Hozzászólás ideje: 2016. Március 11.9 éve Rajmesz! Nem is említettem még, hogy a beavatás része a sör ivás szóval készülj! Dzséjt lesz a sörmester.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 11.9 éve Azért nem kell elijeszteni. Még a végén azt hiszi, hogy ivásból áll az egész tali.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 11.9 éve És akkor sokat nem is tévedett. De nem akarom én elijeszteni, távol álljon tőlem.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 11.9 éve én antialkoholista vagyok. Az összes pia amit én idáig megittam elférne egy csészében.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 11.9 éve Azért nem kell elijeszteni. Még a végén azt hiszi, hogy ivásból áll az egész tali. Hát pedig abból.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Dzséjt lesz a sörmester. Ha most látnád, mennyire másnapos (aznapos, basszus, még nem ment ki belőlem a pálika/bor), nem viccelnél ilyennel.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Na ez szép mondhatom! Szerkesztve: 2016. Március 12.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Én már úton vagyok. Egészen pontosan már 45 perce úton vagyok.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Ismét egy remek talin vagyunk túl. Bár a filmnézésen nem tudtam ott lenni, a Katicában már igen. Remek társaság, jó italok. Én nagyon jól éreztem magam. Remélem a fater rendben hazaért.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Szerző Jó, hogy ismét tudtunk találkozni Én is jól éreztem magam veletek
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Nagyszerű tali volt! Már nagyon kellett egy ilyen. Remek témák voltak, a FILMRŐL is beszéltünk megint, szóval minden szuper volt. A fater meg biztos megborult még egy párszor hazafelé menet. Frenkie! Remélem megy már azóta az EPIII.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Én is hazaértem, és, hogy Ody se vegye fejemet, ágyba borulás előtt fórumozok kicsit. Nagyon jó tali volt, örülök, hogy sikerült elmennem. Kár lett volna kihagyni. Megnéztünk valamilyen filmet is, de az nem hagyott mély nyomott bennem.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Nagyon jó volt, remekül éreztem magam. A Film még mindig szuper, no de a társaság sem kutya. Rajmesz, túl korán elmentél, az igazi hangulat utána jött.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 12.9 éve Frenkie! Remélem megy már azóta az EPIII. Most lett vége. Az első pillanattól a végéig magába szippant. Ennél nem nézed az időt mikor lesz vége. Meg úgy belegondolva hogy az ikrek hova fognak eljutni hátborzongató.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 13.9 éve Szerző Rajmesz, remélhetőleg legközelebb tovább tudsz maradni Frenkie, jó az aláírásod Mindjárt eszembe jutott a liftes jelenet, amiben Chewie nyújtott Hannak a kabátot, nem nehéz kitalálni, mit gondolhatott közben
Hozzászólás ideje: 2016. Március 13.9 éve Rajmesz, remélhetőleg legközelebb tovább tudsz maradni Frenkie, jó az aláírásod Mindjárt eszembe jutott a liftes jelenet, amiben Chewie nyújtott Hannak a kabátot, nem nehéz kitalálni, mit gondolhatott közben Köszi. Számomra az EP7 legjobb poénja.
Hozzászólás ideje: 2016. November 27.8 éve Ja és még valami... lesz előtte pizzázás? Amúgy annyiból jó a Westend, hogy ha jól emlékszem, akkor a fórumtalis hely az közel van oda. Na, a mozi előtt csapatunk egy fórumtalit?
Hozzászólás ideje: 2016. November 27.8 éve Az sok mindentől függ. Alapból az egy szempont, hogy mikor lesz a vetítés.
Hozzászólás ideje: 2016. November 27.8 éve Így van. Először legyen jegyünk, aztán szervezzük hozzá a talit.
Hozzászólás ideje: 2016. November 27.8 éve Jó, jó, jó de ettől függetlenül bármikor is nézzük, előtte lesz fórumtali ha már a westend-ben nézzük remélem.
Hozzászólás ideje: 2016. December 13.8 éve Srácok! Van jegyünk meg minden! Holnap este itt a film! Lesz akkor valami a film előtt?
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve Kit érdekelne egy fórumtalálkozó? Itt az esély személyesen megismerni egymást.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 29.5 éve Sziasztok! Engem is érdekelne! :-) Júli 20 és 30 között lesz leállás a melóhelyemen, akkortájt fogok tudni ráérni. Több szabim sajnos nem lesz, de ha hétvégére esik, már az jó
Hozzászólás ideje: 2020. Július 1.5 éve Ez engem is érdekelne. Arra van már ötlet, hogy előreláthatóan mikor kerülne megrendezésre a találkozó?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.