Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nem, a 18:25-sel mentem, aludtam közben egy jót! Én meg huzatot kaptam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Én nagyon várom a CW premiert! Hatalmas partyt csapunk. Azt én is várom.Örülök, hogy mindenkinek tetszett az általam javasolt hely.Azt különben észrevettem a mai nap folyamán, hogy mindannyian szeretjük a filmeket és szeretünk is beszélni róla. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Remek tali volt és tényleg remek kis helyet mutatott frenkie! Sajnálom, hogy olyan korán lépnem kellett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Remek tali volt és tényleg remek kis helyet mutatott frenkie! Sajnálom, hogy olyan korán lépnem kellett Mi még betermeltünk pár sört, és olyan fél hat körül mehettünk el onnan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Én nagyon várom a CW premiert! Hatalmas partyt csapunk. És mikor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. És mikor? Hát...azt még nem tudom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Pedig lassan jó lenne fixálni az időpontot, mert az idő múlásával egyre fogy az esélye a nagy létszámú fórumtalinak. A bemutató hétvégéje már csak 5 hétre van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Pedig lassan jó lenne fixálni az időpontot, mert az idő múlásával egyre fogy az esélye a nagy létszámú fórumtalinak. A bemutató hétvégéje már csak 5 hétre van. Időben egyeztetünk kinek mikor jó! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. (szerkesztve) Na, hát a mai nap baromi jó volt. Sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni. Egyedül azt nem tudom, ki volt az a srác, aki az asztalnál mellettem ült(nem lokatelli). Nem tudtunk bemutatkozni egymásnak. Ody: indíthatnál egy swsaga.hu klubot az iwiwen. Szerkesztve: 2008. Szeptember 20. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Remélem senki sem keveredett bele a mai tüntetőhullámba. Épp most mondták a Híradóban, hogy mi volt pár száz méterrel arrébb. :S Tényleg jó kis nap volt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Igen jó kis nap volt ez, új emberekkel tudtam megismerkedni és végre moziban is meg tudtam nézni a filmet és egy új élményt adott nagy vásznon. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Remélem senki sem keveredett bele a mai tüntetőhullámba. Épp most mondták a Híradóban, hogy mi volt pár száz méterrel arrébb. :STényleg jó kis nap volt. Én is meglepődtem milyen szirénázás volt a Nyugatinál. De a villamost átengedték az Oktogonnál, úgyhogy sok rendőrön és villogó rendőrautón kívül nem láttam semmit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Igen, jó volt új embereket is látni Jó nap volt, legyen még hasonló vagy jobb Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Annyira jó volt ez a nap.Idióta Budaházy meg nem érdekel.Nagyon jól éreztem magam.Csak így tovább. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Annyira jó volt ez a nap.Idióta Budaházy meg nem érdekel.Nagyon jól éreztem magam.Csak így tovább. Na, nem tudja senki, ki az? Frenkie, veled szemben ült. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Szerintem őt csak Gyoka fogja tudni, kicsoda. Nem szokott ide írni, ha jól tudom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. A nagydumás srác?Annyit tudok, hogy a ezen fórumon nincs regisztrálva.Ody felajánlotta neki , hogy beléphet ide. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. (szerkesztve) Most már klubnapra is szeretnék menni. (vagyis még jobban megerősödtem az elhatározásomban.) Szerkesztve: 2008. Szeptember 20. - kolmilan Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mert mit csinált ez a Budaházy, vagy ki? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mert mit csinált ez a Budaházy, vagy ki? Fogalmam sincs.Ma valami cigánydemonstráció volt Pesten, Budaházy meg ellentüntetett. Kár hogy nem jöttél Donát, nagyon jó tali volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Remélem senki sem keveredett bele a mai tüntetőhullámba. Épp most mondták a Híradóban, hogy mi volt pár száz méterrel arrébb. :STényleg jó kis nap volt. Mi ebből annyit érzékeltünk, hogy rendőr autók száguldoznak valahová, valamint egy helikopter körözött a levegőben. Eszméletlen jó nap volt amúgy! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mentem volna, de egyrészt beteg vagyok, másrészt beindult az egyetem, harmadrészt le vagyok égve. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Én is remekül éreztem magamat! Ezeket a közös mozizásokat rendszeresíteni kellene, mert egyrészt nagyon jó igazi filmszerető emberekkel közösen moziba menni, másrészt utána jó kidumálni az adott filmet, meg egyéb dolgokat is, ami még felmerül. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Mentem volna, de egyrészt beteg vagyok, másrészt beindult az egyetem, harmadrészt le vagyok égve. Gyógyulást kívánok.Majd legközelebb eljössz te is. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Ugye lesznek képek? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 20. Ugye lesznek képek? Páran csináltak képet.Remélem jobbak mint amit én csináltam mobillal. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Sőt, a film majdnem mindenkinek tetszett. Egyébként igaza van a kalap kúrát javaslóknak, két feles és rubofen komplex után, elég érdekesen érzem magam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Halál a májra! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Jó kis bélyegméretű kép, de több mint a semmi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Jó kis bélyegméretű kép, de több mint a semmi. Rákattintva felnagyítható. :) Amúgy meg, ilyen arcberendezéseket minek részletbemenően kinagyítani? Adj inkább hálát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.