Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Arra a remek helyre gondolsz ahonnan a múltkor kiutáltak minket? Szerintem nem. De tuti lesz majd valahol a környéken egy jó kis bűnbarlang. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Szerintem a Kávés Katica most is jó lenne. Ugyan nem a DP-hez van közel, hanem a Nyugatihoz, de az több embernek amúgy is jó. A DP környékén nem ismerek más olyan helyet, ahol nyugodtan lehet beszélgetni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Arra a remek helyre gondolsz ahonnan a múltkor kiutáltak minket? Félreértés volt. Nem az illetékes utált ki, hanem egy olyan valaki, akinek semmi köze sem volt az egészhez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. A DP környékén tényleg vannak bűnbarlangok, de szó szerint azok.Azok az igazi lepukkant mocskos kocsmák vannak arrafelé.Kultúrált hely nincsarra, legalábbis tudomásom szerint.Metróval hamar ottvagytok a Katicánál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Aki csak a talira akar menni (SimonZ, Bomarr, ?), azok hogy tervezik a szombati programot? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én nem megyek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Aki csak a talira akar menni (SimonZ, Bomarr, ?), azok hogy tervezik a szombati programot? Én olyan egy, fél-kettő körül érkezek a DP-be. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. mi még sajna nem tudjuk. elvileg a klubnapra megyünk de lhet bemegyünk a Clone wars egyik vetítésre egyikünk se ládta még teljesben szégyenre.és utána tali. de mikorrakéne a Dphez menni?azt mondjátok meg? A klubnap végére? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Szerintem a klubnap végére egy óra után a mozihoz. Aztán meglátjuk, mi legyen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én két kiskorúval megyek a klubnapra (Pannihoz csatlakozik a közel 11 éves unokatestvére is, aki szintén odavan az SW-ért ), és utána szívesen maradok talizni, amíg a gyerekek is bírják türelemmel (bízom benne, hogy kettesben azért ellesznek egy darabig), de hogy ne mászkálással menjen el az idő, én maradnék a DP-ben. Talán adhatnánk a régi helynek még egy esélyt, mi a véleményetek? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én benne vagyok Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Támogatom az indítványt. Én már ott leszek a DP-ben elvileg tíz után nem sokkal, de aztán 11-től van egy kis dolgom. Legkésőbb kettőre visszaérek. MissKarrde: a klubnap nem kettőig tart? Csak mert Derbet egy utánra rendelted. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Oks, de mindenki hozzon egy palack vizet feltűnően a mosdóból kikanyarodva :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én most már biztos, hogy ezt a talit kihagyom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Oks, de mindenki hozzon egy palack vizet feltűnően a mosdóból kikanyarodva :) Ki gondolta volna akkor, hogy az a palack víz ekkora hullámokat fog vetni... Bár ha tudom, akkor is kimentem volna érte. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Hozzászólás ideje: 2008. Október 9. Én most már biztos, hogy ezt a talit kihagyom. Kár, hogy nem tudsz jönni. De csak lesz majd egy klubnap nélküli fórumtali is még az idén. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Sajnos ém is kihagyom.Írdatlan nagy bulit tartok a lakásomban aznap(láda sör stb..), és már délben megyünk vásárolni.Mivel én vagyok a házigazda ,nekem itt kell lennem .Ha máshol lenne a buli simán elmennék. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Ki jön akkor holnap a klubnapra és/vagy az utána lévő talira? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Klubnapra (+ tali) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Az eddigi hozzászolások alapján: Klubnap+tali: Darth Krande, MissKarrde, Oldfighter, Darth Phobos, Pildi csak tali: Bomarr, SimonZ és talán Derb Remélem nem hagytam ki senkit (lokatelli és Tibur jön?). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Érdekel valakit a TCW képes enciklopédia? Elvigyem holnap? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Érdekel valakit a TCW képes enciklopédia? Elvigyem holnap? Aham. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Remélem nem hagytam ki senkit (lokatelli és Tibur jön?). Megyek. Tudok maradni talira is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. MissKarrde: a klubnap nem kettőig tart? Csak mert Derbet egy utánra rendelted. Nem szokott kettőig eltartani, többnyire fél kettő körül vége. Legalább is így emlékszem rá Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Nem szokott kettőig eltartani, többnyire fél kettő körül vége. Legalább is így emlékszem rá Kb. mikorra értek haza? Megpróbálunk elkészülni akkorra a felirattal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Kb. mikorra értek haza? Megpróbálunk elkészülni akkorra a felirattal. Én egész nap itthon vagyok. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Én egész nap itthon vagyok. Ehh, szegény srácot már reggel 5-kor ébresztenéd vele: "Feeelkeeelni az áágybóóól 1-2-1-2, bal-jobb-bal-jobb! Nyomááás!!" Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Ehh, szegény srácot már reggel 5-kor ébresztenéd vele: "Feeelkeeelni az áágybóóól 1-2-1-2, bal-jobb-bal-jobb! Nyomááás!!" Van egy ilyen ébresztőm. "Jó reggelt elvtársak, ébresztő FÖL! (...)" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Kb. mikorra értek haza? Megpróbálunk elkészülni akkorra a felirattal. Szerintem estefelé, nem tudom megmondani pontosan, attól függ, meddig maradunk Szerintem csináld olyan tempóban, ahogy jó neked Kivárjuk türelemmel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Tök jó kis nap volt. Elfogadható klubműsor és remek tali. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.