Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagy az Isten állatkertje. :hehe:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Szerintem azt a macskuszt leszedálták vagy meghipnotizálták mert eléggé megzombult szegény pára. :hehe:

Hozzászólás ideje:

A róka gondolataiba mélyedve ballag az erdőben, mikor a nyuszika váratlanul ráugrik, megerőszakolja, majd lepattan róla, s elkezd menekülni.

A róka dühösen rohan utána. Amikor a nyuszika egy pillanatra eltűnik a róka szeme elől, beugrik egy bokorba, előkap egy újságot, majd leül olvasgatni. A róka tanácstalanul keresgéli a nyuszi nyomát, mikor meglátja az újságot olvasó nyulat. Egyik nyúl neki olyan mint a másik, s nem ismeri fel benne, hogy ezt a nyulat kergette, ezért tőle érdeklődik:

- Te nyuszika! Nem láttál erre egy másik nyuszikát rohanni?

A nyuszi felnéz az újságból.

- Melyiket, amelyik megerőszakolta a rókát?

A róka a fejéhez kap:

- Úristen, már az újságban is írják!?

:(

Hozzászólás ideje:

Mint nőt bírom Shakirát de amikor ezt a Waka Vakert meghallom úgy érzem szívesen példát vennék Leonidásról és melegebb éghajlatra küldeném. Azon számok egyike amik csak felidegesítenek. :D

thisisnotafrica.jpg

A róka gondolataiba mélyedve ballag az erdőben...
Szegény róka ha tudná az igazságot. ;)
Hozzászólás ideje:

Ez nagyon súlyos :lol:

Ezúton tudatjuk, hogy a helyi mozi tulajdonosa elhalálozott. A temetése jövő pénteken lesz 2:10, 4:20 és 8:40-es kezdettel.

Hozzászólás ideje:

Az egyetemistát már másodszor vágták el a szigorlaton.Utóbb a kocsmában így vélekedett:

- Nem is lehetett volna másképp... Ugyanaz a terem, ugyanaz a vizsgáztató, ugyanazok a kérdések!

A férj születésnapja van, ezért a feleség azzal akarja meglepni, hogy elviszi egy sztriptízbárba, hiszen eddig szegényke éjjel-nappal dolgozott, és mindig hű volt hozzá, úgyhogy ennyit megérdemel.

Eljön a nagy nap. Kiszállnak a taxiból, erre a kidobófiú:

- Szevasz Bélukám, hogy vagy ma este?

Erre a feleség hüledezve:

- Honnan ismer ez téged?

- Ááá, csak a tekeklubból, ő is törzstag...

Bemennek, és leülnek egy asztalhoz. Jön a pincérnő:

- Szia Béla! A szokásos koktélt?

Mire elhűlve a feleség:

- Honnan ismer ez?

- Ááá, csak a céges rendezvényeken is ő a pincérnő...

Erre odamegy egy szinte meztelen táncosnő:

- A szokásos kedvencedet adjam elő, Bélám, mókuskám?

Erre a feleség vérig sértődötten kirohan, a férj pedig utána, és látja, hogy épp beszáll egy taxiba, erre ő is utánaugrik:

- Drágám, hadd magyarázzam meg ezt a félreértést!

- Eressz el, te szemét strici!

Erre a taxis hátrafordul:

- Mivan, Bélám, te mindig ilyen harcias kis k*rvákat fogsz ki magadnak?

A luxushajó kapitánya bejelenti az utasoknak:

- Hölgyeim és Uraim, van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy a jövőben 11 Oscar díjat fogunk nyerni...

:lol:

Hozzászólás ideje:
Mucsi a legnagyobb :lol:

Kérsz körszakált? :lol:

Belekezdtem a minap ebbe a Feketeországba, de megmondom őszintén a Róóóóóland után ki is nyomtam. Nem jött be a modoros művészkedő stílus. De az az egy jelenet nagyon ott van és állandóan lefordulok tőle a székről :D

Hozzászólás ideje:

Mucsinak én is hatalmas rajogója vagyok, az Oldie által belinkelt Jancsó-filmekben ismertem meg azelött azt sem tudtam ki. Hihettelneül jól nyomja a szlenget na meg hozzá a jó adag cinizmust. :lol:

Szerintem régen melós is lehetett onnan tud ilyen sok mindent a krimók népéről, vagy esetleg a nyóckeres ivókba járhatott.

Oldie: A Feketeország alatt a villanyszerelős videót érted? De hát múltkor te linkelted be másodszor annyira tetszett neked.

Ja és mindenkinek aki kedvelei a színészt ajánlom az utóbbi 5-6 Jancsó-film megnézését ahol a Mucsi-Scherer páros játsza Kapát és Pepét. Tulajdonképpen nagyon jó vígjátékok a rendező személye ellenére.

Hozzászólás ideje:

Ortis egészen elkeseredett az elébb. kiszálltam ugyanis a kádból, és a lassan lefolyó vízbe beléesett a kíváncsi cica! Drágám meg itt kesergett, hogy nem látta! Szegény ciculit itt törölgettem meg pátyolgattam, jó kis szívdobogást kapott! :lol:

Hozzászólás ideje:
Oldie: A Feketeország alatt a villanyszerelős videót érted? De hát múltkor te linkelted be másodszor annyira tetszett neked.
Nem. A Feketeország egyfajta szatirikus darab melyben benne van ez a villanyszerelős jelenet is. :lol: Na maga a jelenet földönfetrengős, de az összes többi előadás felejtős. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.