrzés lesz!

E2: Jön egy fekete volga is?.

E: Mi ez a hang felettünk?! Mindjárt beszakad aplafon.

orki: Semmi komoly, csak ..........! De ha beszakad a födém, akkor lakbért fogok szedni.

orki: Itt a ttk-n a Darwini elvek vannak érvényben, alkalmazkodni, kell a túlélsre nevelnek.

E: Te mint, leendő biológus megmondhatnád, hogy hat jobban, ha belesütöm vagy ha vajban párolom a füvet.

C: Annyipénzért tokaji aszút veszek nem kendert.

E: jó jó, csak érdeklödtem.

orki: Elment az eszed?!

E2: Ó Magyarország, miért nem süt már rád a Nap?!

orki: Nem akarlak megzavarni a dalolászásban, de ilyet csak én énekelhetek ebben a szobában, tudtommal. Föleg te Egészséges Fejbőrt énekelsz, nahát nahát. Nem lesz ennek jó vége.

E2: Néha elkapnak ilyen érzelmek. Kárpátia, Magozott Cseresznye, végülis töris vagyok.

C: Miféle zene ez?

orki: Sámán dobok, olyan nyugtató muzsika.

C: Értem ez az ősmagyar drum and bass.

E: Félek, mikor orki tesz be zenét, nem tudom, hogy Mozart vagy valami zúzós következik. Kiszámíthatatlan.

E: Ti vagytok a hetero élettársaim.

orki: Elhatárolódom tőletek, néha rosszabb, mintha fiú szobában laknék.

E: Utálod az akácokat?! Miért?

orki: Mert invaziv növények, elnyomják a honos flórát,, nem alkalmazkodnak, nincs őshonos kártevőjük, kizsigerelik a talajt..

E: Te vagy az első, aki ökölógiai alapon rasszista.

orki: Komolyan, az hogy véded a környezetet, nem azt jelenti, hogy kiláncolod magad egy bálnavadász hajóra, hanem, ha látsz parlagfüvet, akkor kitéped, nem szemetelsz. Rendesen elzárod a csapot és nem égeted a villanyt állandóan. Például ti állandóan égetitek a pilácsot.

orki: Miért németül kiabálsz a számítógépeddel? Valahogy olyen egyhangúnak tűnik.

E2: Tudom, de igy jobb.

orki: Várj, kitalálok valami germán szitkot!

E2: Olyan lesz, mint a Berci laptop törjön le a tápkábeled?!

orki. Igen, meg is van Figyuzz! Odin döntse rád az eget! Thor verje be a monitorodat a mjölnirrel. A walkűrök zongorázzanak a billentyüzeteden!

E2: Tökéletes!

C. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy azért vagy ilyen lökött, mert ma sok órád volt, sokat tanultál, vagy ez az alap.

E: Imádlak titeket, itt sikerült megvalósítani a tökéletes anarchokommunizmust!

orki: Hogy egymás evőeszközeit használjuk, az még nem anarchia, inkább feledékenység, esetleg matriarchális ősközösség...

C: A szinvonal néha az.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: Na de hogy kapta el a macskád? Megtanult repülni? :)

Fogalmam sincs, de mindenesetre jó technikája lehet, ha már másodszor jött össze neki :) Mi arra tippelünk, hogy beröppennek az erkélyre, és a macska vagy a belső párkányról, vagy a létráról, vagy a kint álló kis szekrény tetejéről el tudja érni őket.

Hozzászólás ideje:
Fogalmam sincs, de mindenesetre jó technikája lehet, ha már másodszor jött össze neki :) Mi arra tippelünk, hogy beröppennek az erkélyre, és a macska vagy a belső párkányról, vagy a létráról, vagy a kint álló kis szekrény tetejéről el tudja érni őket.

Cserebogarat nem szokott tavasszal? Nekem júni elején az volt a műsor, h néztem a cicusaim megőrülnek pár bogártól! :)

Hozzászólás ideje:
Cserebogarat nem szokott tavasszal? Nekem júni elején az volt a műsor, h néztem a cicusaim megőrülnek pár bogártól! :)

Ezek még nem. Amióta megvannak, még nem volt olyan nyár, amikor sok cserebogár röpködött az égen. Az első macskánk, a Cili, na az fogott rendre sok kispados bogarat, mikor sorban röpködtek be az ablakon. Néha úgy jól lakott tőlük, hogy a rendes kajából már nem is evett :)

Hozzászólás ideje:

Három gimnazista tízévenként rendszeresen találkozott, hogy megszervezzék az érettségi találkozót. Miben egyeztek meg?

10 év után:

- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott a pincérlányoknak szép mellük van.

20 év után:

- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott jó sört csapolnak.

30 év után:

- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert aki óhajtja, diétás ételt kaphat.

40 év után:

- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert oda rokkantkocsival is be lehet menni.

50 év után:

- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott még sohasem voltunk!

Egy falka farkas üldöz két nyuszit, akik bemenekülnek a sűrű bozótba előlük.

Miután a farkasok nem tágítanak, a fiú nyuszi odafordul a lány nyuszihoz:

- Szerinted próbáljunk meg elfutni előlük, vagy várjunk pár napot, amíg létszámban föléjük kerekedünk?

:(

Hozzászólás ideje:
Nem, pont nem látod, amit látni kéne :)

Akkr itt valami képzavar van, mert a "csaj" lába lehet a srác mögött is, de hogy neki is farka legyen...háááát... :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.