JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Altesti humor, de tényleg vicces: http://www.kisalfold.hu/blog/csumpi/tok_jo...aznak/121/1910/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. (szerkesztve) Nagy az Isten állatkertje. Szerkesztve: 2010. Október 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Ezen behaltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Ez egy végtelenül türelmes macska lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Szerintem azt a macskuszt leszedálták vagy meghipnotizálták mert eléggé megzombult szegény pára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. A róka gondolataiba mélyedve ballag az erdőben, mikor a nyuszika váratlanul ráugrik, megerőszakolja, majd lepattan róla, s elkezd menekülni. A róka dühösen rohan utána. Amikor a nyuszika egy pillanatra eltűnik a róka szeme elől, beugrik egy bokorba, előkap egy újságot, majd leül olvasgatni. A róka tanácstalanul keresgéli a nyuszi nyomát, mikor meglátja az újságot olvasó nyulat. Egyik nyúl neki olyan mint a másik, s nem ismeri fel benne, hogy ezt a nyulat kergette, ezért tőle érdeklődik: - Te nyuszika! Nem láttál erre egy másik nyuszikát rohanni? A nyuszi felnéz az újságból. - Melyiket, amelyik megerőszakolta a rókát? A róka a fejéhez kap: - Úristen, már az újságban is írják!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. (szerkesztve) Én ezt kínaival (nyúl) és fehér nővel (róka) ismertem, de így is jó Szerkesztve: 2010. November 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Marha jópofák http://www.break.com/index/dog-makes-baby-...sterically.html Mondjuk azért én biztos nem engedném, hogy a kutya nyalogassa a gyerek száját. Bár ha úgy vesszük, hogy napi egy kiló kosz javasolt az egészséges immunrendszerért.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Mint nőt bírom Shakirát de amikor ezt a Waka Vakert meghallom úgy érzem szívesen példát vennék Leonidásról és melegebb éghajlatra küldeném. Azon számok egyike amik csak felidegesítenek. A róka gondolataiba mélyedve ballag az erdőben...Szegény róka ha tudná az igazságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Ez nagyon súlyos Ezúton tudatjuk, hogy a helyi mozi tulajdonosa elhalálozott. A temetése jövő pénteken lesz 2:10, 4:20 és 8:40-es kezdettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Felháborító ami manapság történik, hol volt ilyen már pl a 80as években a Nap keltében???? 5.00. perctől érdekes a videó.. http://comment.blog.hu/2010/11/02/anyazas_...olas_a_mokkaban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Akkor ez vicces vagy kedves? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. A mokka mostanában ilyen. A mőltkor Voldemort és Kiszel szólalkoztak össze, most a majom és Kárász. Csoda, ha kevésszer nézem a TV-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Szánalmas ami megy a "médiaszajhák" háza táján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Látom Phobos még mindig hűséges Morning show hallgató vagy. -- dettó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Az egyetemistát már másodszor vágták el a szigorlaton.Utóbb a kocsmában így vélekedett: - Nem is lehetett volna másképp... Ugyanaz a terem, ugyanaz a vizsgáztató, ugyanazok a kérdések! A férj születésnapja van, ezért a feleség azzal akarja meglepni, hogy elviszi egy sztriptízbárba, hiszen eddig szegényke éjjel-nappal dolgozott, és mindig hű volt hozzá, úgyhogy ennyit megérdemel. Eljön a nagy nap. Kiszállnak a taxiból, erre a kidobófiú: - Szevasz Bélukám, hogy vagy ma este? Erre a feleség hüledezve: - Honnan ismer ez téged? - Ááá, csak a tekeklubból, ő is törzstag... Bemennek, és leülnek egy asztalhoz. Jön a pincérnő: - Szia Béla! A szokásos koktélt? Mire elhűlve a feleség: - Honnan ismer ez? - Ááá, csak a céges rendezvényeken is ő a pincérnő... Erre odamegy egy szinte meztelen táncosnő: - A szokásos kedvencedet adjam elő, Bélám, mókuskám? Erre a feleség vérig sértődötten kirohan, a férj pedig utána, és látja, hogy épp beszáll egy taxiba, erre ő is utánaugrik: - Drágám, hadd magyarázzam meg ezt a félreértést! - Eressz el, te szemét strici! Erre a taxis hátrafordul: - Mivan, Bélám, te mindig ilyen harcias kis k*rvákat fogsz ki magadnak? A luxushajó kapitánya bejelenti az utasoknak: - Hölgyeim és Uraim, van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy a jövőben 11 Oscar díjat fogunk nyerni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. :lol:Mucsi a legnagyobb Kérsz körszakált? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Mucsi a legnagyobb Kérsz körszakált? Belekezdtem a minap ebbe a Feketeországba, de megmondom őszintén a Róóóóóland után ki is nyomtam. Nem jött be a modoros művészkedő stílus. De az az egy jelenet nagyon ott van és állandóan lefordulok tőle a székről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Itthon miért nem ilyen jó a Híradó? :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Miért maradtak ki nálam az ilyen filmek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Itthon miért nem ilyen jó a Híradó? :lol: Öööö...kiről is beszélt amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Itthon miért nem ilyen jó a Híradó? :lol: Csak nem Bárdosra fáj a fogad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Mucsinak én is hatalmas rajogója vagyok, az Oldie által belinkelt Jancsó-filmekben ismertem meg azelött azt sem tudtam ki. Hihettelneül jól nyomja a szlenget na meg hozzá a jó adag cinizmust. Szerintem régen melós is lehetett onnan tud ilyen sok mindent a krimók népéről, vagy esetleg a nyóckeres ivókba járhatott. Oldie: A Feketeország alatt a villanyszerelős videót érted? De hát múltkor te linkelted be másodszor annyira tetszett neked. Ja és mindenkinek aki kedvelei a színészt ajánlom az utóbbi 5-6 Jancsó-film megnézését ahol a Mucsi-Scherer páros játsza Kapát és Pepét. Tulajdonképpen nagyon jó vígjátékok a rendező személye ellenére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Ortis egészen elkeseredett az elébb. kiszálltam ugyanis a kádból, és a lassan lefolyó vízbe beléesett a kíváncsi cica! Drágám meg itt kesergett, hogy nem látta! Szegény ciculit itt törölgettem meg pátyolgattam, jó kis szívdobogást kapott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 3. Oldie: A Feketeország alatt a villanyszerelős videót érted? De hát múltkor te linkelted be másodszor annyira tetszett neked.Nem. A Feketeország egyfajta szatirikus darab melyben benne van ez a villanyszerelős jelenet is. Na maga a jelenet földönfetrengős, de az összes többi előadás felejtős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ez a srác milyen táncolt lenyom már a foci meccs alatt :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ez valami reklámanyagra ment? Hatalmas amúgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.