Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) K-2SO -ról is megtudhatunk pár dolgot az adatbázisból. Biztosra vehető, hogy humorforrás lesz. Szerkesztve: 2017. Október 20. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Ami pluszba kiderül egy EW cikkből: K-2SO birodalmi biztonsági droid volt. Látni fogunk más a típusából származó robotokat amik nem lettek átprogramozva és a Birodalmat szolgálják. Cassian és ő évek óta együtt vannak és afféle jóbarátok lettek. Tisztelti Cassiant mert úgy érzi hogy ő szabadította fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Ebből még lehetnek majd jó kis helyzetek. Mármint a nem átprogramozott droidok és K-2SO között. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Talán még egy kis árulózás is el fog hangozni az imperialista Túeszó-k részéről. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Annyi szent, hogy már most sokkal jobban bírom, mint Chappie-t! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. A robotot az Arakyd industries gyártotta. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. A robotot az Arakyd industries gyártotta. Ez nekem nem sokat mond.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Ez nekem nem sokat mond.. Ők készítették a Hetedik Nővér droidjait, a Birodalom kutaszdroidjait és a RA-7-es protokoll droidokat, mint amilyen AP-5. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Ők készítették a Hetedik Nővér droidjait, a Birodalom kutaszdroidjait és a RA-7-es protokoll droidokat, mint amilyen AP-5. Ó, így már okésabb! Szerintem a "droidság" új színfoltja lesz KayToo! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szóval Tudyk végig ott volt! Klasszak a magasság-pótlók! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Azt hiszem, a következő Aranyfénykardra BB-8 után egy újabb erős droid szereplő futott be jelöltként... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Én is imádtam minden mozzanatát. Igazi Monthy Pythonos volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. (szerkesztve) A kövi Aranyfénykardra lehet hogy rá fogok szavazni. Még érik a dolog mert BB is esélyen nálam. Szerkesztve: 2016. December 21. - Rog Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Látszólag az útóforgatások alatt megváltoztatták a sorsát, bár ez elmondható a teljes homokban futós jelenetről is. Ott Jynékkel együtt fut, akinek szintén már a toronyban a helye. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. (szerkesztve) Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian Szerkesztve: 2016. December 21. - Nabopolasszar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Jó kis fejtegetés, Nabo. Lehet azért variàlták meg, mert a sérült Cassian megjelenése a végén így nem lett volna hiteles? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Szerintem az eredeti elképzelések szerint az adatbank és az antenna két külön épületben volt. Először beöltözve megszerezték a terveket, majd levedlettek és elkezdtek futni az antenna felé. A folyósón futós jelenetben is már náluk a tervek, ahogy az AT-ACT-k felé futáskor is, ráadásul a háttérben látni ott az antennát is. Ezenfelül Krennic vízben gázolós jelenete is az lehet, amikor átmegy a parancsnoki toronyból az antenna állomáshoz. Az biztos, hogy az eredeti verzióban kijutott a toronyból (a SW showban egy csomószor ki is emelték milyen nehéz lehetett neki gólyalábbal futnia a homokban, vicces, hogy ezek pont kimaradtak), de az antennához, szerintem egyedül Jyn jutott el, esetleg később a sérült Cassian Tényleg így lehetett. És a tengerpart is könnyeben megközelíthető lehetett, ahová kiment Jyn és Cassian, hisz akkor még az antenna komplexum nélkül állhatott a homokon kb.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Gyerkőcök, ez itt OFF, én már az Értékeld a filmet topicban válaszoltam, a többi is oda menjen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Mit is lehetne mondani erről a robotról? Újra sikerült egy egyedi és különleges gépet megalkotni. Pedig egy Chopper után már azt hinné az ember, hogy nehéz újabb egyedi droidot kitalálni, de itt mégis sikerült. Szerintem ez a két droid imádná egymást. Nála is tökéletesen működött az ami a többieknél: a végén nagyon szomorú volt látni a „halálát”. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. A cégnél, ahol dolgozom, néha szükséges diagnosztikát futtatnunk, hogy rájöjjünk, hogy mi a probléma. Ma megkérdezte az ír kollégám, hogy csinálja-e meg helyettem, mert látja, hogy elég sok a dolgom. Ti is tudjátok mi volt erre a válaszom. ( I can run my own diagnostic, thank you very much!) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. És az ír kolléga legalább értette? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. És az ír kolléga legalább értette? Utána belinkeltem neki a videót. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Jó sztori. Egyébként nekem a szövegén kívül a testtartása tetszik még nagyon, olyan laza, vagy pl. ahogy a lenti képen is tartja a fejét kissé oldalra fordulva. Nagyon karakteres és egyedi "fickó". Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. (szerkesztve) Jól megkapta az ír. Szerkesztve: 2017. Május 11. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.