Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Kávés Katica most is jó lenne. Ugyan nem a DP-hez van közel, hanem a Nyugatihoz, de az több embernek amúgy is jó. A DP környékén nem ismerek más olyan helyet, ahol nyugodtan lehet beszélgetni.

Hozzászólás ideje:
Arra a remek helyre gondolsz ahonnan a múltkor kiutáltak minket? ;)

Félreértés volt. Nem az illetékes utált ki, hanem egy olyan valaki, akinek semmi köze sem volt az egészhez.

Hozzászólás ideje:

A DP környékén tényleg vannak bűnbarlangok, de szó szerint azok.Azok az igazi lepukkant mocskos kocsmák vannak arrafelé.Kultúrált hely nincsarra, legalábbis tudomásom szerint.Metróval hamar ottvagytok a Katicánál.

Hozzászólás ideje:

mi még sajna nem tudjuk. elvileg a klubnapra megyünk de lhet bemegyünk a Clone wars egyik vetítésre egyikünk se ládta még teljesben szégyenre.és utána tali. de mikorrakéne a Dphez menni?azt mondjátok meg?:) A klubnap végére?

Hozzászólás ideje:

Én két kiskorúval megyek a klubnapra (Pannihoz csatlakozik a közel 11 éves unokatestvére is, aki szintén odavan az SW-ért :)), és utána szívesen maradok talizni, amíg a gyerekek is bírják türelemmel (bízom benne, hogy kettesben azért ellesznek egy darabig), de hogy ne mászkálással menjen el az idő, én maradnék a DP-ben. Talán adhatnánk a régi helynek még egy esélyt, mi a véleményetek? :)

Hozzászólás ideje:
Oks, de mindenki hozzon egy palack vizet feltűnően a mosdóból kikanyarodva :) :) :)

:)

Ki gondolta volna akkor, hogy az a palack víz ekkora hullámokat fog vetni... :)

Bár ha tudom, akkor is kimentem volna érte. :)

Hozzászólás ideje:
Én most már biztos, hogy ezt a talit kihagyom.

Kár, hogy nem tudsz jönni. De csak lesz majd egy klubnap nélküli fórumtali is még az idén. :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos ém is kihagyom.Írdatlan nagy bulit tartok a lakásomban aznap(láda sör stb..), és már délben megyünk vásárolni.Mivel én vagyok a házigazda ,nekem itt kell lennem .Ha máshol lenne a buli simán elmennék.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
MissKarrde: a klubnap nem kettőig tart? Csak mert Derbet egy utánra rendelted. :(

Nem szokott kettőig eltartani, többnyire fél kettő körül vége. Legalább is így emlékszem rá :evil:

Hozzászólás ideje:
Nem szokott kettőig eltartani, többnyire fél kettő körül vége. Legalább is így emlékszem rá :evil:

Kb. mikorra értek haza? Megpróbálunk elkészülni akkorra a felirattal. :(

Hozzászólás ideje:
Én egész nap itthon vagyok. :evil:

Ehh, szegény srácot már reggel 5-kor ébresztenéd vele: "Feeelkeeelni az áágybóóól 1-2-1-2, bal-jobb-bal-jobb! Nyomááás!!"

Hozzászólás ideje:
Ehh, szegény srácot már reggel 5-kor ébresztenéd vele: "Feeelkeeelni az áágybóóól 1-2-1-2, bal-jobb-bal-jobb! Nyomááás!!"

Van egy ilyen ébresztőm. :evil: "Jó reggelt elvtársak, ébresztő FÖL! (...)"

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Kb. mikorra értek haza? Megpróbálunk elkészülni akkorra a felirattal. :evil:

Szerintem estefelé, nem tudom megmondani pontosan, attól függ, meddig maradunk :(

Szerintem csináld olyan tempóban, ahogy jó neked :) Kivárjuk türelemmel :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.