Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Pedig milyen Hyperspace anyag születhetne. Mehetnénk házalni a Lucasfilmhez, hogy egy hétvége alatt elkészítettük a Fanboys 2-t Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Persze, hogy attól még jobban ott szeretnék lenni... A másik oldala meg az, hogy legalább "egy kicsit ott lehetnék". Igazából nem tudom, melyik lenne a jobb. Képeket, videókat (kompromitálókat is ) mindenesetre kérek! Aztán talán majd nekem is összejön egyszer, hogy el tudok menni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Én majd kérek nagyon sok képet (természetesen csakis kompromitálókat ), ki kell próbálnom a képregénykészítőmet, hogy ha eljön az idő és magam készíthetem a képeket, mindenki megkapja a jogos jussát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Sajna én most nem tudok gépet vinni, más esetleg? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Én tudok, de akkor Oldie képregénye várhat, mert nem lesznek olyan képek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Én majd kérek nagyon sok képet (természetesen csakis kompromitálókat ), ki kell próbálnom a képregénykészítőmet, hogy ha eljön az idő és magam készíthetem a képeket, mindenki megkapja a jogos jussát Te nem kapsz semmit. Majd ha eljössz akkor látsz is valamit. Ez nem kívánság műsor. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Én tudok, de akkor Oldie képregénye várhat, mert nem lesznek olyan képek. Egyébként lehetnek, de nem kell őket közkinccsé tenni Csak az ott lévőknek, de nekik kötelező Nálam csak a mobil lesz, nappal egész jó képeket lehet vele készíteni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Csak az ott lévőknek, de nekik kötelező Na látod, ez jó 5let Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Jövő7 pénteken mikor találkozunk a Köki-n? Mert én legkorábban csak fél 11 környékén tudnék oda érni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Phobos, jó hogy rákérdeztél, már én is akartam írni további konkrétumot a témában. Ahogy már írtam, 8 embert két részletben haza tudok vinni úgy, hogy közben egy negyedórára beugrunk az Intersparba vásárolni (ne felejtsétek el, hogy előtte aug. 20. nemzeti ünnep, minden zárva van), viszont hogy az első négy után ne kelljen a második négynek várnia, így arra gondoltam, hogy ők jöhetnének 1 órával később a KÖ-KI-re. Javaslataim a találkozásra 10 és 11 óra, jelezzétek, hogy kinek mikor lenne jó, vagy ha ettől eltérően később tudna jönni. Majd csak sikerül beosztani mindenkit valahová. Aki biztosan tud jönni, azt kérem, hogy válasszon időpontot. Aki pedig bizonytalan, annak pedig megírom a címet és hogy hogyan juthat ide, de aztán lehet, hogy ő is befér majd. Ha jól emlékszem, MissKarrde, Ody, Krande, Phobos, SimonZ, frenkie mondta biztosra - orki, Donát, Bomarr, Atlas pedig még kétséges. De az is lehet, hogy ez így túl bonyolult, nem tudom. Ha valaki nem érti, szóljon. Kaja ügyben pedig nincs változás részemről: egy könnyű ebédet (saláta, körözöttes kenyér, túrós rétes) követően délután szalonnát (vagy hagymát, virslit, hagymát) fogunk sütni. De egyéb étel is akad itthon, ha valakinek ezek nagyon nem jönnek be. Az italokat nagyrészt rátok bízom. Ja, és van fényképezőgépem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. A 11 számomra jó Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Pildi: teljesen érthető.Nekem két infóra lenne szükségem.A címre, és az Interspar helyére.Amikorra te mondod ott leszek nálatok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Én inkább a 10-es időpontot választanám, mert szeretnék bemenni én is az Intersparba, ha nem gond. A vonat, ha időben van, kb. 10 előtt 10 perccel ér fel KK-re. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Én inkább a 10-es időpontot választanám, mert szeretnék bemenni én is az Intersparba, ha nem gond. A vonat, ha időben van, kb. 10 előtt 10 perccel ér fel KK-re. Én is a tízes időpontot tartom kellemesnek, mert a vonatunk pont időben érne be. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Nekem még mindig bizonytalan. Valszeg csak aznap fog kiderülni. Viszont ha megyek, akkor lesz nálam fotógép Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Nekem még mindig bizonytalan. Valszeg csak aznap fog kiderülni. Viszont ha megyek, akkor lesz nálam fotógép Remélem - és szerintem nem csak én vagyok így ezzel -, hogy el tudsz jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. (szerkesztve) Bomarr: én is remélem A címem, telefonszámom és az útvonalat priviben megadom, hogy ide is találj. MissKarde: az Intersparba mindenképpen bemegyünk, mert így nem kell cipekednetek, és ez amúgy is adja magát, ha már autót is bevonunk az utazásba. De ez a lehetőség ugyanúgy meglesz 11 órakor is a többieknek. frenkie: köszi szépen, hogy önként vállalod a buszozást, de ha mégsem jöttök 8-nál többen délelőtt (Bomarr biztos később jön, így ő már ilyen szempontból kiesik), akkor Te is beférsz majd valamelyik menetbe. Ez majd kiderül addig. De azért a biztonság kedvéért a címet, telefonszámot, útvonalat neked is megírom majd. Szerkesztve: 2009. Augusztus 15. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Nekem még sok mindentől függ, de amint tudok biztosat, beírom! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Jaja Bomarr, Donát, gyertek mindenképp. Pildi:ok rendben.Akkor majd kiderül. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Nekem sincs kifogásom a buszozás ellen..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Csodálatos idő lesz a jövő héten! Minden adott egy jó hangulatú party-hoz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Nekem sincs kifogásom a buszozás ellen..... Köszi neked is, de amint frenkie-nek is írtam, meglátjuk még, lesz-e rá szükség. Csodálatos idő lesz a jövő héten! Minden adott egy jó hangulatú party-hoz Akkor jó, mert csak egy esős és szeles idő állhat útjába a szalonnasütésnek, meg úgy általában a kerti beszélgetésnek. Már a szalonnát is megvettem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nos, valószínűleg nem fogok tudni elmenni Pestre most pénteken. Még nem 100%, de erősen valószínű. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Nagy kár lesz, de sajnos mindenkivel van ilyen. Azért még hátha. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Donát, ezt nagyon sajnálnám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Donát, ezt nagyon sajnálnám. Ezt bizony én is! Kivel fogok passzolgatni? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Sajnos anyagilag és egészségügyileg sem állok most jól Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Sajnos anyagilag és egészségügyileg sem állok most jól Még mindig a vírussal bajlódsz? Fene vigye el. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Igen, ma orvoshoz kellett mennem, annyira fájt a hasam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Donát: Jobbulást.Ha jobban leszel azért próbálj eljönni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.