kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Elég sok ilyen van de ezt még pont nem láttam. :D XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. (szerkesztve) Simon ismét akcióban Szerkesztve: 2012. Április 13. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Freddie Wong újabb agymenése. Nem érdemes vele b*szakodni http://www.youtube.com/watch?v=AXaoi6dz59A&feature=g-all-u&context=G2c4a5adFAAAAAAAAAAA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Mekkora két őrült. http://www.youtube.com/watch?v=0k4cT4cNFIA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. ARMAGEDDON!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Milyen igaza van. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Nem tudom, hogy volt-e: NyanSaga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. H*lye marha! Vagy ötször lefordultam a székemről megint. :D Nagyon ki van találva ez a figura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. "K*rva nagy hős!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Szőke nő hazaviszi újszülött kisfiát a kórházból. Kérdezi a férje: - Na, az lett a neve, amit mondtam? - Az, persze. Szuszog... - Lehel b+, Lehel...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A férfi nemi szerv hihetetlenül illedelmes: Feláll, hogy legyen hova ülnie a nőnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A férfi nemi szerv hihetetlenül illedelmes: Feláll, hogy legyen hova ülnie a nőnek... :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nagyon aranyos. http://www.hotdog.hu/poenkupac/vicces-videok/jokedvu-baba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) Ez már mekkora! Szerkesztve: 2012. Április 24. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Aranyos kis krapek. Csak nekem tűnik úgy, mintha vízfejű lenne szegénykém? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) A kisgyerek tényleg vízfejű és szerintem ronda is. Mindig mondják az anyukák az utcán egymásnak, hogy milyen szép a gyerekük, közben meg két rózsaszín izé mozog a ruhák között a babakocsiban...én ezt sosem értettem. Az a macska meg örülhet, ha még él két évet, teljesen életképtelen. El tudom képzelni, hogy mekkora kábeleket fektet, arra szerintem egy IFA homok kell, hogy elkaparja. A nő meg azzal súlyzózik, este pedig odarakja az ablak elé, hogy fogja a cúgot.... Szerkesztve: 2012. Április 24. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A kisgyerek tényleg vízfejű és szerintem ronda is. Mindig mondják az anyukák az utcán egymásnak, hogy milyen szép a gyerekük, közben meg két rózsaszín izé mozog a ruhák között a babakocsiban...én ezt sosem értettem. Ezért nincs gyereked, és sose lesz. További kommentet nem karok hozzáfűzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Én is úgy gondoltam, hogy örökbe fogadok egy 18éves maláj kislányt. Így megspórolom a kaki-pisi-sírás-evés-hányás időszakot. Engem a nagyon kis gyerekek mindig is idegesítettek, hiába kérdezed meg miért sír, ő csak jobban sír...ennél vegetatívabb már csak egy SP fan 18éves lehet, aki mindezek mellett még emos is! Az olyanokba is kár volt időt és tápanyagot fektetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. http://www.youtube.com/watch?v=dE27sIid6KU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Családot tévesztett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. (szerkesztve) Mekkora volt már ez a rajzfilm sorozat Angolul nem tudóknak -Íme, tiszta kriptonit! Gyengülsz már barátom? -Az Superman gyengéje, nem az enyém! -Tényleg? -Aha, bizoooony! -Ó azaz idióta. Akkor, itt van ez! Nos bántja a szemed a sárga? Ugye, hogy fáj? -Az meg a Zöld Lámpásé! -És mit szólsz egy kis vízhez a képedbe? Nos olvadsz már? -Az a gonosz boszorkány! -Ááh, csak az időnkent pocsékoljuk! Mi a gyengéd? -Nos...Hülye, hülye, hülye! Soha ne mondd el az ellenségnek, hogy milyen ketreccel tud csapdába ejteni! -Arról nem is beszélve, hogy megépíteni is segítettél. -Tudom! Hülye! Szerkesztve: 2012. Április 28. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. (szerkesztve) Nekem a 2 stupid dogs volt a kedvencem anno. Halálra röhögtem magam rajtuk. Szerkesztve: 2012. Április 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Ha már nosztalgiázunk, akkor a Bátor a gyáva kutya mindent visz (videót nem rakok, mert nincs olyan jelenet amit kiemelnék a többi közül ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Én tudok olyat http://www.youtube.com/watch?v=6eqf_4YthSo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Egy társadalomnak szüksége van vallásra és piára! Így hát istenesen rúgjunk be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Saját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. http://www.youtube.com/watch?v=xyNXnuHNF8k Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.