Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az állatok olyan önzetlenek tudnak lenni egymással. :) Nálunk a macskák simán befogadták az egy évvel később hozzánk került harmadikat, sőt úgy mosdatják mind a mai napig, mintha a kölykük lenne - és mint egymást egyébként. :)

A videó meg szintén nagyon aranyos. :)

Hozzászólás ideje:
Ezt hány perc után adod fel? Ha végig bírod nézni, le a kalappal :D

Már régóta ismerem, párszor végignéztem már :D

Nem is értem, itthon miért nincs ilyen a reggeli műsorsávban a gyerekeknek. Biztos más értékrendjük lenne :D

Hozzászólás ideje:

Egy amerikai Vác felől érkezett vonattal, és a következőket látta: Felső Göd - Göd - Alsó Göd.

Később otthon úgy mesélte, hogy mekkora királyok már a magyarok, hogy elneveznek három várost úgy, hogy Feel so Good, Good és Also Good. :D

Hozzászólás ideje:

Egy amerikai Vác felől érkezett vonattal, és a következőket látta: Felső Göd - Göd - Alsó Göd.

Később otthon úgy mesélte, hogy mekkora királyok már a magyarok, hogy elneveznek három várost úgy, hogy Feel so Good, Good és Also Good. :D

:lol: ez jó. :D

Hozzászólás ideje:

Te nem emlékezhetsz rá mert kis csíra vagy még. :D:P

Még én is emlékszem ezekre... :P Persze az enyémek kicsivel újabb darabok voltak már.

Hozzászólás ideje:

Nekem csak a felsoroltak közül az utolsó pakli volt meg, de emlékszem még egy másfajta autós-kártyára is azokból az időkből. :) No majd neten körbenézek.

Hozzászólás ideje:

El is felejtettem írni, hogy csináltam egy jó kis weboldalt, amin meg lehet nézni a dátumot és az időt :D

http://whatstime.tk/

a nem hozzáértőknek alul ki van írva decimálisan mit is tartalmaz a fenti rész

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó sztori :D

El is felejtettem írni, hogy csináltam egy jó kis weboldalt, amin meg lehet nézni a dátumot és az időt :D

http://whatstime.tk/

Jópofa, bár részemről maradok a hagyományos megjelenítésnél :P

Hozzászólás ideje:

Én csak néztem, hogy ebből hogy jön ki a dátum. :D

Első oszlop a rövid dátum (tehát a 11), második a hónap (2), harmadik a nap (26) utána a sima óra, perc, másodperc

Alulról kell számolni: 1+2+4+8+16+32

tehát 26-nál: 16+8+2 azaz a 2., a 3. és az 5. ég felülről nézve a 3. oszlopban :)

Krande: Ha beírod a google-ba, hogy binary clock screensaver kijön pár bináris órás képernyőkímélő, keresgélj belőlük, hátha akad kedvedre való :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Első oszlop a rövid dátum (tehát a 11), második a hónap (2), harmadik a nap (26) utána a sima óra, perc, másodperc

Alulról kell számolni: 1+2+4+8+16+32

tehát 26-nál: 16+8+2 azaz a 2., a 3. és az 5. ég felülről nézve a 3. oszlopban :)

Köszi a magyarázatot, de nem lett sokkal világosabb. Nagyon nem értek a 2-es számrendszerhez. :)
Hozzászólás ideje:

Gyakorlás kérdése lenne, de nem történik semmi akkor sem, ha a hétköznapi ember nem tudja :P Mi tanultuk, de annyira sosem érdekelt, hogy foglalkozzam vele :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.