Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Bár frenkie-nek már irtam, de akkor ide is: én külön jövök és valószinüleg olyan 11 körül érkezek frenkie lakásához. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerintem jó a 11 óra, megvárunk mindenkit Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ody, remélem feljössz még ide, a megbeszélt vonaton elölről a negyedik kocsiba szállj fel, ha lehet, mert nem szeretném végigjárni a fél vonatot, míg megtalállak Ha nem leszel ott, nem kereslek meg De nekem jó a harmadik vagy akármelyik, a lényeg, hogy konkrét legyen, utálatos végigmászkálni a vonatokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Jönnék én h tudnék, de sz*r a netem. Elölről a harmadikban leszek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Sajnálom a netet, nálunk is volt már pocsék, a választ meg köszi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerintem csináljuk a következőt.Legyen 11-kor a tali Újpest-központnál, természetesen Donátot bevárjuk.Ahogy saccolom, ő kb 11 óra 10-re fog odaérni. Viszont Bomarr akkor tuti nem leszünk otthon 11-kor, mert még bemegyünk a Sparba is.Kb 11 óra 40-re érünk a lakáshoz. Esetleg nem tudnál 11-re a metróhoz jönni? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Oldie: el kellett volna jönnöd. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Jó volt a mai tali, köszi még 1x frenkie a meghívást, Pildi, Karrde és Krande a kajákat, édességeket Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Köszönök mindenkinek mindent, remekül éreztem magam Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Én is nagyon jól éreztem magamat, nemrég értem haza, kicsit kóválygó fejjel, de remek kedvvel. frenkie, köszönjük a lehetőséget, nagyon szép helyen laksz, jó volt ott lenni. A kaját meg szívesen csináltuk, és örülök, hogy ízlett. Nem vitás, jobb fórumtalit háznál tartani. Képek is készültek, és holnap megkísérlem a képfeltöltést az imageshack-re. Remélem, Dzséjt és Bomarr is mielőbb mgosztják velünk a képeiket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Szerintem is remekül sikerült a tali! Szuperül éreztem magam, de azért ne minden képet rakjatok fel. Köszönöm továbbá, hogy megírtad neked a TCW -t frenkie, a lányoknak meg a kaját. Isteni finom volt!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Remek tali volt, köszi frenkie a meghívást, a lányoknak meg a sok finomságot. Képeket majd estefelé, vagy holnap délelőtt rakok fel, attól függően, mikor érek haza. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. DVD-ket hazavitted? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 15. (szerkesztve) Remek volt a tali, köszi frenkie a meghívást Nagyon sajnáltam, hogy jött még egy másik program estére, ami egyébiránt nagyon felemásra sikerült, de azért is mentem oda is, mivel húgomat néha nehéz otthonról bárhova elcipelni, és mivel azt mondta, hogy erre jön, így aztán mentem velük császkálni. Bár közben azt járt a fejemben, hogy nagyon maradtam volna Az étkeket szívesen, máskor is Remélem, képek hamarosan lesznek Phobos, remélem, elérted a járatod. Az a helyzet állt elő, hogy mi csak mentünk, amerre Pildi mondta, aztán gyanús volt, hogy milyen sokat kell menni. Leszólítottam egy nőt, aki mondta, hogy jó felé megyünk, szóval mentünk, de elég sokára értünk a metróhoz. Visszafele sokkal hosszabbnak tűnt a táv. Szerkesztve: 2009. November 15. - MissKarrde Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Aha, elértem Bár könyvet nem tudtam így venni, de sebaj, veszek holnap Amúgy tényleg eléggé sokáig gyalogoltunk tegnap Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Az a helyzet állt elő, hogy mi csak mentünk, amerre Pildi mondta, aztán gyanús volt, hogy milyen sokat kell menni. Leszólítottam egy nőt, aki mondta, hogy jó felé megyünk, szóval mentünk, de elég sokára értünk a metróhoz. Visszafele sokkal hosszabbnak tűnt a táv. Bocs, hogy azt nem mondtam, időben kb. mennyi lesz. Amerre odafelé mentünk, az rövidebb út, mert kicsit keresztbe visz. De lényeg, hogy rendben megtaláltátok a metrót. Nekem visszafelé kifejezetten jól esett a friss levegőn gyalogolni, mielőtt beültünk a metróba jó félórára. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Aha, elértem Bár könyvet nem tudtam így venni, de sebaj, veszek holnap Amúgy tényleg eléggé sokáig gyalogoltunk tegnap Remek Könyv biztos lesz holnap is Bocs, hogy azt nem mondtam, időben kb. mennyi lesz. Sose bánd, csak azért aggódtam picit, mert közben rájöttem, hogy későn indultunk, és Phobos talán lekési a járatát. Nem figyeltem eléggé oda az időre, de szerencsére semmi probléma nem volt Már a térképet is előhalásztam, hogy megnézzem, jó hegyen vagyunk-e, de közben jött valaki, akitől meg lehetett kérdezni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. DVD-ket hazavitted? Igen, el. Köszi még egyszer őket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Nagggyon jó volt, köszönet étre! Frenkie: a DVDs üzenetet csak most kaptam meg, sorry. Jövök neked egy DVDvel Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Jelenleg ismerkedem a képfeltöltés örömeivel, és ez a próbakép Jön majd a többi is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Kockás felsőben az Dzséjt? Kis hajjal, sima arccal egy másik ember Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Frenkie fejével mi van? Jake: Igen, az Dzséjt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. frenkie olyan ezen képen, mint aki épp most lép ki a hiperűrből. Egyébként fogalmam sincs, mitől lett ilyen ez a kép. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Méghogy Tamáska! Egy frászt Tomika! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Szegény Frenkie fél fejével mi lett? Várjuk a képeket Dzséjt: Nem tett semmit Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Nagyon jó volt a tali. Lehetett sejteni, hogy jó lesz, de annál legalább kétszer olyan jó lett. A házigazdának és a konyhatündéreknek külön köszönet. Pár kép izelitőül: És persze a kötelező kompromitáló kép Ody-ról (ami egyébként meg se közeliti a nap legdurvább Ody-képét... de azt csak PM-ben lehet kérni ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ody bekarcoltál, mi? Képek jöhetnek még. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Kockás felsőben az Dzséjt? Kis hajjal, sima arccal egy másik ember :) Egész csinos fiú a torzonborz alatt Egyébként fogalmam sincs, mitől lett ilyen ez a kép. Nem beállított képeknél bármi előfordulhat És persze a kötelező kompromitáló kép Ody-ról (ami egyébként meg se közeliti a nap legdurvább Ody-képét... de azt csak PM-ben lehet kérni ) Szerintem a résztvevők megkaphatnák priviben Légy szíves, küld el nekünk Köszi a képeket mindenkitől Pildi, a próbakép remekül sikerült Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerintem a résztvevők megkaphatnák priviben Légy szíves, küld el nekünk Természetes. A résztvevőknek hamarosan megy át minden kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Egész csinos fiú a torzonborz alatt Ez jól esett Itt vannak az én képeimből is néhány ízelítő. A résztvevők meg majd tőlem is megkapják az összeset Készül az életmentő elemózsia. Minden látszat ellenére a kép nem beállított A nap végéhez közeledvén, mivel döntési képességeink erősen limitálva lettek, létrehoztuk a Kupaktanácsot: Kérem tisztelettel, az első kép Phobosról, ahol nem alkoholt tart a kezében. A kép természetesen beállított, valóság alapja nincs Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.