Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Remek talin vehettünk részt, mint mindig. Bomarr tényleg csinált pár kompromittáló képet, kíváncsi vagyok rájuk. Amúgy ma tetszteltük azt a kedves néphagyományt, miszerint: "a sör a bor a pálinka, csússzon le a torkunkba". Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Remek talin vehettünk részt, mint mindig. Bomarr tényleg csinált pár kompromittáló képet, kíváncsi vagyok rájuk. Amúgy ma tetszteltük azt a kedves néphagyományt, miszerint: "a sör a bor a pálinka, csússzon le a torkunkba". Portrét készítettek rólad? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jaja, nagyon jó kis tali volt; Pildinek örök hála, finom volt a süti. Képeket majd én is felrakom valamelyik nap a jövő héten. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jaja, nagyon jó kis tali volt; Pildinek örök hála, finom volt a süti. Képeket majd én is felrakom valamelyik nap a jövő héten. Igaz, még se köszöntem Pildinek a finom sütit! Köszi! Oldie nem tudok várni jövő hétig. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Remekül éreztem magam! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Remekül éreztem magam! Jó, hogy végre el tudtál jönni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. (szerkesztve) Igaz, még se köszöntem Pildinek a finom sütit! Köszi! Oldie nem tudok várni jövő hétig. Vacakol a gépem napok óta, kicsit rendet kell rakni rajta előbb. :D Szerkesztve: 2008. December 6. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Vacakol a gépem napok óta, kicsit rendet kell rakni rajta előbb. :D Igen mondtad csak nem hittem, hogy ennyire rossz a helyzet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Tényleg remek tali volt! Pár kép a mai napról (vannak mások is a tarsolyban, de nem akarok mindent már most lelőni ): Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. ÁÁÁÁÁÁ! semmi csak megijedtem az ikertestvéremtől. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Igen mondtad csak nem hittem, hogy ennyire rossz a helyzet. Még annál is rosszabb Jó, hogy egyáltalán sokadik indításra elindul a net, firefox már csak összeomlik Nagyon jól éreztem magam én is a talin Jó, hogy orki el tudtál jönni Köszi, hogy felraktátok ilyen hamar a képeket, borzalmasak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ne viccelj Karrde. Fantasztikusan nézünk ki rajta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam. Azt csak hiszed Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ne viccelj Karrde. Fantasztikusan nézünk ki rajta. Hát ez az Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. (szerkesztve) Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam. Jó, jó, Ody! Elhisszük... Na de ketchuppal és majonézzel??? Bár az is érdekes, hogy SimonZ meg eléd rakta a söröspoharát... (Egyébként meg esz a sárga irigység, hogy nem lehettem ott... ) Szerkesztve: 2008. December 6. - Gyoka Lamaro Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. (szerkesztve) Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Mi is sajnáltuk. Ihattál volna velünk forralt bort. És Te is Gyoka. Szerkesztve: 2008. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jó képek, kár, hogy nem lehettem ott (Francos anyagiak... ). Na majd legközelebb... mikor is lesz az? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jó képek, kár, hogy nem lehettem ott (Francos anyagiak... ). Na majd legközelebb... mikor is lesz az? Te is hiányoztál nagypapi. És hogy mikor lesz? Jövőre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Te is hiányoztál nagypapi. És hogy mikor lesz? Jövőre. Az már nincs is olyan messze Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Az már nincs is olyan messze Nincs bizony. Szerintem valamikor tavasszal. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Na az már inkább messze van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Na az már inkább messze van. Ez csak az én tippem. A közakarat máshogy is határozhat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ez csak az én tippem. A közakarat máshogy is határozhat. Jövő szombat? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Jövő szombat? :D Mondták már, hogy jó a humorérzéked? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Mondták már, hogy jó a humorérzéked? Úgy érted, jó sz*r? Mondták, de nem érdekel... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerintem kb. februárban a következő klub után Csak a helyszín utána ne a DP legyen Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Köszi a képeket, Bomarr! Jó kis tali volt, bár engem a tea és a forralt bor mentett meg a megfagyástól, de hát mit is vártunk egy pincehelységtől? orki, jó volt téged megismerni! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerintem kb. februárban a következő klub után Csak a helyszín utána ne a DP legyen Szerintem is ez a legközelebbi jó időpont. A helyszín pedig lehet bármi, maradhatunk akár a Nyugati környékén is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.