Jump to content

K-2SO

Recommended Posts

Ami pluszba kiderül egy EW cikkből:

K-2SO birodalmi biztonsági droid volt. Látni fogunk más a típusából származó robotokat amik nem lettek átprogramozva és a Birodalmat szolgálják. Cassian és ő évek óta együtt vannak és afféle jóbarátok lettek. Tisztelti Cassiant mert úgy érzi hogy ő szabadította fel.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian

Edited by Nabopolasszar

Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian

Tényleg így lehetett. És a tengerpart is könnyeben megközelíthető lehetett, ahová kiment Jyn és Cassian, hisz akkor még az antenna komplexum nélkül állhatott a homokon kb..

• 2 weeks later...

Mit is lehetne mondani erről a robotról? :D Újra sikerült egy egyedi és különleges gépet megalkotni. Pedig egy Chopper után már azt hinné az ember, hogy nehéz újabb egyedi droidot kitalálni, de itt mégis sikerült. Szerintem ez a két droid imádná egymást. :D Nála is tökéletesen működött az ami a többieknél: a végén nagyon szomorú volt látni a „halálát”.

• 4 months later...

A cégnél, ahol dolgozom, néha szükséges diagnosztikát futtatnunk, hogy rájöjjünk, hogy mi a probléma. Ma megkérdezte az ír kollégám, hogy csinálja-e meg helyettem, mert látja, hogy elég sok a dolgom. Ti is tudjátok mi volt erre a válaszom. :D

( I can run my own diagnostic, thank you very much!) :D:lol:

k2so-1024x433.jpg

Jó sztori. :D

Egyébként nekem a szövegén kívül a testtartása tetszik még nagyon, olyan laza, vagy pl. ahogy a lenti képen is tartja a fejét kissé oldalra fordulva. Nagyon karakteres és egyedi "fickó". :)