Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. William Shatner k*rva nagy volt Bármit megszerez De a történetvezetésért viszont kár, meg a gyengébb beszólásokért. Egy Jay és Néma Bob film bármikor lekörözi. Kevin Smith azért ott is villantott és jó volt viszontlátni Landot meg Leiát, bár az utóbbira már alig lehett ráismerni A szinkronhangjuknak viszont örültem Windows gyerek volt a legjobb amúgy. "Pedofil vagyok! Pedofil vagyok!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. William Shatner k*rva nagy volt Bármit megszerez De a történetvezetésért viszont kár, meg a gyengébb beszólásokért. Egy Jay és Néma Bob film bármikor lekörözi. Kevin Smith azért ott is villantott és jó volt viszontlátni Landot meg Leiát, bár az utóbbira már alig lehett ráismerni A szinkronhangjuknak viszont örültem Windows gyerek volt a legjobb amúgy. "Pedofil vagyok! Pedofil vagyok!" Nem tudom milyen a szinkron, de angolul és felirattal nálam ült a poénok 90% -a. Harry Knowles is frankó volt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (szerkesztve) kolmilan feliratával jobb, a dvd-ssel nem Szerkesztve: 2010. Február 22. - Darth_Phobos Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Mivel nekem nincs meg letöltve, így marad a DVD-n lévő szinkron, akármilyen is lett. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Rá fogom uszítani anyámat a témára, itt csak a MediaMarkt-ban láttam, 2200 Ft-ért. Annyiért meg nem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Pedig a videókazetták a dvd megjelenése után drágábbak voltak ennél, ez már nem vészes ár Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. (szerkesztve) Nem tudom, ez már volt-e? Szerkesztve: 2010. Március 1. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Valami zseniális a felirat. Köszi kolmilan. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Valami zseniális a felirat. Köszi kolmilan. Nincs mit. Én köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Nincs mit. Én köszi. A film is rohadt jó, most megint felfedeztem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megnéztem én is a videót, nagyon jó Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Újból megnéztem a Fanboys és azt kell mondanom, hogy még most is, sokadik nézésre, hatalmas élmény és röhögés a film. Természetesen kolmilan feliratával néztem, mert a hivatalos az nem jó Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Én meg pont egy hete néztem meg Balatonon, egyik haveromnál. Marha jó film, ütős poénokkal, bár egy csomó csak igazi fanboyok számára érthető . Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Gyerekek! Ez a film dvd-n 299 ft a tecsóban! Bár megvolt, de két snickers helyett inkább elhoztam egyet pluszba! Röhej! Max odaadom a tesómnak névnapjára! Pótolja, akinek nincs meg, mert ennél már nem lehet olcsóbb! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Ráadásul nagyon hangulatos film, én imádom! Aki SW fan az tudja értékelni. Válasz
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Nekem is nagyon tetszik, bár eleinte nem akartam megnézni valami miatt. És amikor eljött a pillanat, nagyon kellemes meglepetést okozott. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Én is nagyon szeretem, igazi jó poénok vannak benne, és nagyon hozza az amerikai SW életérzést. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Nagyon szeretem. "if you are what you appear to be. - What do we appear to be? - Fanboys." És micsoda verbálcsaták. Meg Carrie Fisher kameója. Valami zseniális. Az egész film. És nagymértékben őszinte Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Imádtam én is, bár Bell kisasszony miatt voltak fenntartásaim a Veronica Marsos múltja miatt, de kellemesen csalódtam. Minden alkalommal sírva röhögök poénokon. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.