MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jó dolog, ha valaki így örül egy iPad-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 11. Ó szegény... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Marketing-fogásból jeles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 12. Milyen ravasz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 13. Ilyet akarok én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Dzséjt! Nálatok is így mennek a dolgok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Norbi, ez kegyetlen! Nekem is kell. Idén úgy is festés lesz ha minden igaz... hmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. A Sátán babája ijesztgeti a népet Hát ettől tényleg be lehet szarni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Norbi, ez kegyetlen! Nekem is kell. Idén úgy is festés lesz ha minden igaz... hmm Akkor már tudod milyen lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 17. Bájos. (A Red Bull miért nem sportszergyártásból él?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Hehe ez aranyos! És ezta részt látta már valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Drágám, elromlott a mosógép. - Mi vagyok én, mosógép szerelő? - Édesem, nem jó a vasaló. - Mi vagyok én, vasaló szerelő? - Szívem, folyik a csap. - Mi vagyok én ... Másnap jön haza férj, minden működik. - Hívtál szerelőt? - Nem, a szomszéd fiú megjavított mindent. Azt mondta cserébe sütit sütök, vagy lefekszem vele. - És mit sütöttél? - Mi vagyok én, cukrász? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. És ezta részt látta már valaki? Nem, de megnézném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. És ezta részt látta már valaki? Ez melyik sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Ez melyik sorozat? Nem tudom komolyan kérdezed e, de Doctor Who és Person of Interest (Célszemély) lett összevágva erre a pár kockára csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Nem tudom komolyan kérdezed e, de Doctor Who és Person of Interest (Célszemély) lett összevágva erre a pár kockára csak. Ja jó, fáradt az agyam kicsit, bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Drágám, elromlott a mosógép. - Mi vagyok én, mosógép szerelő? - Édesem, nem jó a vasaló. - Mi vagyok én, vasaló szerelő? - Szívem, folyik a csap. - Mi vagyok én ... Másnap jön haza férj, minden működik. - Hívtál szerelőt? - Nem, a szomszéd fiú megjavított mindent. Azt mondta cserébe sütit sütök, vagy lefekszem vele. - És mit sütöttél? - Mi vagyok én, cukrász? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Ez nagyon durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 25. NFL rajongóknak kötelező! http://www.youtube.com/watch?v=rRqKYXcL-2U Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 25. Hát ez haláli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Nagy hidegben a riporterek is megfagynak http://www.youtube.com/watch?v=eZ4tENJsoC8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. A legnagyobb arc volt! http://www.youtube.com/watch?v=NGuHDdSImFQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=fZcXq_-72O8 Szerkesztve: 2014. Január 29. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.