Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve jaja, nagyon szimpi volt a hugi. Az előzetes bulikról meg annyit, hogy tulajdonképpen jó lenne ha egy sörgyár már a mi bulinkra gyártaná a nedüt. Hát....annyit amit ma költöttünk, simán feltankolunk a jövőben.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Hát....annyit amit ma költöttünk, simán feltankolunk a jövőben. Hát igen, én is csak rendeltem mindent ami jól esett a végösszeget nem néztem. Várom már hogy menjünk hozzád.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében. meg a végén az a feltünő reccsenés... Szerintem összedölt az asztal
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Én is csak azt tudom mondani, hogy remek volt a nap, nagyon jót beszélgettünk. orki, jó hogy jött a hugod, tényleg tüneményes pozitív ember, tanulni lehetne tőle sokaknak. MissKarrde: kár, hogy megint el kellett menned, remélem, megérte a film (de biztos írtál róla, a másik topikban).
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Párszor sárba tiporta orki nimbuszát a hugi. Már jelentkeztem egy pszichiáterhez. nem tehetek róla, hogy, mint ifjú 13 éves leányka féltem a Naygtestvértől. Aki érti az érti, aki nem annak jobb.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Háááát az egyik pultos csaj meg egy csávó jó sokáig el voltak tűnve a pincében. Oppá oppá! Csak nem seritalt rakodtak?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Szerző MissKarrde: kár, hogy megint el kellett menned, remélem, megérte a film (de biztos írtál róla, a másik topikban). A film jó volt, de megpróbálom máskor úgy összehozni, hogy ne legyen más a tali napon.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Már jelentkeztem egy pszichiáterhez. nem tehetek róla, hogy, mint ifjú 13 éves leányka féltem a Naygtestvértől. Aki érti az érti, aki nem annak jobb. Ez jó.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve No ez még szkíta amazonságom elött történt. Oly régen, hogy csak na! De elmondhatom, hogy kaptam 7 perc hírnevet és kitörölhetem vele.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Én egyet holnap felteszek majd. Ma már fáradt vagyok egy áttöltéshez.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Ne ignoráld, hanem gyere el. Amint lesz rá alkalmam, futok, szaladok, rohanok
Hozzászólás ideje: 2010. Március 13.15 éve Holnap rakok fel én is képeket.A pultos csajjal én is lementem volna sörösrekeszeket rakodni.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Nagyon jó kis tali volt! A hangulat, a társaság és a sör is jó volt Orki: Jó, hogy hoztad a tesódat! Ezuttal jómagam csak egy fotót csináltam a társaságról. Íme:
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Jó kép lett.Nemsokára felmásolom a gépre az enyémeket. Szerkesztve: 2010. Március 14.15 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Jó kép lett.Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Mi van Ody, kikészítettek a csajok? (Biztos R2-ért kaptál, vagy volt más okuk is? )
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Látom Ody-t elkaptátok R2-ért, de Phobos nagyon bújik ott a háttérben A két leányzó közül melyikük Orki és melyikük a tesója?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Piros mellényben van orki. Egyébként senki nem bántott senkit. A kép meg szerintem nem lett rossz. Nemsokára érkezik az enyém is.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Elülső Orki, mögötte a húgi húga. Bájos kis csajnak nézz ki innen.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült. Hozott anyagból tudnak csak dolgozni a fényképészek
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Hozott anyagból tudnak csak dolgozni a fényképészek Te csak fogd be a szád. Aki otthon kuksol az csak ne szóljon semmit.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Na ne túlozzunk. Rólam ennyire sz*r kép még talán nem is készült. Nekem tetszett Bár én is otthon kussoltam, de talán (meg)érthető okokból - ld. lentebb.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Te csak fogd be a szád. Aki otthon kuksol az csak ne szóljon semmit. Ugyan. Most legalább nem az én "dolgaim" vannak középpontba. :)Mostantól a te képeid is mesélősek
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Nekem tetszett Bár én is otthon kussoltam, de talán (meg)érthető okokból - ld. lentebb. Nem is rólad volt szó.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Egy képpel én is hozzájárulok a Fórumtali Album újabb bejegyzéséhez.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Pildi: jó kép lett. Ime az enyémek.Sajnos kicist el vannak mosódva.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.