Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Tényleg jó nap volt, bár a klubprogram eléggé soványka volt, de Molnár Ilonáért és a taliért megérte bemenni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Jó volt találkozni megint a fórumosokkal Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Valaki egy beszámolót a közös ivászatról és sw klubnapról...lécci...lécci.......lécci (egyébként írtam egy emilt és nem látom, hogy elküldte e, fura az élet) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Jó volt találkozni megint a fórumosokkal Ez mindig öröm. És az is jó, hogy a résztvevők köre mindig változik, mert így nem fenyeget a veszély, hogy megúnjuk egymást. És még az a tervem is bevált, hogy a gyerekeket beadtam a "mozimegőrzőbe", ők remekül el voltak a CW-vel, így én is tudtam maradni egy jó darabig. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Valaki egy beszámolót a közös ivászatról és sw klubnapról...lécci...lécci.......lécci (egyébként írtam egy emilt és nem látom, hogy elküldte e, fura az élet) Szerintem képek lesznek, de az ivászat vagy elmaradt, vagy csak azután kezdődött, amikor én már nem voltam jelen. A klubnapról pedig annak topikjában ejtek pár szót. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. (szerkesztve) Hát a klubnap ma eléggé lagymatag volt... utána lévő összejövetről beszámoló: 3x Happy Birthday meg könyvnézés, dumálgatás. Mivel eddig ez volt a 2. fórumtali, így sok tapasztalatom nincs, ez is meg az előző is jó volt, jól éreztem/tük magunkat. Szerkesztve: 2008. Október 11. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. (szerkesztve) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Remek események ezek a talik. Fotókat nyomathattok. Szerkesztve: 2008. Október 11. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Valaki egy beszámolót a közös ivászatról és sw klubnapról...lécci...lécci.......lécci (egyébként írtam egy emilt és nem látom, hogy elküldte e, fura az élet) Hugi, Hugi!!!! MEGKÉRDEZTEM!!! Halkan mondom mert ugye ez a te személyes dolgod, de Zoli azt kéri vele is egyeztess az ügyben. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hugi, Hugi!!!! MEGKÉRDEZTEM!!! Halkan mondom mert ugye ez a te személyes dolgod, de Zoli azt kéri vele is egyeztess az ügyben. Már írtam neki, melyben ecsetelem a témát................ Gondolom, csak enyhén néz hülyének... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Elképzelem, amilyen izé tudsz lenni, elkérted a mikrofont a kulbnapos műsorvezetőtől és beleordítottad, így bizonyítva, hogy milyen diszkrét vagy-e témában........ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Egyszer élőben is megmutathatnád magad. Nem harapunk. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Ti is hallotátok, mert ha igen, akkor kizárt. Elég, ha Oldie és Kardee beszámolóiból ismertek Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Gondolom, csak enyhén néz hülyének... Nagyon enyhén. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. (szerkesztve) Elképzelem, amilyen izé tudsz lenni, elkérted a mikrofont a kulbnapos műsorvezetőtől és beleordítottad, így bizonyítva, hogy milyen diszkrét vagy-e témában........ Nyugi hugi, teljesen diszkrét voltam a témában, először is megvártam míg csend telepszik a társaságra, hogy Zoli minden részletet megtudhasson. Szerkesztve: 2008. Október 12. - Oldfighter Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Csajok PR-os tevékenységük közepette. Bomarr gondban, nincs Ody, nincs ihlet.....sör helyet szörp lesz ebből. Erőteljesen provokálják a fényképészt. SimonZ berendelte magának a full itallapot. Most tettestársakat gyűjtene maga köré. A háttér csupa jókedvben. -Mondom, csííííz gyerekek! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Íme az én adagom a sztárképekből. A részletekért katt a képekre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Itt a második felvonás (a vaku nem volt bekapcsolva ugyhogy picit sötétek lettek): Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Jó képek lettek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. (szerkesztve) Nagyon jó képek! Két kérdésem lenne. Mennyi volt a sör? A köcsög teke bajnokot láttátok-e? Szerkesztve: 2008. Október 12. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Van egy olyan érzésem, hogy ez volt a legalkoholmentesebb fórumtali, ami valaha volt. Mindenki szörpöt meg vizet ivott És persze ebben az a durva, hogy ez nem vicc Viszont teke-bajnok barátunk szőrén szálán eltünt. Nem lepne meg ha kirugták volna azóta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Biztos, hogy kirúgták! Gondolom a felszolgáló srác az maradt. Alkoholmentes party? Tényleg meglátszik, hogy nem voltam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Viszont jelentős javulás mutatkozott a kiszolgálószemélyzet körében is, férfi szemnek kellemes látványt nyújtóan. És én akkor most megyek is sarokba térdepelni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Biztos, hogy kirúgták! Gondolom a felszolgáló srác az maradt. Alkoholmentes party? Tényleg meglátszik, hogy nem voltam. Öregem, soha még egy ilyen cserbenhagyást ne kövess el, hogy csökkenjen a fórumtalik nimbusza. Olyan átlényegült arcot neheze találnánk mint a tied amikor megemeled a korsó sört. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Öregem, soha még egy ilyen cserbenhagyást ne kövess el, hogy csökkenjen a fórumtalik nimbusza. Olyan átlényegült arcot neheze találnánk mint a tied amikor megemeled a korsó sört. Ugye? Tudom mitől döglik a légy. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Jó képeket csináltatok! Na de hogy alkoholmentes tali! Ehh! Megbízhatatlan társaság... :) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Itt vannak az én képeim: http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0004_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0005_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/88884438DSCF...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/410996798DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/958493297DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0010_www...ltoltes.hu_.jpg Pár kép elég rossz lett, de ez van. Hát igen alkoholmentes talira sikeredett. Pont erről diskuráltunk Bomarral, hogy lehet mindenki inna valamit csak egyedül nem akar inni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Á gyanúsak vagytok nekem! Az ivóban elmosódott kép....talán remegett a kéz a sok piától? Oldie Te meg miért nem Karrde mellé ültél a klubnapon? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Á gyanúsak vagytok nekem! Az ivóban elmosódott kép....talán remegett a kéz a sok piától? Oldie Te meg miért nem Karrde mellé ültél a klubnapon? A francba! Lebukott a társaság. Egymás mellett ültünk pedig. A képek a szünetben készültek amikor mustrálgattuk az albumot. Szívem közben mellékeshelyiségre ment. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. No még itt egy kép a vásznon futó forsz unlasedből. Ez ment a "szünetben". Élőben azért nem volt ennyire homályos. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Jók lettek a képek.Ittam én tegnap helyettetek is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.