Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ki hány SW járművet talál a képeken?

Zseniális! A kép nagyon szemléletesen tárja elénk az élet rendes menetét. :D
Hozzászólás ideje:

Zseniális! A kép nagyon szemléletesen tárja elénk az élet rendes menetét. :D

Elküldtem csoporttársamnak, mivel pont a Legot szeretné szakdolgozatban írni, de a konzulensének nagyon nem tetszik a téma, így aztán nagyon érzi a bőrén a kép tanulságát, ráadásul ugye legóval elmesélve :)

Hozzászólás ideje:

Elküldtem csoporttársamnak, mivel pont a Legot szeretné szakdolgozatban írni, de a konzulensének nagyon nem tetszik a téma, így aztán nagyon érzi a bőrén a kép tanulságát, ráadásul ugye legóval elmesélve :)

Azért nem árt előzetesen olyan konzulenst választani, aki partner a terveidhez. :)

Hozzászólás ideje:

Egyrészről aranyos, másrészről elgondolkodtató, harmadrészről szívszorító:

"Az apa fáradtan tér haza a munkahelyéről, és leroskad a fotelbe. Hétéves kisfia jön oda hozzá, és megkérdezi:

- Mondd Apa, neked mennyi az órabéred?

Az apja haragra gerjed:

- Miért kérded?! Csak nem valami hülye játékot akarsz megvetetni velem? Azonnal mars a szobádba!

A kisfiú szemébe könnyek jelennek meg, de illedelmesen felmegy a szobába, és becsukja maga mögött az ajtót.

Ahogy az apa ül a fotelben, még forronganak benne a nap eseményei, ahogy a főnöke megint újraíratta vele a prezentációját, ahogy a kollégája 3 nappal a projekt vége előtt elment betegállományba... Kezébe temeti az arcát.

"Mikor lesz ennek vége?" - kérdezi magától.

Aztán eszébe jut a gyerek. "Talán nem kellett volna így bánnom vele... Lehet, hogy csak egy ártatlan kérdés volt, és én értettem félre, azért mert úgy érzem, a környezetemben már mindenki rajtam élősködik." - gondolja magában, és elindul felfelé a lépcsőn. Benyit a gyermek szobájába, ahol a fia a földön kuporogva játszik magában.

A fiú felnéz, és újra megkérdezi:

- Apa, neked mennyi az órabéred?

- Négy dollár fiam.

- És tudnál nekem adni két dollárt?

Az apa gyanakvó tekintettel ránéz a fiára, és azon töpreng: "Remélem nem valami játékot akar venni belőle magának..." Majd meg is kérdezi tőle:

- Mire kellene neked az a két dollár?

- Mindjárt megmutatom! - mondja a gyermek sejtelmes mosollyal az arcán.

Apja előveszi a két dollárt, és odaadja a fiának. Mire a fiú benyúl a takarója alá, és előveszi a spórolt pénzét. Elkezdi összerakosgatni az aprót, ami összesen két dollárra jön ki. Hozzáteszi a most kapott másik két dollárt, és boldogan az apja felé nyújtja:

- Apa! Most, hogy kifizetem neked, tudsz velem is tölteni egy órát, hogy együtt játszunk?"

Hozzászólás ideje:

Én nem értem a konzulenst: látszik, nem volt gyerekszobája, lásd lentebb. :P

Egyrészről aranyos, másrészről elgondolkodtató, harmadrészről szívszorító:

Tanulságos. Sajnos sokszor nem csak az apáknak, hanem az anyáknak is kevés az idejük játszani, pedig ennél fontosabb kevés dolog van egy gyerek számára.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Afrikai küldöttség látogat Oroszországba.

A vendéglátók megmutatják az orosz rulettet:

Valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.

- És mi ebben a rulett? - kérdezik az afrikaiak

- A hat golyó közül az egyik igazi...

Nem sokkal később az oroszok mennek vendégségbe.

- Nekünk is van ám rulettünk! - dicsekszenek az afrikaiak.

- Tényleg? És milyen az?

Erre behívnak hat csinos, teljesen meztelen színes bőrű nőt és letérdepeltetik őket körben.

- Uraim, parancsoljanak! A hölgyek franciásan, szájjal szeretik...

- Rendben, ez nekünk jó, de mi ebben a rulett?

- Hogy az egyikük kannibál...

Hozzászólás ideje:

A második képet "nem értem". A csaj bal ajkára sminkeltek még egy réteg fogat? Teljesen úgy néz ki mintha hiányozna a fél szája. A jobb karján még csak-csak látszik hogy az egy egészséges karra lett rárétegezve, de az arc nagyon komoly. Gratula a sminkeseknek.

Hozzászólás ideje:

Jake, láttam ezt a videót Freddy mestertől.... de nem itt kezdődik a Zs kategória. Van lejjebb is... sajnos.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

gyerek sír a Tesco-ban hogy milyen édességet kér, anyuka odaszól "Jusson eszedbe. Mikulás van, ki tudja mi történik mire hazaérünk?" Kicsit sem spoileres :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.