Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Nyugodtan meg tudják nézni, még alakíthatnak is rajta. Lassan már túl szép hogy igaz legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Ez igen. Akkor egyesek már nézhetik is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Három hónap múlva már a filmen is túl leszünk. Tippem szerint addigra 2x látom moziban - először feliratosan, aztán szinkronosan - és már itt fog figyelni a gépemen a kamerás verzió is, és fadíszítés közben azt fogom nézni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. (szerkesztve) Három hónap múlva már a filmen is túl leszünk. Tippem szerint addigra 2x látom moziban - először feliratosan, aztán szinkronosan - és már itt fog figyelni a gépemen a kamerás verzió is, és fadíszítés közben azt fogom nézni:) Klassz, De hogy jön ez ide? (szerk.: igen, bár így már bután néz ki az enyém..) Szerkesztve: 2017. Szeptember 25. - csoli1138 Átraktam a megfelelőbb helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. (szerkesztve) Állítólag ez lesz a leghosszabb film a 150 percével. Érdemes fenntartással kezelni az infót, mondjuk én örülnék neki, ha jó hosszú film lenne. Forrás Szerkesztve: 2017. Szeptember 29. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Állítólag ez lesz a leghosszabb film a 150 percével. Érdemes fenntartással kezelni az infót, mondjuk én örülnék neki, ha jó hosszú film lenne. Forrás Az tényleg átvinné a lécet. Sok minden beleférne az biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Szerintem se lenne baj. Jutna idő mindenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Klassz, De hogy jön ez ide? (szerk.: igen, bár így már bután néz ki az enyém..) Sehogy. Nem is ide akartam írni. Sőt, én úgy emlékszem, hogy nem is ide írtam, hanem a traileres topikba, de mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. A traileres topikba ment csoli válasza csak átkerült az is ide mert ott nem a témához kapcsolódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. A traileres topikba ment csoli válasza csak átkerült az is ide mert ott nem a témához kapcsolódott. Pedig én úgy emlékszem, hogy oda írtam :S Nem is értettem mit keres itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Odaírtad én tettem át ide mert nem a trailerhez kapcsolódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29. Állítólag ez lesz a leghosszabb film a 150 percével. Érdemes fenntartással kezelni az infót, mondjuk én örülnék neki, ha jó hosszú film lenne. Forrás Mint ahogy eddig is a trilógiák középső filmje megtartja azt a jó szokást, hogy a cselekményt jobban kibontsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. (szerkesztve) Gyorsan megnéztem az eddigi filmek játékidejét: The Phantom Menace - 133 perc a mozis, az otthoni DVD, Blue-Ray stb. 136 perc. Attack of the Clones - 142 perc Revenge of the Sith - 140 perc Rogue One - 133 perc A New Hope - 121 perc az eredeti, míg a SE, DVD, BD 125 perc The Empire Strikes Back - 124 perc az eredeti, 126 perc a SE, és a DVD, BD 127 perc Return of the Jedi - 132 perc az eredeti, 134 perc a SE, és a DVD, BD 135 perc The Force Awakens - 135 perc Méghogy a trilógiák középső részei a leghosszabbak? A PT esetében éppenhogy igaz, de az OT -ban nem. Nos innét nézve ha a TLJ lesz a leghosszabb SW film, akkor annak örülök, mivel a 7. rész után sok kérdést kell megválaszolnia a 8-nak. Szerkesztve: 2017. Szeptember 30. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Nos innét nézve ha a TLJ lesz a leghosszabb SW film, akkor annak örülök, mivel a 7. rész után sok kérdést kell megválaszolnia a 8-nak. Számíts, rá, hogy fel is tesz majd azért párat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Számíts, rá, hogy fel is tesz majd azért párat! Számítok rá. Azokat amúgy nem csak a 9, de az azt követő regények, képregények, és az új animációs sorozat fogja megválaszolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Hivatalos német infó szerint 150 perces lesz a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Hivatalos német infó szerint 150 perces lesz a film. A pécsi Uránia mozinak is ez az információja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. (szerkesztve) Hosszú lesz ami jó hír! Még a trailer előtt lesz hivatalos poszter! A Fandangonak már megvan de nem tehetik ki. Még. Szerkesztve: 2017. Október 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. (szerkesztve) Na az is nagyon érdekel már! Hisz tavalyelőtt például az rántotta le a leplet nem kisebb dologról, mint a Starkiller Base! Szerkesztve: 2017. Október 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Én is már nagyon kíváncsi vagyok rá. Mindkettőre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Nagyon jó, már tenném is ki a falra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Elképeztő ez a dolog a vörössel.. Reyre rá kel szólni, hogy cseréljen kristályt..Hogy néz már ki ezen a képen az a kard? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Itt egy IMAX poszter is! Valamikor lesz még három másik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Ez is ütős. Eddig jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Állat! Nagyon durva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Az egyik legjobb SW plakát ami valaha készült. Nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Nagyon jó a poszter. Nem olyan feleslegesen zsúfolt, mint az ep7-té, szép egyenletes, egységes. Az egyetlen fura dolog, hogy Poe a Sötét Oldal oszlopában van, de gondolom ez csak a kép egyensúlya miatt lett így. Le nem maradhatott, Hux meg talán nem olyan fontos szereplő, hogy Poe és Finn szintjére legyen kiemelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerintem ez már "beleerőltetés". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.