Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Nekem is jobb lenne a csütörtök éjféli premier, mert muszáj lesz azon a héten végig dolgozom, és a péntek sokkal lazább nap lenne másnapnak (eleve Jeans-day). De ettől függetlenül ott leszek Veletek, akármikor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Nekem sajnos tökmindegy, melyik napon lesz a premier, mivelhogy 1 hétre előre van csak mindig lefixálva a beosztásom; mire sikerül elérnem, hogy a főnököm azt átvariálja, netántalán még szabit is adjon, a jegyek elfogynak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Előre is vehetsz jegyet ha biztos, hogy át tudja variálni. A TFA -n is ott voltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Azóta már máshol dolgozom, és pont az a gond, hogy nem biztos semmi, csak max 1 héttel előtte Mondjuk a TFA irtózatos mázlija után már bízok a sorsban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Drukkolok, hogy összejöjjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Én biztos ott leszek, maximum másnap kialvatlanul megyek dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. mindenképpen szeretnék premierre jönni, és fogok is. Jegyek mikortól kaphatóak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. mindenképpen szeretnék premierre jönni, és fogok is. Jegyek mikortól kaphatóak? Nekem a pécsi Urániaban azt mondták, hogy csak november közepe. De megkérdezem holnap is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... Én is megyek mindenképpen Az egy dolog, hogy melyik napon lenne jobb a premier, az meg egy másik, hogy csütörtökön és pénteken is szabin leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Állítólag ma teszik közzé mikortól lehet jegyet kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Lassan ideje lesz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Nemzetközi lesz, szóval ne várj rá...majd éjjel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Nemzetközi lesz, szóval ne várj rá...majd éjjel. Igen sejtettem. Majd holnap kell résen lenni. Ki mer majd a CC-nél jegyet venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Csak legyen nálunk is éjfélkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Remélem (nem most) hétvégére teszik. Bár meg tudom akkor is oldani, az biztos, de úgy macerásabb a jegyvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Sajnos ma sem lettem okosabb a mozipénztárnál: " még nem tudjuk mikor lesz.." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Nem is fogják megmondani. De talán már lassacskán. Már egy jó ideje fent van a CC filmlistájában, kijött az új poszter is magyarul meg az előzetes is. Most szerintem arra várnak, hogy jusson el minél több emberhez a hír, hogy idén is lesz Star Wars, de nem halogathatják már sokáig. Abból nem sok hátránya származna senkinek sem, ha lehetne már jegyet venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Ez szerintem központi döntés és nem a CC hatásköre. Majd ha világszerte árulják akkor nálunk is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Azért gyorsan elszáguldott az elmúlt év. Hihetetlen, hogy megint ott tartunk, hogy miként szerezzük be elővételben a jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Owen bácsi is megmondta már rég; meddig tart míg eltelik egy év.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Azért gyorsan elszáguldott az elmúlt év. Hihetetlen, hogy megint ott tartunk, hogy miként szerezzük be elővételben a jegyet. Előreláttam a Sötét Oldal által... jövőre ugyanez lesz a téma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Azért még mindig van majdnem két hónap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Azért még mindig van majdnem két hónap. Ugyan, az már tényleg eltelik hamar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megnéztem, XPAND 3D-t használ, még lehet hogy több is 4K-nál, 128 FPS. Nem merültem bele nagyon. Csolival szerintem itt nézzük meg a Zsiványt is éjfélkor. Így-így! Most is találkozzunk, akármikor is legyen az első előadás. Ma már jegyzi az Uránia honlapja a filmet, de előrendelés még nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Úgy tűnik akkor már Bp-n leszek úgyhogy ha lesz közös nézés légyszi engem is számoljatok bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Légyszi engem is. Mindenképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 5. (szerkesztve) Örülök, hogy ennyien leszünk. Az Aréna CC-be megyünk mint tavaly? Szerkesztve: 2016. November 5. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. (szerkesztve) Ezt rátok bízom. Igazából még az is mindegy, hogy feliratos-e vagy szinkronizált. Szerkesztve: 2016. November 6. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Én azért a feliratoshoz ragaszkodnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Szinkron kizárva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.