csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 6. Hozzászólás ideje: 2022. Április 6. Nem tudom mi az a szó, hogy steames.. Ha az a kérdés, hogy a deluxe mivel több a simánál akkor tudok válaszolni. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 6. Hozzászólás ideje: 2022. Április 6. 12 perccel korábban, csoli1138 írta: Nem tudom mi az a szó, hogy steames.. Ha az a kérdés, hogy a deluxe mivel több a simánál akkor tudok válaszolni. https://hu.wikipedia.org/wiki/Steam De am már utána néztem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Ezekkel a kódokkal lehet beváltani az extra karaktereket. Nem kell más hozzá, mint megnyitni a holoprojekort, elmenni az Extra (kérdőjel) menüponthoz, és ott rányomni az Enter Code-ra: 3FCPPVX - Tarkin ARVALA7 - The Razor Crest ship C3PHOHO - C-3PO (Holiday Special) GR2VBXF - Ratts Tyerell KH7P320 - Aayla Secura KORDOKU - Poe Dameron (Holiday Special) LIFEDAY - Gonk Droid (Holiday Special) OKV7TLR - Dengar SHUTTLE - Resistance I-TS Transport ship SIDIOUS - The Emperor SKYSAGA - Temmin Wexley (Snap Wexley) TIPYIPS - D-O (Holiday Special) WBFE4GO - Nute Gunray WOOKIEE - Chewbacca (Holiday Special) WROSHYR - Darth Vader (Holiday Special) XV4WND9 - Admiral Holdo Z55T8CQ - Poggle The Lesser BAC1CKP - Mister Bones 1 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Köszi, ez nagy segítség volt! Protokoll droid, meg fejvadász és birodalmi tiszt nélkül nehéz felfedezni a világot, de így nagyon szuper. Most egy óráig mást se csináltam Coruscant alsó szintjein csak gyüjtögettem meg mellék küldetéseket csináltam. Nagyon jól leköt. Baromira eltalálták ezt a játékot 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Ma folytattam kicsit, kezd egyre inkább tetszeni! De a menü elég kaotikus, elvessztem benne. Biztos megszokom majd ezt is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Srácok! Mit lehet kezdeni a "Scavenger" karakterekkel? Mert megvan Kuill és rá is tudok váltani free play-ben, de képtelen vagyok használni. Látom, hogy scavenger lenne a célkarakter, de semmi. Din Djarinnal simán ment a fejvadász képességes cél. hmm.. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Ezzel én is szivtam. Elvileg az ep.7-el kell haladni és akkor aktiválódnak a scavenger képességek. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Az milyen már, hogy Ody Mandrellel össze lehet futni. Megbiz minket, hogy szedjük össze a pit droidjait, utána pedig Ody választható karakter lesz és vele is lehet lófrálni a galaxisban 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Tudtam, hogy egyszer híres leszek, csak idő kérdése. 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. 7 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ezzel én is szivtam. Elvileg az ep.7-el kell haladni és akkor aktiválódnak a scavenger képességek. Klassz.. Hát pedig én sorban akartam haladni. Mármint úgy, hogy Ep 1 story, aztán ep 1 free play. Úgy látszik akkor jobb letolni komplett sztorit free play előtt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. Datacard darabra van, vagy mindegyik speciális extrát tesz elérhetővé? Tehát ha a studs x2 - t akarom, akkor elég ha van egy, meg 1M Credit? Vagy nem mindegy melyik van meg? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. A datacardokat arra költöd amire szeretnéd. Úgyhogy igen, elég ha van egy. Én is nemrég vettem meg a studs x2-öt. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. Hozzászólás ideje: 2022. Április 10. Köszi! Régen ezek red brickek voltak és bizony specifikusak voltak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. 2022. 04. 08. - 13:18, csoli1138 írta: Srácok! Mit lehet kezdeni a "Scavenger" karakterekkel? Mert megvan Kuill és rá is tudok váltani free play-ben, de képtelen vagyok használni. Látom, hogy scavenger lenne a célkarakter, de semmi. Din Djarinnal simán ment a fejvadász képességes cél. hmm.. Közben eljutottam a Jedi visszatér végéig és mint kiderült itt már megkapod a Scavenger képességeket, amikor Wicketet irányitod. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Áhh, én letudtam Rey-el, aztán visszatértem a prequelhez. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Csak most tűnt fel, hogy Rogue One ill. Bad Batch karakterek nem lettek elérhetőek, pedig a redeem kód ami a tokban volt 3 letöltést tartalmazott. A Solo és a Mando s01 lejött vannak is figurák, de a másik saga karakter pakk, szintén telepítve, de 0 MB és nem is jöttek karakterek. Az all characters szekció nekem 380-at számlál. Jól van ez így? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. A Rogue One karakterek április 19-én, a Bad Batch figurák és a Mandalori második évad figurák pedig május 4-én aktiválódnak. Ezek lesznek a Rogue One figurák: Jyn Erso Bodhi Rook Cassian Andor K-2S0 Chirrut Îmwe Baze Malbu Director Krennic A Mando második évad figurák: Ahsoka Tano Boba Fett Bo Katan Fennec Shand Moff Gideon Ez pedig a Bad Batch: Hunter Wrecker Tech Crosshair Echo Emellett van egy Classic karakter pakk és Trooper pack. Aki nem előrendelésben vette a játékot annak április 19-től lesz elérhető a classik pak és május 4-től a Trooper pack. Utóbbiban ezek vannak: Death Trooper Incinerator Trooper Range Trooper Imperial Shore Trooper Mimban Stormtrooper 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Köszi haver, de jó hogy írtál! Megnyugodtam! 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Április 13. Hozzászólás ideje: 2022. Április 13. Van olyan hely, ahol már forgalomból kivont, bontatlan Lego szetteket lehet venni az elmúlt 5-6 évből? Néhány kisebb szett kellene, amiket nem akarok bricklinken milliárdokért rendelgetni Belgiumból meg Hollandiából. Börzéken, SW-találkozókon szoktak ilyesmiket árulni? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. Április 14. Hozzászólás ideje: 2022. Április 14. Hát, bontatlan, bolti forgalomban már nem lévő szetteket többnyire csak aranyáron lehet beszerezni... :/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Április 20. Hozzászólás ideje: 2022. Április 20. 2022. 04. 14. - 0:31, Whill írta: Van olyan hely, ahol már forgalomból kivont, bontatlan Lego szetteket lehet venni az elmúlt 5-6 évből? Néhány kisebb szett kellene, amiket nem akarok bricklinken milliárdokért rendelgetni Belgiumból meg Hollandiából. Börzéken, SW-találkozókon szoktak ilyesmiket árulni? Lego fórumokon érdemes nézelődni, de, ahogy Nabo is írta, bontatlan, már nem árult Lego szetteket maximum csak az árul nem aranyáron, aki nem ért hozzá. De olyan meg nem árul bontatlan szettet. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. (szerkesztve) Na hogy álltok a játékkal? Én a story végére értem tegnap, nagyon tetszett az első végigjátszás. Néha egy egy mellékszálon elszaladtam néha, meg pár kiber kockát is beszedtem, ha úgy tűnt meglesz hamar. Néhány bug-ba belefutottam ám, nem tudom ti mit tapasztaltatok? Jártam úgy az űrben, hogy2 másodpercenként felrobbantam és nem tudtam mi az oka, a menüt sem volt időm megnyomni, aztán egyik másik alkalommal úgytűnt, hogy belémspawnol egy trade fedaration battleship. Gáz volt. Aztán Rey vs Kylo-nál lefagyott Kylo, nem tudtam neki ártani, ki kellett lépnem. aztán Maul ellen sietősre akartam venni, mert ott az egyik kihívás az, hogy 10 perc alatt legyen meg. Basszus a vörös fényfüggönyökön át lehet jutni rohanással egyből a gödörhöz a puzzle-eket kihagyva de, de akkor ott is egy fagyott Maul vár és cseszhetem, ki kell lépni. Ha visszaváltok a másik karakterre aki a kint maradt az sem segít. párbaj módban ugrálgat, nem lehet vele mit kezdeni, mert ő meg nincs ott. A jedi busines trófea is nagy szívás volt, de azért megvan. Ott a mellékszál kék felkiáltójeles guide-ja nem mutatta magát a kihívás sorozat egy részénél, 1 órámba telt mire feladtam és végül youtube-bal oldottam meg. pfejj. Szóval elkezdődőtt a legó játékok kedves és átkos része: a gyűjtögetés.. Ti is ki akarjátok vinni 100%-ra? Szerkesztve: 2022. Április 23. - csoli1138 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. 2022. 04. 23. - 13:45, csoli1138 írta: Na hogy álltok a játékkal? Én most jutottam el a sztori mód végéig. Nagyrészt a a kyber-kockákat gyűjtögettem, de még igy is csak úgy 460-at szedtem össze a több mint 1100-ból. Ami érdekes hogy azt írja, ki hogy Theed-nél még nem gyüjtöttem be az összeset pedig a térképen egyetlen kyberkocka se maradt és szerintem mindenhova bementem már. Nem tudom mi hiányozhat. Ugyanakkor például Achc-To-t már sikerült 100 százalékra kihozni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. 2022. 04. 23. - 13:45, csoli1138 írta: Ti is ki akarjátok vinni 100%-ra? Múlt héten én is befejeztem a sztorit, de még nagyon messze van minden karakter beszerzése. Én most arra hajtok. Jó lenne majd kiplatinázni ezt is, de szerintem attól még nagyon-nagyon-nagyon messze vagyok. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 21 órával ezelőtt, Bomarr írta: Én most jutottam el a sztori mód végéig. Nagyrészt a a kyber-kockákat gyűjtögettem, de még igy is csak úgy 460-at szedtem össze a több mint 1100-ból. Ami érdekes hogy azt írja, ki hogy Theed-nél még nem gyüjtöttem be az összeset pedig a térképen egyetlen kyberkocka se maradt és szerintem mindenhova bementem már. Nem tudom mi hiányozhat. Ugyanakkor például Achc-To-t már sikerült 100 százalékra kihozni. Sokszor egy másik küldetés után válik csak láthatóvá valami, és nem is egy esetben ez egy másik helyszín, sőt másik bolygó. Én olyat is tapasztalok, hogy egy meg szerzett cucc, látszik a térképen, kijelölhető, odaköveted, aztán persze nincs már ott. De a térképen igen. Még 100% után is. Kiberkocka és karakter is maradt így. Jundland wastes egy kocka, stalgishen hive-on Plo Koon karakterikonja.. Én végeztem a story levelek, minikit és story challenge - eivel, - Az utolsó pályán ott is gond volt az uccsó minikit, nem volt kijelölhető a mapen, sőt megjelenítbe sem volt rajta- Szóval most folyamatban a nagy free roam, szektoronként próbálok haladni, Kamino és társa kész, Kashyyyk és társa is, most Tatooine/Geonisis van soron. Kemény menet lesz. Rengeteg a cucc. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 18. Hozzászólás ideje: 2022. Május 18. Megyeget a free roam..fú, ez még a soknál is több! A story ehhez képest semmi. A több szintes világok nem a kedvenceim, az már biztos. De hát a több szintes pályákat is utáltam. Persze nem sztoriban, ott jól megy a guide. De például free play-ban a tantive 4 pálya 100%-ra, fejfájásig szédített, hogy mi hol merre? Eddig az a mélypont. Ma elértem az 1000 kyber kockát. 3 szektor van vissza, de valamelyikben már megvan nem is egy bolygó 100%-ra. Ez továbbra sem könnyű. Én úgy csinálom, hogy pucolom a térképet amíg lehet, aztán mikor üres, de nincs meg a 100% és a menüben látszik, hogy van még kihívás, akkor a menüből meglesem/megveszem a pletykát, hogy mit kell csináljak máshol, hogy felnyíljon az utolsó egynehány kocka, karakter, járgány, vagy egyéb kihívás. Sajnos néha, nem megy a guide, vagy de csak egyszer kétszer és ahogy írtam, ottragadt ikon is elő-elő fordulgat. Ma például olyan anomália volt, hogy amikor szivárványrobbanás effekt van, mikor megszerzünk egy kyber korckát, az effekt egy része úgy a képernyőn maradt, hogy még a főmenüben kilépve is ott volt. Amúgy a free roam is igen szórakoztató és érdekes látni, hogy hogyan fejlődök a fejtörőkben. Vannak sémák, amiket felismerhetsz, ahogy haladsz, de sokat ebszolút nem mondanék könnyűnek, komoly térlátás és néhol kreativitás és kitartás is kell. A humor is ugyanúgy jelen van a free roam-ban mint a storykban, ma például az Exegolon Snoke és a klón mivolta kapta meg nagyon a fricskát. Durva kis paródia volt, nem spoilerezem el, de akkor is dícséretet érdemel, mert aláhúzza ami nem lett kerek perec kimondva 9-ben és biztos, hogy sokan nem jól értelmezik Snoke szerepét/jelentőségét! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Ma reggel megszereztem a Paltinum trófeát! Hát nem kis erőfeszítésbe telt azért. Meg időbe. A 100% nincs meg, meg, mert időközben jött egy update és az új capital ship-ek tartalmaznak még kyber kockákat, de egyelőre meg sem akarnak jelenni a kijelölt bolygók űrjeiben. Szóval velük folytatom majd. Ha egy két nappal előbb végzek, meghúzhattam volna a kart a Yavin 4-en a templom felső termében, ami 100%-ra aktiválódik, de most még nem, mert az update miatt 1166 kyberrel is visszaesett 99,7-re, mert 1200 az új kockakövetelmény.. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. 8 perccel korábban, csoli1138 írta: Ma reggel megszereztem a Paltinum trófeát! Az lett az avatarod? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.