danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Egy angol bemegy egy New York-i bankba és azt mondja, egy kölcsönökkel foglalkozó munkatárssal szeretne tárgyalni. Azt mondja a bankárnak, hogy haza kell utaznia Angliába, és hogy szüksége volna egy 5.000 dolláros kölcsönre. A bankár azt válaszolja, hogy a kölcsönhöz fedezetet kér a bank. Így aztán az angol előhúzza egy álomszép Aston Martin kulcsát, az autó a bankkal szemben parkol. Odaadja az iratokat is. A bankár elfogadja a fedezetet. Az angol távozása után a bank dolgozói összenevetnek, hogy hogy lehet valaki olyan idióta, hogy 5.000 dolláros kölcsönre egy 170.000 dolláros Aston Martint ajánl fedezetként. Beállnak az autóval a bank földalatti garázsába. Két héttel később az angol visszatér, visszafizeti az 5.000 dollárt, valamint a kamatot: 15 dollár 41 centet. A bankár megkérdezi tőle: - Kedves uram, roppant boldogok vagyunk, hogy ügyfelünk volt, és hogy minden rendben ment. De, már elnézést, de kicsit össze vagyunk zavarodva. Ellenőriztük a számláját, és kiderült, hogy dollármilliárdjai vannak. Miért kért akkor kölcsön 5.000 dollárt? - Maga szerint hol találok New York-ban még egy helyet, ahol két hétre leparkolhatom az Astont 15 dollár 41 centért, úgy, hogy ha visszajövök, még remélhetőleg a helyén legyen? Végül is, így is biztonságba lehet tudni az autónkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL Szombat este A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam, hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végülis nem mondott semmit. Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idö alatt messze jár, és nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, és érezni lehetett, hogy messze jár az esze... Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, és akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam. A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL Szombat este A Fradi kikapott. De este k*rtunk egy jót.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. (szerkesztve) Ez hatalmas!!! Ezt gondoltam én is, amikor olvastam, azért raktam be ide Végül is, így is biztonságba lehet tudni az autónkat. A legjobb megoldás erre Szerkesztve: 2012. Január 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. (szerkesztve) Normális esetben utálom ezt a számot, de itt különösen vicces. Szerkesztve: 2012. Január 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hogy az ember fia még gatyát se próbálhat nyugodtan. http://www.youtube.com/watch?v=xwXq9SeBi9k Azok a hiéna szemek amiket a csaj kap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. http://www.youtube.com/watch?v=Z5gqHMCyiSc Szegény, hogy szégyenli magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. De édes ez a macsek Ezzel a pofival aztán fel is tud tartani mindenkit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. De édes ez a macsek Ezzel a pofival aztán fel is tud tartani mindenkit Mint a Csizmás? http://www.indavideo.hu/video/ELO_SHREK-CICA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Mint a Csizmás? Egek, van ilyen macsek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. A múlt – színesben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Egek, van ilyen macsek? Hát látod! Remélem jó vastag azaz üveg http://indavideo.hu/video/Cica_az_uveg_mogott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. A múlt – színesben Nem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. A múlt – színesben Hű. ez baromi jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Ihletet kaptam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Kegyetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Fetrengek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Ez tényleg nagyon nagy. Smitt Páll. Szerkesztve: 2012. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2012. Január 13. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Ezen nagyot szakadtam. Az alsó fazon valamiféle tükördimenzió lakója lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Nem írtam korábban, de a ez a witherspoon nagyon ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Elhunyt Bear Grills! A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az általa lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000Ft- ot az azt követő második napon felélte elhunyt. Halálát egyértelműen a levertségből a mélydepresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja. Kész van, hiába kifordult a humora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. A legújabb Volkswagen reklám. A lányom találta. http://www.youtube.com/watch?v=6ntDYjS0Y3w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Csubbaka a legnagyobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Barack biztos örülne egy kis baracknak. A legújabb Volkswagen reklám.Ilyen lehet amikor a kutyák a "holdat" (vagyis a Halálcsillagot) ugatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.