Ugrás a kommentre

EPVIII spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Bence1997 írta:

Köszi skacok a spoilert. :D De valahogy éreztem, hogy ő visszafog térni még szellem alakban. ;) 

Akkor megnyugodtam. Nincs bajom a szinkronnal, eddig mindig így tekintettem meg az összes filmet. 

Úúú bakker. Bocsi.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Bence1997 írta:

Köszi skacok a spoilert. :D De valahogy éreztem, hogy ő visszafog térni még szellem alakban. ;) 

Akkor megnyugodtam. Nincs bajom a szinkronnal, eddig mindig így tekintettem meg az összes filmet. 

Bocsi :(

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

No problem. :) Igazából 33% volt az esélye, hogy megjelenjen. Meg igazság szerint az egyik spoilermentes kritika említett egy visszatérő karaktert is. Hát ez van, ilyen a net világa.

Az egyik osztálytársam reggel közölte, hogy ő az instagramon belefutott 2 spoilerbe a filmmel kapcsolatban. Mondtam neki, hogy ne árulja el. Ő jövő héten pénteken fogja megtekinteni a filmet.

29 perccel korábban, kudar írta:

Itt egy torrent egy kamerás verzióhoz.

Köszi kudar. :) Jó lesz szombaton megtekinteni újból a filmet. :D 

Amúgy 2 éve amikor megtekintettem kamerás verzióban a 7. részt elsőnek, akkor vagy fél óra hiányzott belőle. Az egyiknél az egész Hosnian -os robbantás, illetve annak közvetlen következményei nem voltak benne, míg a végefelé Han halála és Finn vs. Kylo. :( 

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, kudar írta:

Itt egy torrent egy kamerás verzióhoz. Nem, még én sem töltöttem le, és ha jól olvastam spanyolul van, de biztos van aki így is ránézne.

Kösz, kudar, most akartam lefeküdni. :P De így egyhamar nem lesz belőle semmi. :D  

Hozzászólás ideje:
2017. 12. 13. - 8:22, csoli1138 írta:

Bocsánat, nem kell megijedni, szinte spoilermentes spoilerekkel jöttem! ;)

Csakis a hangulatfokozás kedvéért. Valószinüleg el leszek varázsolva, de most még naívan el tudom képzelni, hogy figyelni fogok esetleg, vagy jobb szó, hogy talán kiszúrhatom a filmben ezeket a spoilerbe rakott régi (2016 márciusi) többnyire dubrovniki forgatási képeket. Nagyon érdekesnek találtam őket -már csak azért is, mert itt van alattunk egy köpésre..Fura lesz/lehet Őket a kész filmben látni/nem látni/máshogy látni:

Direkt vannak kis méretre állítva is, mint ködös előképek.. ;) Talán felér egy új spottal, hisz nemigen láttuk ezeket az eddigi mozgókép-anyagokban, én is szinte megfeledkezdtem róluk, csak épp végignéztem az ep 8 mappát, és eszembejutott, hogy ; ja tényleg, ezek is vannak!

Spoileres tartalom megtekintése

Nos a rendőrök megvoltak, a dupla ablak/ajtó is megvolt, a McQuarrie féle plafon elsőre nem volt meg. A jedi-fa is megvolt. Na majd holnap nézelődök tovább!

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Érdemes lett volna a videó linkelése előtt elolvasni ezt a posztot a szomszéd topikban: 

52 perccel korábban, Darth Sky írta:

A film könyvváltozatából kiderül, volt-e Luke-nak felesége.

Spoileres tartalom megtekintése

;) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.