Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Amint elnézem Phobos nem csak lerészegedni tud a piától, de nőni is. Nem csodálnám ha egyszer beköszönne a felső szomszédnak Jók a képek amúgy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Köszi szépen a képeket mindenkinek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Jut még a fejembe, látom, a csajokat a "helyükre" tettétek. :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ody bekarcoltál, mi? Képek jöhetnek még. Dehogy! Már hagyomány, hogy csinálunk ilyen álrészeges képet. Köszönet a képekért, valóban jók lettek. Pildi a késsel elég fenyegető. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Jut még a fejembe, látom, a csajokat a "helyükre" tettétek. :) Cöcö... minket senki nem tett sehova, megelőztük a fiúkat abban, hogy kontár munkát műveljenek és nehogy mi csajok éhen haljunk miattuk Viszont a piszkos munka az övék volt, a mosogatás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerintem az elmondható, hogy most volt a legjobb a kaja! Az a speciális krém hihetetlen finom volt!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerintem az elmondható, hogy most volt a legjobb a kaja! Az a speciális krém hihetetlen finom volt!!! Az biztos, nagyon-nagyon ízlett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 16. A recipét jegyeztük, lehet máskor is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Jó fotók! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Na itt vagyok.Sajnos egy technikai baki miatt(tönkrement a vinyóm), nem tudtam tegnap írni. Szerintem ismét sikerült, egy nagyon jó hangulatú talit tartani.Köszönöm mindenkinek aki eljött.Elötte azért elképzeltem milyen lesz majd, de maga a buli fenomenális volt. Pildi, MissKarrde: Nektek nagyon szépen köszönöm a segítséget a konyhában és a remek kaját.A krémből maradt még , azt ettem vacsorára, meg ma is azt fogok.Tegnap vettem észre, hogy mégis volt itthon ketchup, csak kiment a fejemből.Ezért sorry. Annak nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát.Szerintem fogunk még ilyet csinálni, ha van kedvetek. Egy viszont biztos.Alkoholfogyasztásban rekordot döntöttünk. Sörösüveg van egy millió, de a 7 decis Jager sem volt semmi 5 óra alatt. Utána még elmentem egy buliba, és ott is Jager volt.A lényeg hogy csúnyán beálltam másnap kemény nap volt. Bomarr:Töled meg azért bocs, hogy majdnem beleittam a sörödbe, de ha leülök valahova és beszélgetek akkor a mozdulataim automatikusak.Erre majd azért figyelek. Donát:Megnézted a Ryant? Ody:Sikerült jól kiírni a tcw-t,akkor már rendesen volt a fejemben? A képeket leszedem én is mindjárt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ody:Sikerült jól kiírni a tcw-t,akkor már rendesen volt a fejemben? Sikerült, csak a feliratot rontottuk el, mert .2hd kiterjesztést kapott, így nem tudja olvasni a lejátszóm. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nemsokára itthon is nézhetem a TV-n. Nagyon érik nálad a fórumtali Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Frenkie: Köszönöm a Ryant először is, de sajnos még nem tudtam megnézni, a mostani hétvégén viszont ezer százalék, hogy sort kerítek rá. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Dehogy! Már hagyomány, hogy csinálunk ilyen álrészeges képet. Köszönet a képekért, valóban jók lettek. Pildi a késsel elég fenyegető. Tanusíthatom, hogy senki nem volt ilyen részeg. A késes képet pedig épp Te csináltad, ha jól emlékszem - megzavartál paprika szeletelés közben. Cöcö... minket senki nem tett sehova, megelőztük a fiúkat abban, hogy kontár munkát műveljenek és nehogy mi csajok éhen haljunk miattuk Viszont a piszkos munka az övék volt, a mosogatás Teljesen egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy igazán üdítő dolog volt kint finomságokat készíteni és kicsit beszélgetni erről-arról, érdekesebb dolgokról, mint a videó játékok. Szerintem az elmondható, hogy most volt a legjobb a kaja! Az a speciális krém hihetetlen finom volt!!! Anyának mondtam is, hogy nagy sikere volt, és ő is örült. Szerintem fogunk még ilyet csinálni, ha van kedvetek. Az szuper lesz! És hallgassunk többet zenét. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. És persze, majd el felejtem, hogy köszi a képeket, Dzséjt és Bomarr. Az enyémek is jönnek ma este - remélem. Bár ahogy elnézem az eredményt, Ti valahogy más módszerrel raktátok fel őket. Akkor még én is kisérletezem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Frenkie: Köszönöm a Ryant először is, de sajnos még nem tudtam megnézni, a mostani hétvégén viszont ezer százalék, hogy sort kerítek rá. Ráér, csak kiváncsi voltam. Pildi:Persze hallgathatunk zenét, nyugodtan.Óriási szerencse, hogy a nagy része ki volt írva, és torrenoldalon tag vagyok. Ody: Bocs a feliratért.Sajnos akkor már csak ösztönből cselekedtem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Köszi a képeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) Ody: Bocs a feliratért.Sajnos akkor már csak ösztönből cselekedtem. Ez legyen a legnagyobb baj. Kiváló volt a tali! Bármikor ismételhetünk. Szerkesztve: 2009. November 16. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Pár kép az én gépemről, bár némelyik meglepően hasonlít a már látottakhoz. A teljes állományt én is priviben küldöm majd a résztvevőknek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 17. (szerkesztve) Pildi, MissKarrde: Nektek nagyon szépen köszönöm a segítséget a konyhában és a remek kaját.Annak nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát.Szerintem fogunk még ilyet csinálni, ha van kedvetek. Nagyon szívesen, máskor is Szerintem kedvünk van De marhára vigyázok arra, hogy senki ne csináljon még hozzá másik programot, hogy sokáig maradhassak. Nagyon érik nálad a fórumtali Szerintem is De legalább hozzám közel lenne Viszont másoknak meg messze Teljesen egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy igazán üdítő dolog volt kint finomságokat készíteni és kicsit beszélgetni erről-arról, érdekesebb dolgokról, mint a videó játékok. Bizony ám Köszi a többi képet Ody: Bocs a feliratért.Sajnos akkor már csak ösztönből cselekedtem. Biztos ő is ösztönös volt már, mert ő se figyelt Szerkesztve: 2009. November 17. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Biztos ő is ösztönös volt már, mert ő se figyelt De én se, pedig mintha még Ody-val mondtunk is volna valamit ezzel kapcsolatban, de már nem emlékszem, hogy mi... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Úgy látszik, szombat estére mindenki ösztönlénnyé lényegült át némi folyadék hatására Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Nagyon szívesen, máskor is Szerintem kedvünk van De marhára vigyázok arra, hogy senki ne csináljon még hozzá másik programot, hogy sokáig maradhassak. Jó gondolat. De én se, pedig mintha még Ody-val mondtunk is volna valamit ezzel kapcsolatban, de már nem emlékszem, hogy mi... Asszem valami olyasmin ügyködtünk, hogy ugyanaz legyen a felirat szövege mint a filmmé. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Asszem valami olyasmin ügyködtünk, hogy ugyanaz legyen a felirat szövege mint a filmmé. Igen, valami ilyesmi volt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Bomarr:Töled meg azért bocs, hogy majdnem beleittam a sörödbe, de ha leülök valahova és beszélgetek akkor a mozdulataim automatikusak.Erre majd azért figyelek. Ez annyira nem volt probléma, hogy azóta már gyakorlatilag el is felejtettem. De tényleg. Ha most nem irod, eszembe se jut. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. (szerkesztve) És persze a kötelező kompromitáló kép Ody-ról (ami egyébként meg se közeliti a nap legdurvább Ody-képét... de azt csak PM-ben lehet kérni )Hohó! Melyik képről is van nagyba szó? Szerkesztve: 2009. November 17. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hohó! Melyik képről is van nagyba szó? Pár perc (najó lehet, hogy lesz fél óra is ) és megy mindenkinek az összes. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hohó! Melyik képről is van nagyba szó? Ha megvan nyugodtan linkeljétek be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ha sikerül megvennem a HD cuccost, akkor jövő nyáron én is szervezek egy fórumtalit. Belépő csak a Downfall of a Droid megtekintését követően. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Tőlem Amúgy tényleg jó volt a rész, Grivi megint szétcsapot egy drága droidot Viszont az már megint uncsi, hogy a szepik vesztettek az elején, de bejött az aszteroidáról való tüzelések. Már várom a nyári talit Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.