Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Remek talin vehettünk részt, mint mindig. Bomarr tényleg csinált pár kompromittáló képet, kíváncsi vagyok rájuk. Amúgy ma tetszteltük azt a kedves néphagyományt, miszerint: "a sör a bor a pálinka, csússzon le a torkunkba".
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Remek talin vehettünk részt, mint mindig. Bomarr tényleg csinált pár kompromittáló képet, kíváncsi vagyok rájuk. Amúgy ma tetszteltük azt a kedves néphagyományt, miszerint: "a sör a bor a pálinka, csússzon le a torkunkba". Portrét készítettek rólad?
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jaja, nagyon jó kis tali volt; Pildinek örök hála, finom volt a süti. Képeket majd én is felrakom valamelyik nap a jövő héten.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jaja, nagyon jó kis tali volt; Pildinek örök hála, finom volt a süti. Képeket majd én is felrakom valamelyik nap a jövő héten. Igaz, még se köszöntem Pildinek a finom sütit! Köszi! Oldie nem tudok várni jövő hétig.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Igaz, még se köszöntem Pildinek a finom sütit! Köszi! Oldie nem tudok várni jövő hétig. Vacakol a gépem napok óta, kicsit rendet kell rakni rajta előbb. :D Szerkesztve: 2008. December 6.16 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Vacakol a gépem napok óta, kicsit rendet kell rakni rajta előbb. :D Igen mondtad csak nem hittem, hogy ennyire rossz a helyzet.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Tényleg remek tali volt! Pár kép a mai napról (vannak mások is a tarsolyban, de nem akarok mindent már most lelőni ):
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Szerző Igen mondtad csak nem hittem, hogy ennyire rossz a helyzet. Még annál is rosszabb Jó, hogy egyáltalán sokadik indításra elindul a net, firefox már csak összeomlik Nagyon jól éreztem magam én is a talin Jó, hogy orki el tudtál jönni Köszi, hogy felraktátok ilyen hamar a képeket, borzalmasak
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Szerző Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam. Azt csak hiszed
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Szerző Ne viccelj Karrde. Fantasztikusan nézünk ki rajta. Hát ez az
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jó képek lettek, köszi. Itt a bizonyíték, hogy csak traubiszódát ittam. Jó, jó, Ody! Elhisszük... Na de ketchuppal és majonézzel??? Bár az is érdekes, hogy SimonZ meg eléd rakta a söröspoharát... (Egyébként meg esz a sárga irigység, hogy nem lehettem ott... ) Szerkesztve: 2008. December 6.16 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Mi is sajnáltuk. Ihattál volna velünk forralt bort. És Te is Gyoka. Szerkesztve: 2008. December 6.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jó képek, kár, hogy nem lehettem ott (Francos anyagiak... ). Na majd legközelebb... mikor is lesz az?
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Jó képek, kár, hogy nem lehettem ott (Francos anyagiak... ). Na majd legközelebb... mikor is lesz az? Te is hiányoztál nagypapi. És hogy mikor lesz? Jövőre.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Te is hiányoztál nagypapi. És hogy mikor lesz? Jövőre. Az már nincs is olyan messze
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Az már nincs is olyan messze Nincs bizony. Szerintem valamikor tavasszal.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Na az már inkább messze van. Ez csak az én tippem. A közakarat máshogy is határozhat.
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Ez csak az én tippem. A közakarat máshogy is határozhat. Jövő szombat? :D
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Mondták már, hogy jó a humorérzéked? Úgy érted, jó sz*r? Mondták, de nem érdekel...
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Szerző Szerintem kb. februárban a következő klub után Csak a helyszín utána ne a DP legyen
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Köszi a képeket, Bomarr! Jó kis tali volt, bár engem a tea és a forralt bor mentett meg a megfagyástól, de hát mit is vártunk egy pincehelységtől? orki, jó volt téged megismerni!
Hozzászólás ideje: 2008. December 6.16 éve Szerintem kb. februárban a következő klub után Csak a helyszín utána ne a DP legyen Szerintem is ez a legközelebbi jó időpont. A helyszín pedig lehet bármi, maradhatunk akár a Nyugati környékén is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.