Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem ezzel van a baj, hanem a kp -vel. ;) De ha valaki beszáll mellém, akkor meg tudjuk venni. Mondjuk nekem nem igazán kell sör, mert borozni fogok.

Ok akkor vegyetek 12-öt. Maradjunk ennyiben és én még párat.

Hozzászólás ideje:

Egy gyors kérdés: mennyi idő alatt juthatok el a Keletiből a Nyugatiba? Csak mert a holnap nagyon sokat kellene vesztegelnem Szolnokon ahhoz, hogy a reggeli vonattal menjek, hiszen nekem még Zagyvarékasról be kell utaznom Szolnokra, hogy felszállhassak a pesti vonatra.

Ezért inkább azt találtam ki, hogy a Budapest Keletibe megyek (ahová közvetlenül tudok menni a faluból), és utána elmegyek a Nyugatiba. A vonat 9:42-kor ér be a Keletibe, de onnan nem tudom, mikorra érnék át a Nyugatiba (mivel) és hogy még időben odaérek-e... Valaki tud segíteni nekem egy kis infóval? ;)

Hozzászólás ideje:

Donát, az a legegyszerűbb, ha a Keletitől elmész a 2-es (piros) metróval a Deák Ferenc térig (Déli pu. irány), és ott átszállsz a 3-as (kék) metróra és elmész a Nyugati térig (Újpest irány). Ez kb. 20-25 perc lehet.

Hozzászólás ideje:
Ok akkor vegyetek 12-öt. Maradjunk ennyiben és én még párat.
Ok, akkor 12 veszünk neked, magunknak meg amennyit szeretnénk. :D

Nem gond. Van ilyen átszállós jegy?
Gyere nyugodtan úgy. Ha kicsit késel nem baj, megvárunk a szökőkútnál!
Hozzászólás ideje:

De még milyen jól éreztük még magunkat. :D Nagyon jó tali volt, ezer köszönet Bomarr a vendéglátásért!

Volt minden, isteni Rosé, fehérbor, vörösbor, hófehérre deresedett üvegű Jäger, "sz*r minőségű Avatar" teszt (:D), belenézésnek indult ep3 végignézés, Gears of War 2-zés, és még az idő is remek volt. Szóval nagyon, nagyon jó volt. És a hely, nos, részemről nagyon irigylésre méltó :D

Viszont a hazaút már nem volt rózsás, főleg, hogy a másfél órás útból három órás út lett vágányzárak miatt. De legalább a vonaton sem voltak sokan.

Hozzászólás ideje:

Eszméletlen jól sikerült a tali. Nagyon jókat beszélgettünk, buliztunk. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Én nem vagyok boros ember, de a rosé nagyon jó volt. Így utólag belegondolva, megvittunk egy kereskedelmi mennyíségü alkoholt. :D

Este az Ep3 nézés nagyon jó hangulatú volt, így ittasan még nem is láttam. :D Utána a bulizás is tök jó volt a Queen-re. Kár hogy a Gears of War 2-öt nem adják ki PC-re.

A kaják is jók voltak, Pildinek köszönjük a salátát. Természetesen a Budapestre történő behozatalt autóval is. Egy élmény volt veletek. Csináltam pár képet, de ahogy egyre több alkohol fogyott a képek annál inkább elmosódottak.

Bomarrnak köszönjük a lehetőséget.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jól éreztem magam én is. :D Minden nagyszerű volt, a borok különösen, de a Sith-ek bosszúját is nagy élmény volt azon a TV-n megnézni. És hát utána a zenehallgatás-táncolás szintén. :D

Bomarr, köszönjük szépen a vendéglátást! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hasonlókat tudok írni, mint lent, remekül sikerült a tali :D Bomarr, köszi szépen a vendéglátást, a jó bort, a sört Dzséjtnek, no meg Pildinek a salit és a szendvicset :D

Nemrég értem haza, barátnőmmel még bejártuk fél Budapestet, pár helyen gyalog mentünk, mert fél óra várakozás után eluntuk, hogy nem jön a busz :D Valahova meg amúgy is gyalog mentünk volna.

Félhulla vagyok, de jó hétvége volt mindenestől :D

Képek lesznek, de szerintem módjával :D

Hozzászólás ideje:

Van pár elég jó videó az estéről. Ha a többiek beleegyeznek, akkor felrakom valahova.

A gyomromnak betett ám a tegnapi buli. Nagyjából most jött helyre, megittam már vagy 2 liter ásványvizet. :D

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
A gyomromnak betett ám a tegnapi buli. Nagyjából most jött helyre, megittam már vagy 2 liter ásványvizet. :D

Van pár elég jó videó az estéről.

Szerintem ne! Az maradjon meg csak a résztvevőknek. :D
Félhulla vagyok, de jó hétvége volt mindenestől :D
Hú-ha, ez elég jó kis tali lehetett :D

Képeket, képeket! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hú-ha, ez elég jó kis tali lehetett :D

Képeket, képeket! :lol:

Jah, de én ma bejártam fél Bp-it is, ami miatt le vagyok amortizálódva :P

És még le is égtem kicsit :(

Türelem pedig képeket terem, de én most nem fotóztam, nálam nincs kép.

A videót illetően meg egyetértek Odyval, az maradjon meg nekünk :)

Jut eszembe. Bomarr, mondtam barátnőmnek a csokizót, amiről meséltél, a szülei lakása pont szembe van vele, ő meg kicsit közelebb lakik a Böszörményihez :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én is, pedig már aludtam is. A vonaton alig tudtam megállni, hogy ne aludjak el. :(

Tegnap az álmosságot nem is éreztem (csak este a sok talpalást), de ma kijött rajtam, majd a melóhelyen kitámogatom a szemeim, hogy bírjam a gyűrődést :) Volt eszemben, hogy megcsörgetlek telefonon, nem aludtál-e el, de végül letettem róla :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.