Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Hasznos kutya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Ez okosabb mint némely ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Fantasztikus ez a kutyus... már vagy harmadszor nézem a videót. Nagyon aranyos és rendkívül okos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Ki hány SW járművet talál a képeken? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Ez haláli jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. És még Dzséjt nem is látta. Én 4-5 SW járművet számoltam össze, de lehet tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Nagyon jó! Nem számoltam a járműveket, de a lényeg stimmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hat Star Wars jármű van rajta, de a Viper II-esek és a Viper VII-es sem semmi, hát még a Samson. Idén még egy legot sem vettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. http://www.youtube.com/watch?v=eiz95K1ngiI&feature=g-u-u Várom már, jó film lesz ez, mondjuk gyerekeknek egyáltalán nem ajánlott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Ki hány SW járművet talál a képeken? Zseniális! A kép nagyon szemléletesen tárja elénk az élet rendes menetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Zseniális! A kép nagyon szemléletesen tárja elénk az élet rendes menetét. Elküldtem csoporttársamnak, mivel pont a Legot szeretné szakdolgozatban írni, de a konzulensének nagyon nem tetszik a téma, így aztán nagyon érzi a bőrén a kép tanulságát, ráadásul ugye legóval elmesélve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Elküldtem csoporttársamnak, mivel pont a Legot szeretné szakdolgozatban írni, de a konzulensének nagyon nem tetszik a téma, így aztán nagyon érzi a bőrén a kép tanulságát, ráadásul ugye legóval elmesélve Azért nem árt előzetesen olyan konzulenst választani, aki partner a terveidhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Egyrészről aranyos, másrészről elgondolkodtató, harmadrészről szívszorító: "Az apa fáradtan tér haza a munkahelyéről, és leroskad a fotelbe. Hétéves kisfia jön oda hozzá, és megkérdezi: - Mondd Apa, neked mennyi az órabéred? Az apja haragra gerjed: - Miért kérded?! Csak nem valami hülye játékot akarsz megvetetni velem? Azonnal mars a szobádba! A kisfiú szemébe könnyek jelennek meg, de illedelmesen felmegy a szobába, és becsukja maga mögött az ajtót. Ahogy az apa ül a fotelben, még forronganak benne a nap eseményei, ahogy a főnöke megint újraíratta vele a prezentációját, ahogy a kollégája 3 nappal a projekt vége előtt elment betegállományba... Kezébe temeti az arcát. "Mikor lesz ennek vége?" - kérdezi magától. Aztán eszébe jut a gyerek. "Talán nem kellett volna így bánnom vele... Lehet, hogy csak egy ártatlan kérdés volt, és én értettem félre, azért mert úgy érzem, a környezetemben már mindenki rajtam élősködik." - gondolja magában, és elindul felfelé a lépcsőn. Benyit a gyermek szobájába, ahol a fia a földön kuporogva játszik magában. A fiú felnéz, és újra megkérdezi: - Apa, neked mennyi az órabéred? - Négy dollár fiam. - És tudnál nekem adni két dollárt? Az apa gyanakvó tekintettel ránéz a fiára, és azon töpreng: "Remélem nem valami játékot akar venni belőle magának..." Majd meg is kérdezi tőle: - Mire kellene neked az a két dollár? - Mindjárt megmutatom! - mondja a gyermek sejtelmes mosollyal az arcán. Apja előveszi a két dollárt, és odaadja a fiának. Mire a fiú benyúl a takarója alá, és előveszi a spórolt pénzét. Elkezdi összerakosgatni az aprót, ami összesen két dollárra jön ki. Hozzáteszi a most kapott másik két dollárt, és boldogan az apja felé nyújtja: - Apa! Most, hogy kifizetem neked, tudsz velem is tölteni egy órát, hogy együtt játszunk?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Ez nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. http://www.youtube.com/watch?v=eHCyaJS4Cbs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. (szerkesztve) Elküldtem csoporttársamnak, mivel pont a Legot szeretné szakdolgozatban írni, de a konzulensének nagyon nem tetszik a téma, így aztán nagyon érzi a bőrén a kép tanulságát, ráadásul ugye legóval elmesélve Én nem értem a konzulenst: látszik, nem volt gyerekszobája, lásd lentebb. Egyrészről aranyos, másrészről elgondolkodtató, harmadrészről szívszorító: Tanulságos. Sajnos sokszor nem csak az apáknak, hanem az anyáknak is kevés az idejük játszani, pedig ennél fontosabb kevés dolog van egy gyerek számára. Szerkesztve: 2012. November 13. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Afrikai küldöttség látogat Oroszországba. A vendéglátók megmutatják az orosz rulettet: Valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti. - És mi ebben a rulett? - kérdezik az afrikaiak - A hat golyó közül az egyik igazi... Nem sokkal később az oroszok mennek vendégségbe. - Nekünk is van ám rulettünk! - dicsekszenek az afrikaiak. - Tényleg? És milyen az? Erre behívnak hat csinos, teljesen meztelen színes bőrű nőt és letérdepeltetik őket körben. - Uraim, parancsoljanak! A hölgyek franciásan, szájjal szeretik... - Rendben, ez nekünk jó, de mi ebben a rulett? - Hogy az egyikük kannibál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. TWD a kulisszák mögött Krande: dúrva vicc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. A második képet "nem értem". A csaj bal ajkára sminkeltek még egy réteg fogat? Teljesen úgy néz ki mintha hiányozna a fél szája. A jobb karján még csak-csak látszik hogy az egy egészséges karra lett rárétegezve, de az arc nagyon komoly. Gratula a sminkeseknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Komolyan mondom én ettől inkább megijedtem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 23. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 29. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=864gdSC9KOA Szerkesztve: 2012. November 29. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Itt kezdődik a zs kategóriás film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Panda szökééééés!!! http://www.youtube.com/watch?v=V7Jh5jt7D5o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 4. (szerkesztve) Jake, láttam ezt a videót Freddy mestertől.... de nem itt kezdődik a Zs kategória. Van lejjebb is... sajnos. Szerkesztve: 2012. December 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Kimi Räikkönen 2012-es beszólásai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. „Legutóbb a srácok leba..ztak, mert nem mosolyogtam sokat...” :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Jó dumák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. gyerek sír a Tesco-ban hogy milyen édességet kér, anyuka odaszól "Jusson eszedbe. Mikulás van, ki tudja mi történik mire hazaérünk?" Kicsit sem spoileres Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.