Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Azt hittem, össze rakja puzzleként a hamvakat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Lassan jöhetne a cím. Még nem érzem a bizsergést, a Rouge One elnyomja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Lesz egy egyhónapos Rebels-szünet, szerintem akkor fogják bejelenteni a pangás közepette... Talán egy teasert is kapunk Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Még nem érzem a bizsergést, a Rouge One elnyomja. The dark side of the Rogue One: A Star Wars Story surrounds the Star Wars: Episode VIII. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Lesz egy egyhónapos Rebels-szünet, szerintem akkor fogják bejelenteni a pangás közepette... Talán egy teasert is kapunk Úgy legyen. Bár én a címmel is megelégednék. The dark side of the Rogue One: A Star Wars Story surrounds the Star Wars: Episode VIII. Hát...őőőő...izé. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. The dark side of the Rogue One: A Star Wars Story surrounds the Star Wars: Episode VIII. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. (szerkesztve) A Disney közzétette a film hivatalos logóját. Óriási meglepetésre az alábbi lett. A németeknél december 14-én jön. Szerkesztve: 2017. Január 7. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Meglepő ja nem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megvan a címe!!! Episode VIII Bocs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Biztos nem eme logo kitalálása közben robbant szét az agyuk. Reméljük a film azért ötletesebb lesz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Szerintem január vége, február eleje körül megkapjuk a címet, az áprilisi Celebration-ön pedig az első trailert/teasert. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Klassz lenne ha úgy lenne. A logoról csak annyit hogy azt kaptuk amire szerintem mind számítottunk. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. (szerkesztve) Érdekes ez a logo (lehet, hogy csak nekem amúgy)! A TFA-nál nem emlékszem, hogy kiírták volna bármilyen anyagban is, hogy Episode VII, csak Star Wars The Force Awakens. Meg a sorozat filmjeinek címeit is úgy alakitották a Disney-nél, hogy a prequelek által elkezdett, marketing anyagoknál megjelenő Episode címkézést is levették, és ha most rákeresek digitálisan bármelyik filmre egy storeban, akkor az Star Wars The Phantom Menace, például. Az okát amúgy nem értem ennek az Episode variálásnak, mindenesetre lehet, hogy ez a rész Episode VIII: X Y lesz, hogy a laikus néző tudja, hogy ez egy tényleges folytatás, és nem az eredeti részek előzményeinek a folytatása, vagy egy másik stories film? Szerkesztve: 2017. Január 10. - Forceuser Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hát az ep7-nél volt egy marketing logo: S7ar Wars, valahogy így, szóval azért megjelent a 7-es szám is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Érdekes ez a logo (lehet, hogy csak nekem amúgy)! A TFA-nál nem emlékszem, hogy kiírták volna bármilyen anyagban is, hogy Episode VII, csak Star Wars The Force Awakens. Meg a sorozat filmjeinek címeit is úgy alakitották a Disney-nél, hogy a prequelek által elkezdett, marketing anyagoknál megjelenő Episode címkézést is levették, és ha most rákeresek digitálisan bármelyik filmre egy storeban, akkor az Star Wars The Phantom Menace, például. Az okát amúgy nem értem ennek az Episode variálásnak, mindenesetre lehet, hogy ez a rész Episode VIII: X Y lesz, hogy a laikus néző tudja, hogy ez egy tényleges folytatás, és nem az eredeti részek előzményeinek a folytatása, vagy egy másik stories film? Tényleg! A TFA-nál a cím volt az episode VIII helyén. Jelentsen ez bármit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Tényleg! A TFA-nál a cím volt az episode VIII helyén. Jelentsen ez bármit. Lehet az Episode VIII csak egy placeholder, és amint meg lesz a cím, most is az lesz ott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Lehet az Episode VIII csak egy placeholder, és amint meg lesz a cím, most is az lesz ott. Szerintem száz százalék erről van szó. A címet esélyesen az első trailerrel kapjuk meg, és akkor már az fog ott virítani. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Az alábbi fotó állítólag Bolíviában készült és a két manuszon kívül egy zűrhajó kabinját (talán pilótafülkéjét) ábrázolja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Mintha egy B-szárnyú kabinja lenne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Mintha egy B-szárnyú kabinja lenne. Egyetértek, nekem is ez volt az első gondolatom. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. A korábbi forgatási fotókon A-Winget már láttunk, szóval nem kizárt, hogy újabb vadászgép tér vissza. Űrcsata szagát érzem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Egyötöd B-szárnyú már az ep7-ben is volt, Leia hajójának pilótafülkéjét az alkotta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Remélem lesz új hajó is most már... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Nagyon csípem a B-szárnyúakat is Remélem hogy az a fülke tényleg olyanhoz (esetleg egy fejlettebb változathoz) tartozik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Megvan az ep.8 címe: Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. (szerkesztve) B@szós! Ez a logó elég darkos Szerkesztve: 2017. Január 23. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Azt a k.rva! Ez aztán egyértelmű cím! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Vészjósló cím, ...de tetszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. A piros logo adja a feelinget. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Vidámnak hangzik Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.