Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. jaja, nagyon szimpi volt a hugi. Az előzetes bulikról meg annyit, hogy tulajdonképpen jó lenne ha egy sörgyár már a mi bulinkra gyártaná a nedüt. Hát....annyit amit ma költöttünk, simán feltankolunk a jövőben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hát....annyit amit ma költöttünk, simán feltankolunk a jövőben. Hát igen, én is csak rendeltem mindent ami jól esett a végösszeget nem néztem. Várom már hogy menjünk hozzád. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében. meg a végén az a feltünő reccsenés... Szerintem összedölt az asztal Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Én is csak azt tudom mondani, hogy remek volt a nap, nagyon jót beszélgettünk. orki, jó hogy jött a hugod, tényleg tüneményes pozitív ember, tanulni lehetne tőle sokaknak. MissKarrde: kár, hogy megint el kellett menned, remélem, megérte a film (de biztos írtál róla, a másik topikban). Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Párszor sárba tiporta orki nimbuszát a hugi. Már jelentkeztem egy pszichiáterhez. nem tehetek róla, hogy, mint ifjú 13 éves leányka féltem a Naygtestvértől. Aki érti az érti, aki nem annak jobb. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében. Oppá oppá! Csak nem seritalt rakodtak? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. MissKarrde: kár, hogy megint el kellett menned, remélem, megérte a film (de biztos írtál róla, a másik topikban). A film jó volt, de megpróbálom máskor úgy összehozni, hogy ne legyen más a tali napon. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Már jelentkeztem egy pszichiáterhez. nem tehetek róla, hogy, mint ifjú 13 éves leányka féltem a Naygtestvértől. Aki érti az érti, aki nem annak jobb. Ez jó. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. No ez még szkíta amazonságom elött történt. Oly régen, hogy csak na! De elmondhatom, hogy kaptam 7 perc hírnevet és kitörölhetem vele. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Én egyet holnap felteszek majd. Ma már fáradt vagyok egy áttöltéshez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ne ignoráld, hanem gyere el. Amint lesz rá alkalmam, futok, szaladok, rohanok Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Holnap rakok fel én is képeket.A pultos csajjal én is lementem volna sörösrekeszeket rakodni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Nagyon jó kis tali volt! A hangulat, a társaság és a sör is jó volt Orki: Jó, hogy hoztad a tesódat! Ezuttal jómagam csak egy fotót csináltam a társaságról. Íme: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Jó kép lett.Nemsokára felmásolom a gépre az enyémeket. Szerkesztve: 2010. Március 14. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Jó kép lett.Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Mi van Ody, kikészítettek a csajok? (Biztos R2-ért kaptál, vagy volt más okuk is? ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Látom Ody-t elkaptátok R2-ért, de Phobos nagyon bújik ott a háttérben A két leányzó közül melyikük Orki és melyikük a tesója? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Piros mellényben van orki. Egyébként senki nem bántott senkit. A kép meg szerintem nem lett rossz. Nemsokára érkezik az enyém is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Elülső Orki, mögötte a húgi húga. Bájos kis csajnak nézz ki innen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült. Hozott anyagból tudnak csak dolgozni a fényképészek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozott anyagból tudnak csak dolgozni a fényképészek Te csak fogd be a szád. Aki otthon kuksol az csak ne szóljon semmit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült. Nekem tetszett Bár én is otthon kussoltam, de talán (meg)érthető okokból - ld. lentebb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Te csak fogd be a szád. Aki otthon kuksol az csak ne szóljon semmit. Ugyan. Most legalább nem az én "dolgaim" vannak középpontba. :)Mostantól a te képeid is mesélősek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Nekem tetszett Bár én is otthon kussoltam, de talán (meg)érthető okokból - ld. lentebb. Nem is rólad volt szó. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Egy képpel én is hozzájárulok a Fórumtali Album újabb bejegyzéséhez. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Köszi a képeket Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Pildi: jó kép lett. Ime az enyémek.Sajnos kicist el vannak mosódva. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Köszi mindannyiótoktól a képeket Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.