MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szerintem aranyosak Annak képzelem el őket Állítólag vannak errefelé, nem is csoda, szinte faluhelyen külterületen, csak sose az orrom előtt repülnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Amíg nem született meg ez a kis vadász, én sem, azóta már fognom is kellett A szőrük olyan, mint egy puha plüssállat szőre, a szárnyuk, meg mintha selyemből lenne. Szerintem aranyosak Csak óvatosan, sajna veszettséghordozó lehet. De ettől függetlenül én is megfognám. Kedvenceim közé tartoznak a "bőregerek", akár a kissebb termetű denevérek, vagy a nagyobb típusú gyümölcsevő denevérek. Sajnálom, h sok hiedelem miatt annyian félnek tőlük. Másik nagy kedvencem a kacsacsőrű emlős. Szeretnék egyszer egy ilyet élőben látni. Nálunk cicamamim, míg élt, denevért nem hozott, viszont egyszer a kedvenc fehéregeremet hozta a szájában - szegénykém már halott volt - gyakrabban meg madarakat, fiókákat főleg, de kifejlett madárkákat is. Fia, Marci kandúr bezzeg nem volt ilyen nagy vadász, neki elég volt, amit a tányérjára pakoltunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Dzséjt, mi kertes házban lakunk, de én még egeret sem láttam itt, nemhogy denevért. Persze az egér érthető - három macska mellett. Denevér viszont lehetne. Hát, anyósomék alagsorában pár hete hatalmas patkányt láttam. Érdekes, így nem szeretem őket annyira, pedig a szelidített csuklyáspatkányomat imádtam. Remélem, lesz még patim, de ide nem hozok ilyesmit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe Mit szóltak az emberek?Nem küldtek ki vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Mit szóltak az emberek?Nem küldtek ki vele? Én az enyimet vittem a suliba is. (esti gimi) Tanárok imádták! Soma rendes volt, nem ment el a nyakamból, ott csücsült míg vége lett az órának. Buszon igyekeztem nem feltünően "hordani". Volt, aki játéknak nézte, és csak mikor megsimogatta, jött rá, h valódi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tony Hawk hozzá képest kispista Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Mit szóltak az emberek?Nem küldtek ki vele? Szerencsére nem, többnyire inkább csak megbámulták, de hát egy szórakozóhely (ital+billiárd megy) nem éppen a sarki közért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Két ismerősömnek is volt fehér patkánya, hát érdekes látvány volt, ahogy a nyakamba vettem az egyiket, és úgy mentem be a helyi szórakozóhelyiségbe Anyám miféle punkokkal lógtál te?! Eddig csak náluk láttam patkányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tony Hawk hozzá képest kispista Ezen behaltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Anyám miféle punkokkal lógtál te?! Eddig csak náluk láttam patkányt. Rockerfélékkel inkább No meg ez a 90-es években volt, nem mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Úgy gondolom, hogy feszültség levezetésként, no meg, hogy legyen pár mosoly a fórumosok szájaszegletében, bepötyögöm az idei félév aranyköpéseit. Tehát apró jellemzés, a válogatott társaságról, két diszkós, imádom őket és egy anarchista, legjobb barátosném szobatársam van. Szerény személyem meg már harmadik éve lakik ugyanott, tehát már hozzá vagyok szokva a dolgokhoz. Születek vicces beszólások, akkor lássuk: orki: Kértek pálinkát? Főzés közben belejtettem a hordóba a fokolót, azóta immunis vagyok rá. E. De jó dolgod van, pálinkába fürödhetsz. Műanyag flakonban tartod?! Látszik, hogy a Magyar Szigetre jársz igéyntelenkedni. orki: Bagoly mondja verébnek! Volt, Novarock.......... E2: Az ideális randi, mikor a fiú elvisz cukrászdába és a kalóriákat kieszi a sütiből. orki: Ha zenekart alapitanék metál kategóriában, akkor a programozott sejthalál nevet adnám neki. Most pont annál a tételnél tartok. E: Volt egy punk zenekar, akik a zsibbadt lekvár névra hallgattak, de ismertem nyiló zuhanyrózsákat is. E: Egy punk koncerten széttörtek a fejemen egy sörös üveget, lehet, hogy azért vagyok ilyen hibbant?! E: ORKIIIIIIIIIII! ÖLD meg csótány! orki: Istenem, miért városiakkal lakok együtt. Csak egy állatka. E2: Ne haragudj, de a papucsod tökéletesen alkalmas bogár likvidálásra. orki: Itt akkora a tisztaság, hogy a padlóról lehet enni..............................a csótányok szerint. E: Ez a koli kész rémálom, a wctől, ránézésre szifiliszt kapok. C: A zuhanyzó meg olyan, mint egy gázkamra. Voltam ott, tényleg olyan! orki: Elsősként imádkoztam, hogy víz jöjjön belőle! C: Ma szobaellenőrzés lesz! E2: Jön egy fekete volga is?. E: Mi ez a hang felettünk?! Mindjárt beszakad aplafon. orki: Semmi komoly, csak ..........! De ha beszakad a födém, akkor lakbért fogok szedni. orki: Itt a ttk-n a Darwini elvek vannak érvényben, alkalmazkodni, kell a túlélsre nevelnek. E: Te mint, leendő biológus megmondhatnád, hogy hat jobban, ha belesütöm vagy ha vajban párolom a füvet. C: Annyipénzért tokaji aszút veszek nem kendert. E: jó jó, csak érdeklödtem. orki: Elment az eszed?! E2: Ó Magyarország, miért nem süt már rád a Nap?! orki: Nem akarlak megzavarni a dalolászásban, de ilyet csak én énekelhetek ebben a szobában, tudtommal. Föleg te Egészséges Fejbőrt énekelsz, nahát nahát. Nem lesz ennek jó vége. E2: Néha elkapnak ilyen érzelmek. Kárpátia, Magozott Cseresznye, végülis töris vagyok. C: Miféle zene ez? orki: Sámán dobok, olyan nyugtató muzsika. C: Értem ez az ősmagyar drum and bass. E: Félek, mikor orki tesz be zenét, nem tudom, hogy Mozart vagy valami zúzós következik. Kiszámíthatatlan. E: Ti vagytok a hetero élettársaim. orki: Elhatárolódom tőletek, néha rosszabb, mintha fiú szobában laknék. E: Utálod az akácokat?! Miért? orki: Mert invaziv növények, elnyomják a honos flórát,, nem alkalmazkodnak, nincs őshonos kártevőjük, kizsigerelik a talajt.. E: Te vagy az első, aki ökölógiai alapon rasszista. orki: Komolyan, az hogy véded a környezetet, nem azt jelenti, hogy kiláncolod magad egy bálnavadász hajóra, hanem, ha látsz parlagfüvet, akkor kitéped, nem szemetelsz. Rendesen elzárod a csapot és nem égeted a villanyt állandóan. Például ti állandóan égetitek a pilácsot. orki: Miért németül kiabálsz a számítógépeddel? Valahogy olyen egyhangúnak tűnik. E2: Tudom, de igy jobb. orki: Várj, kitalálok valami germán szitkot! E2: Olyan lesz, mint a Berci laptop törjön le a tápkábeled?! orki. Igen, meg is van Figyuzz! Odin döntse rád az eget! Thor verje be a monitorodat a mjölnirrel. A walkűrök zongorázzanak a billentyüzeteden! E2: Tökéletes! C. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy azért vagy ilyen lökött, mert ma sok órád volt, sokat tanultál, vagy ez az alap. E: Imádlak titeket, itt sikerült megvalósítani a tökéletes anarchokommunizmust! orki: Hogy egymás evőeszközeit használjuk, az még nem anarchia, inkább feledékenység, esetleg matriarchális ősközösség... C: A szinvonal néha az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Dzséjt: Na de hogy kapta el a macskád? Megtanult repülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Orki, jók voltak ezek a szövegek, főleg így éhgyomorra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Dzséjt: Na de hogy kapta el a macskád? Megtanult repülni? Fogalmam sincs, de mindenesetre jó technikája lehet, ha már másodszor jött össze neki Mi arra tippelünk, hogy beröppennek az erkélyre, és a macska vagy a belső párkányról, vagy a létráról, vagy a kint álló kis szekrény tetejéről el tudja érni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Fogalmam sincs, de mindenesetre jó technikája lehet, ha már másodszor jött össze neki Mi arra tippelünk, hogy beröppennek az erkélyre, és a macska vagy a belső párkányról, vagy a létráról, vagy a kint álló kis szekrény tetejéről el tudja érni őket. Cserebogarat nem szokott tavasszal? Nekem júni elején az volt a műsor, h néztem a cicusaim megőrülnek pár bogártól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Húgi, szétröhögtem az arcom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Cserebogarat nem szokott tavasszal? Nekem júni elején az volt a műsor, h néztem a cicusaim megőrülnek pár bogártól! Ezek még nem. Amióta megvannak, még nem volt olyan nyár, amikor sok cserebogár röpködött az égen. Az első macskánk, a Cili, na az fogott rendre sok kispados bogarat, mikor sorban röpködtek be az ablakon. Néha úgy jól lakott tőlük, hogy a rendes kajából már nem is evett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Három gimnazista tízévenként rendszeresen találkozott, hogy megszervezzék az érettségi találkozót. Miben egyeztek meg? 10 év után: - Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott a pincérlányoknak szép mellük van. 20 év után: - Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott jó sört csapolnak. 30 év után: - Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert aki óhajtja, diétás ételt kaphat. 40 év után: - Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert oda rokkantkocsival is be lehet menni. 50 év után: - Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott még sohasem voltunk! Egy falka farkas üldöz két nyuszit, akik bemenekülnek a sűrű bozótba előlük. Miután a farkasok nem tágítanak, a fiú nyuszi odafordul a lány nyuszihoz: - Szerinted próbáljunk meg elfutni előlük, vagy várjunk pár napot, amíg létszámban föléjük kerekedünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/2010...vatar-ban-.html Avatar szex újfent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Avatar szex újfent Ez most téma lesz egy ideig Kár, hogy nálam az emberi beszéd nagyon sz*rul hallatszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. A kis szemétláda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) Ki vesz valami furcsát észer a képen? http://www.imagebam.com/image/bbaba062510061/ Szerkesztve: 2010. Január 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ez valami photoshop vagy tényleg jól látom amit nem kéne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ez valami photoshop vagy tényleg jól látom amit nem kéne? Nem, pont nem látod, amit látni kéne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ki vesz valami furcsát észer a képen? http://www.imagebam.com/image/bbaba062510061/ Hmm, amputálták egy darabját a lábának? Szegény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Nem, pont nem látod, amit látni kéne Akkr itt valami képzavar van, mert a "csaj" lába lehet a srác mögött is, de hogy neki is farka legyen...háááát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Akkr itt valami képzavar van, mert a "csaj" lába lehet a srác mögött is, de hogy neki is farka legyen...háááát... Kinek van farka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Kinek van farka? Nézd meg a "csaj" shortját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.