Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy angol bemegy egy New York-i bankba és azt mondja, egy kölcsönökkel foglalkozó munkatárssal szeretne tárgyalni. Azt mondja a bankárnak, hogy haza kell utaznia Angliába, és hogy szüksége volna egy 5.000 dolláros kölcsönre. A bankár azt válaszolja, hogy a kölcsönhöz fedezetet kér a bank. Így aztán az angol előhúzza egy álomszép Aston Martin kulcsát, az autó a bankkal szemben parkol. Odaadja az iratokat is. A bankár elfogadja a fedezetet. Az angol távozása után a bank dolgozói összenevetnek, hogy hogy lehet valaki olyan idióta, hogy 5.000 dolláros kölcsönre egy 170.000 dolláros Aston Martint ajánl fedezetként. Beállnak az autóval a bank földalatti garázsába.

Két héttel később az angol visszatér, visszafizeti az 5.000 dollárt, valamint a kamatot: 15 dollár 41 centet. A bankár megkérdezi tőle:

- Kedves uram, roppant boldogok vagyunk, hogy ügyfelünk volt, és hogy minden rendben ment. De, már elnézést, de kicsit össze vagyunk zavarodva. Ellenőriztük a számláját, és kiderült, hogy dollármilliárdjai vannak. Miért kért akkor kölcsön 5.000 dollárt?

- Maga szerint hol találok New York-ban még egy helyet, ahol két hétre leparkolhatom az Astont 15 dollár 41 centért, úgy, hogy ha visszajövök, még remélhetőleg a helyén legyen?

Végül is, így is biztonságba lehet tudni az autónkat. :lol:

Hozzászólás ideje:

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam, hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végülis nem mondott semmit.

Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös.

Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra.

Otthon is éreztem, hogy egész idö alatt messze jár, és nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, és érezni lehetett, hogy messze jár az esze... Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, és akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL

Szombat este

A Fradi kikapott. De este k*rtunk egy jót..

Hozzászólás ideje:

Ez hatalmas!!! :D

Ezt gondoltam én is, amikor olvastam, azért raktam be ide :D

Végül is, így is biztonságba lehet tudni az autónkat. :lol:

A legjobb megoldás erre :lol:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Ezen nagyot szakadtam. :D

brisco_bowler.jpg

Az alsó fazon valamiféle tükördimenzió lakója lehet. :D

clinteastwoodclintwestwood.jpg

Hozzászólás ideje:

Elhunyt Bear Grills!

A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az általa lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000Ft- ot az azt követő második napon felélte elhunyt. Halálát egyértelműen a levertségből a mélydepresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja.

Kész van, hiába kifordult a humora. :D

Hozzászólás ideje:

Barack biztos örülne egy kis baracknak. :D

A legújabb Volkswagen reklám.

Ilyen lehet amikor a kutyák a "holdat" (vagyis a Halálcsillagot) ugatják. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.