Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Szerző Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, no de reméljük, legközelebb tényleg sikerül.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Szerző Különben meg aki ellent mer mondani, az mindjárt mondhat is egy remek alternatívát, különben nincs apelláta
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Különben meg aki ellent mer mondani, az mindjárt mondhat is egy remek alternatívát, különben nincs apelláta Hát igen. De úgy néz ki alig leszünk páran...
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Sajna Te, Pildi, Oldi, Donát, Phobos, Frenkie és én. Ennyi?
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Szerző Egyelőre. Még Krande is benézhet a talira, meg ha valakinek úgy alakul.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Sajnos még mindig nem tudok biztosat mondani. Holnapra remélem kiderül.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Sajnos még mindig nem tudok biztosat mondani. Holnapra remélem kiderül. Remek! Várjuk az infót.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Mikor értek kb a Katicához?nem akarok úgy járni mint múltkor, hogy későn értem oda.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 15.16 éve Mikor értek kb a Katicához?nem akarok úgy járni mint múltkor, hogy későn értem oda. Szerintem 11 felé már ott leszünk.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Szerző Sajnos még mindig nem tudok biztosat mondani. Holnapra remélem kiderül. Ha meg nem derül ki, akkor csak betoppansz szombaton, ha mégis sikerül Rog, ez rád is vonatkozik Hmmm....lehet, hogy én is csak 11 körül érek fel, egyszerűen semmi humorérzékem korán kelni nekem sem szombaton. Ha időben felébredek, akkor megyek előbb. Szerkesztve: 2009. Április 16.16 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Sajnálom, ma derült ki a kiemelt ösztöndíj pályázat végeredménye, és valamilyen oknál fogva (?) nem kaptam meg. Eddig biztosnak tűnt, úgyhogy ez most elég nagy érvágás, így ugyanis nem hogy utazni nincs pénzem, de majdhogynem kajára sincs ebben a hónapban...
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Szerző Sajnálom, hogy így alakult, leginkább azt, hogy kiszúrtak veled Remélem, korrigálják ezt a hibát.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Sajnálom, ma derült ki a kiemelt ösztöndíj pályázat végeredménye, és valamilyen oknál fogva (?) nem kaptam meg. Eddig biztosnak tűnt, úgyhogy ez most elég nagy érvágás, így ugyanis nem hogy utazni nincs pénzem, de majdhogynem kajára sincs ebben a hónapban... Ez kemény.Sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Én is. Igazából 3 feltétel volt, és úgy éreztem, hogy mind a három feltételnek megfeleltem, ők nem így látták. Más kérdés, hogy csak IV-ed és V-öd évesek kapták csak meg, így II. évesént gyakorlatilag esélyem sem volt...
Hozzászólás ideje: 2009. Április 16.16 éve Én is sajnálom, hogy nem jössz Donát. Akkor maradunk hatan, akik biztos. Nem így terveztem ezt a szép jubileumot, de hát ennek is megvan a maga tanúsága.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 17.16 éve Majd szorítsatok nekem a nyelvvizsgára! (Tavaly is miattatok sikerült! )
Hozzászólás ideje: 2009. Április 17.16 éve Majd szorítsatok nekem a nyelvvizsgára! (Tavaly is miattatok sikerült! ) A bátyjám holnap ír...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.