Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Rajmesz! Nem is említettem még, hogy a beavatás része a sör ivás szóval készülj! Dzséjt lesz a sörmester. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Azért nem kell elijeszteni. Még a végén azt hiszi, hogy ivásból áll az egész tali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. És akkor sokat nem is tévedett. De nem akarom én elijeszteni, távol álljon tőlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. én antialkoholista vagyok. Az összes pia amit én idáig megittam elférne egy csészében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Azért nem kell elijeszteni. Még a végén azt hiszi, hogy ivásból áll az egész tali. Hát pedig abból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Dzséjt lesz a sörmester. Ha most látnád, mennyire másnapos (aznapos, basszus, még nem ment ki belőlem a pálika/bor), nem viccelnél ilyennel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. (szerkesztve) Na ez szép mondhatom! Szerkesztve: 2016. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Én már úton vagyok. Egészen pontosan már 45 perce úton vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Ismét egy remek talin vagyunk túl. Bár a filmnézésen nem tudtam ott lenni, a Katicában már igen. Remek társaság, jó italok. Én nagyon jól éreztem magam. Remélem a fater rendben hazaért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Meddig maradtatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Meddig maradtatok? 6-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Jó, hogy ismét tudtunk találkozni Én is jól éreztem magam veletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Nagyszerű tali volt! Már nagyon kellett egy ilyen. Remek témák voltak, a FILMRŐL is beszéltünk megint, szóval minden szuper volt. A fater meg biztos megborult még egy párszor hazafelé menet. Frenkie! Remélem megy már azóta az EPIII. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Én is hazaértem, és, hogy Ody se vegye fejemet, ágyba borulás előtt fórumozok kicsit. Nagyon jó tali volt, örülök, hogy sikerült elmennem. Kár lett volna kihagyni. Megnéztünk valamilyen filmet is, de az nem hagyott mély nyomott bennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Mert átaludtad. Mehetsz szunyálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Nagyon jó volt, remekül éreztem magam. A Film még mindig szuper, no de a társaság sem kutya. Rajmesz, túl korán elmentél, az igazi hangulat utána jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Frenkie! Remélem megy már azóta az EPIII. Most lett vége. Az első pillanattól a végéig magába szippant. Ennél nem nézed az időt mikor lesz vége. Meg úgy belegondolva hogy az ikrek hova fognak eljutni hátborzongató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Rajmesz, remélhetőleg legközelebb tovább tudsz maradni Frenkie, jó az aláírásod Mindjárt eszembe jutott a liftes jelenet, amiben Chewie nyújtott Hannak a kabátot, nem nehéz kitalálni, mit gondolhatott közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Rajmesz, remélhetőleg legközelebb tovább tudsz maradni Frenkie, jó az aláírásod Mindjárt eszembe jutott a liftes jelenet, amiben Chewie nyújtott Hannak a kabátot, nem nehéz kitalálni, mit gondolhatott közben Köszi. Számomra az EP7 legjobb poénja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Hát ja remélem legközelebb tovább tudok maradni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Ja és még valami... lesz előtte pizzázás? Amúgy annyiból jó a Westend, hogy ha jól emlékszem, akkor a fórumtalis hely az közel van oda. Na, a mozi előtt csapatunk egy fórumtalit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Az sok mindentől függ. Alapból az egy szempont, hogy mikor lesz a vetítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Így van. Először legyen jegyünk, aztán szervezzük hozzá a talit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Jó, jó, jó de ettől függetlenül bármikor is nézzük, előtte lesz fórumtali ha már a westend-ben nézzük remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Srácok! Van jegyünk meg minden! Holnap este itt a film! Lesz akkor valami a film előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. A szokásos helyen megtalálsz minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Kit érdekelne egy fórumtalálkozó? Itt az esély személyesen megismerni egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Engem érdekel! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 29. Sziasztok! Engem is érdekelne! :-) Júli 20 és 30 között lesz leállás a melóhelyemen, akkortájt fogok tudni ráérni. Több szabim sajnos nem lesz, de ha hétvégére esik, már az jó 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 1. Ez engem is érdekelne. Arra van már ötlet, hogy előreláthatóan mikor kerülne megrendezésre a találkozó? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.