Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dzséjt! Ez már 18-as karika. Ááá... ez csak szolidan 16-os Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szolidan én nagyon halkan jegyzem meg, hogy pöpec volt viszontlátni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Márpedig ez a nő ronda... Lehet, hogy a teste jó, de a többi... a hideg kiráz a fejétől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Márpedig ez a nő ronda... Lehet, hogy a teste jó, de a többi... a hideg kiráz a fejétől. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. De ennyire? Jamie arca inkább hasonlít egy kisfiúéra a frankó rövid sérójával együtt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jaja, nagyon jól reagálja le a dolgot. Nem csoda, hogy ledöbbent, nem lehetett könnyű rádöbbenni, hogy nemcsak ő, hanem a felesége sem teljesen az, akinek látszik. A True Lies nagyon jó film, de részemről nem kimondottam Jamie Lee Curtis bájai miatt. Nekem pl. nagyon bejött a film témája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. De ennyire? Ennyire. Pl. én meg azt nem értem mit esznek a Gregor Bernadetten. Annál rondább nőt keveset hordott a hátán a föld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Márpedig ez a nő ronda... Lehet, hogy a teste jó, de a többi... a hideg kiráz a fejétől. Swarci most dühös rád Szerkesztve: 2009. Május 30. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. nem lehetett könnyű rádöbbenni, hogy nemcsak ő, hanem a felesége sem teljesen az, akinek látszik. Akkor jött rá a pacák hogy a neje titokban go-go girl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Akkor jött rá a pacák hogy a neje titokban go-go girl. A Valami Amerika 2-ben volt egy hasonló jelenet amikor az írósrác csaja rettegett az első "lepedőakrobatikától". Erre föl a színpadon.... Hatalmas volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. A terminátor bukása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. De ééédes. ARC videópályázatra készült ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Ez k*rva jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Persze a TX, az már szélessávon fut. Skynet megtanulta a leckét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Jaj, ezt nemrég kaptam. Szakadok Kannibál törzset alkalmaz egy világcég, az afrikai leányvállalat őrző-védőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a törzsfőnök Aghwopakitru-ra felesküdött hogy nem fognak megenni senkit, legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltűnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök szeme láttára mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.. A nyomozók elmennek. A törzsfőnök rákérdez: - Ki volt az?!? Hátulról egy ifjú kannibál halkan beszól: ő volt. A törzsfőnök erre: -"Vazze..."!!!, nem megmondtam, hogy a takarítókat ne bántsátok! Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, de a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. (szerkesztve) Jah, a takarítónő majd tőzsdére viszi a céget, meg választ a különböző WATC-ú és IRR-ű befektetések között... Szerkesztve: 2009. Május 31. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Jó ez a vicc és a termis videó is tetszik! Ja és JLCnek iszonyúúúú jó teste van! Jó nőőő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. A jó test elég? Akkor irány egy kirakat, rohamozzuk meg a kirakatbabákat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Donát, ez most egy remek válasz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. A jó test elég? Akkor irány egy kirakat, rohamozzuk meg a kirakatbabákat! Akkor már a guminőket nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Persze, ők a tökéletesek, hisz a remek test mellett még rugalmasak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Persze, ők a tökéletesek, hisz a remek test mellett még rugalmasak is. Én maradnék inkább a hús-vér nőknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Én meg az iróniánál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Én meg az iróniánál Én is inkább annál maradok, mint Ody. Az irónia csak a besavanyodottakat elégíti ki Oldi, ez jó vicc, de élő szóban el nem tudnám mondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nagymama a kis unokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. (szerkesztve) Nagymama a kis unokájához:Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! Gondolom erre gondolt a kis unoka Szerkesztve: 2009. Június 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nagymama a kis unokájához:Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! Hát ez fárasztó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Az első mondatnál leestem a székről a röhögéstől... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Valaki küldje el a MÁV-nak: http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/mav-song/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nagymama a kis unokájához:Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! Ez most nekem nagyon fájt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.