Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited ) K-2SO -ról is megtudhatunk pár dolgot az adatbázisból. Biztosra vehető, hogy humorforrás lesz. Edited October 20, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ami pluszba kiderül egy EW cikkből: K-2SO birodalmi biztonsági droid volt. Látni fogunk más a típusából származó robotokat amik nem lettek átprogramozva és a Birodalmat szolgálják. Cassian és ő évek óta együtt vannak és afféle jóbarátok lettek. Tisztelti Cassiant mert úgy érzi hogy ő szabadította fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Ebből még lehetnek majd jó kis helyzetek. Mármint a nem átprogramozott droidok és K-2SO között. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Talán még egy kis árulózás is el fog hangozni az imperialista Túeszó-k részéről. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Annyi szent, hogy már most sokkal jobban bírom, mint Chappie-t! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 4, 2016 Author Share Posted September 4, 2016 A robotot az Arakyd industries gyártotta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 A robotot az Arakyd industries gyártotta. Ez nekem nem sokat mond.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Ez nekem nem sokat mond.. Ők készítették a Hetedik Nővér droidjait, a Birodalom kutaszdroidjait és a RA-7-es protokoll droidokat, mint amilyen AP-5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Ők készítették a Hetedik Nővér droidjait, a Birodalom kutaszdroidjait és a RA-7-es protokoll droidokat, mint amilyen AP-5. Ó, így már okésabb! Szerintem a "droidság" új színfoltja lesz KayToo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Szóval Tudyk végig ott volt! Klasszak a magasság-pótlók! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Azt hiszem, a következő Aranyfénykardra BB-8 után egy újabb erős droid szereplő futott be jelöltként... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Én is imádtam minden mozzanatát. Igazi Monthy Pythonos volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 (edited ) A kövi Aranyfénykardra lehet hogy rá fogok szavazni. Még érik a dolog mert BB is esélyen nálam. Edited December 21, 2016 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Látszólag az útóforgatások alatt megváltoztatták a sorsát, bár ez elmondható a teljes homokban futós jelenetről is. Ott Jynékkel együtt fut, akinek szintén már a toronyban a helye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 (edited ) Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian Edited December 21, 2016 by Nabopolasszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Jó kis fejtegetés, Nabo. Lehet azért variàlták meg, mert a sérült Cassian megjelenése a végén így nem lett volna hiteles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian Tényleg így lehetett. És a tengerpart is könnyeben megközelíthető lehetett, ahová kiment Jyn és Cassian, hisz akkor még az antenna komplexum nélkül állhatott a homokon kb.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Gyerkőcök, ez itt OFF, én már az Értékeld a filmet topicban válaszoltam, a többi is oda menjen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Mit is lehetne mondani erről a robotról? Újra sikerült egy egyedi és különleges gépet megalkotni. Pedig egy Chopper után már azt hinné az ember, hogy nehéz újabb egyedi droidot kitalálni, de itt mégis sikerült. Szerintem ez a két droid imádná egymást. Nála is tökéletesen működött az ami a többieknél: a végén nagyon szomorú volt látni a „halálát”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 A cégnél, ahol dolgozom, néha szükséges diagnosztikát futtatnunk, hogy rájöjjünk, hogy mi a probléma. Ma megkérdezte az ír kollégám, hogy csinálja-e meg helyettem, mert látja, hogy elég sok a dolgom. Ti is tudjátok mi volt erre a válaszom. ( I can run my own diagnostic, thank you very much!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 És az ír kolléga legalább értette? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 És az ír kolléga legalább értette? Utána belinkeltem neki a videót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Jó sztori. Egyébként nekem a szövegén kívül a testtartása tetszik még nagyon, olyan laza, vagy pl. ahogy a lenti képen is tartja a fejét kissé oldalra fordulva. Nagyon karakteres és egyedi "fickó". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 (edited ) Jól megkapta az ír. Edited May 11, 2017 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts