Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Kamaszkorunk legszebb időszaka. Combos ikrek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Combos ikrek. Hogy az én gyerekkoromból mi maradt ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Hogy az én gyerekkoromból mi maradt ki Egy fejlődésben lévő kamaszszervezet ezt a látvány anno úgy igényelte, mint ma egy agymosott a Maunika showt Kicsit utána is néztem a régi tv tornás tagoknak hogy mi lett velük azóta. Meglepő dolgok derültek ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Egy fejlődésben lévő kamaszszervezet ezt a látvány anno úgy igényelte, mint ma egy agymosott a Maunika showt Kicsit utána is néztem a régi tv tornás tagoknak hogy mi lett velük azóta. Meglepő dolgok derültek ki Mi lett velük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Voálá. http://www.origo.hu/teve/20070821-a-magyar...akrai-kati.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Köszi, majd elolvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Kamaszkorunk legszebb időszaka. Te is tornadresszbe nyomtad anno a tv előtt? Ez a vad nyolcvanas évek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Te is tornadresszbe nyomtad anno a tv előtt? Ez a vad nyolcvanas évek..Na most mond meg. El tudtad volna ezt képzelni rólam? Amúgy mai szemmel már egy ilyen fejű csaj(ok) után nem izzadna a nyelvem, node akkor....Mikor csak úgy forrtak a hormonok...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Na most mond meg. El tudtad volna ezt képzelni rólam? Amúgy mai szemmel már egy ilyen fejű csaj(ok) után nem izzadna a nyelvem, node akkor....Mikor csak úgy forrtak a hormonok...! Akkor amikor 12 éves voltál? Na ne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Akkor amikor 12 éves voltál? Na ne már. 13 kérlek szépen :D Komoly évszám egy férfiállat életében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. 13 kérlek szépen Komoly évszám egy férfiállat életében T*kön rúglak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. T*kön rúglak. Akkor kellett volna. Most nem itt tartanék az hot ziher Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Kamaszkorunk legszebb időszaka. Combos ikrek. Ez az.Ahogy mondod.Mindig csütörtök este volt és állandóan rohantunk haverral nézni.Iszonyú jó nők voltak akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Két szöke nö utazik a vonaton, mellettük egy szakállas öregúr olvasgat. Az egyik nö odasúgja a másiknak: - Te, ez meg itt a Szent István. - Te hülye vagy? Az már ezer éve meghalt! Ebben a pillanatban belép az ajtón egy úr és elkiáltja magát: - Szervusz István! Ezer éve nem láttalak! Mire a nö: - Na? Ki a hülye??!! A beteg hallgatja a diagnózist: veseelégtelenség, májnagyobbodás. - Doktor úr tudna valami pozitívat is mondani? - Hát itt van például mindjárt az Aids-teszt végeredménye. Name? - Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no..... male or female? - Male, female...... sometimes camel....... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ez inkább kedves, mint vicces. A Soproni "Magyarország, én így szeretlek" folytatása Windu mester tolmácsolásában: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Name?- Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no..... male or female? - Male, female...... sometimes camel....... Ezen majd' lefordultam a székről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ezen majd' lefordultam a székről. Valóban hatalmas. Főleg az utolsó mondat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Rokon lelkek ha találkoznak. Valóban hatalmas. Főleg az utolsó mondat. Közben kitaláltam hozzá egy kis fárasztó viccecskét. Abuékhoz bekopog egy ipse és az (egyik) asszony nyit ajtót: - Hol van Abu? - Teveszexel. - Én ugyan nem. Na hol van Abu? - Mondom hogy teveszexel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Ez a vicc jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Jó kis szóvicc, és a kép is poénos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Komooooly Ezt most találtam a Fanfiction.net -en. http://www.fanfiction.net/s/5002280/1/A_Holiday_at_Acheron - nem vállalkozom a lefordítására Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Én belenéztem, de meghagyom Alien-rajongóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Ezt most találtam a Fanfiction.net -en.http://www.fanfiction.net/s/5002280/1/A_Holiday_at_Acheron - nem vállalkozom a lefordítására Nem, ne nézd! A megmaradt fontjaid nem elegendőek oda. Forever Ralf és családja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Ezt most találtam a Fanfiction.net -en.http://www.fanfiction.net/s/5002280/1/A_Holiday_at_Acheron - nem vállalkozom a lefordítására Marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Agyalágyult aki kitalálta http://www.cards-n-toons.com/view.php?card=humor_samples Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hát jó messzire gurult a kreátor gyógyszere meg kell hagyni. Nem néztem meg még mindet de talán az orgazmusos viszi eddig a pálmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Ez a röhögés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Mad magazinos Avatar paródia http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/ima...o_avatar113.jpg http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/ima...o_avatar213.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. A gereblyés a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.