Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

William Shatner k*rva nagy volt :peace: Bármit megszerez :P

De a történetvezetésért viszont kár, meg a gyengébb beszólásokért. Egy Jay és Néma Bob film bármikor lekörözi. :D Kevin Smith azért ott is villantott és jó volt viszontlátni Landot meg Leiát, bár az utóbbira már alig lehett ráismerni :P A szinkronhangjuknak viszont örültem :P

Windows gyerek volt a legjobb amúgy. "Pedofil vagyok! Pedofil vagyok!" :)

Hozzászólás ideje:
William Shatner k*rva nagy volt :peace: Bármit megszerez :D

De a történetvezetésért viszont kár, meg a gyengébb beszólásokért. Egy Jay és Néma Bob film bármikor lekörözi. :P Kevin Smith azért ott is villantott és jó volt viszontlátni Landot meg Leiát, bár az utóbbira már alig lehett ráismerni :P A szinkronhangjuknak viszont örültem :P

Windows gyerek volt a legjobb amúgy. "Pedofil vagyok! Pedofil vagyok!" :)

Nem tudom milyen a szinkron, de angolul és felirattal nálam ült a poénok 90% -a. :P Harry Knowles is frankó volt. :P
Hozzászólás ideje:

kolmilan feliratával jobb, a dvd-ssel nem

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Mivel nekem nincs meg letöltve, így marad a DVD-n lévő szinkron, akármilyen is lett.

Hozzászólás ideje:

Pedig a videókazetták a dvd megjelenése után drágábbak voltak ennél, ez már nem vészes ár :D

• 3 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újból megnéztem a Fanboys és azt kell mondanom, hogy még most is, sokadik nézésre, hatalmas élmény és röhögés a film. Természetesen kolmilan feliratával néztem, mert a hivatalos az nem jó :)

Hozzászólás ideje:

Én meg pont egy hete néztem meg Balatonon, egyik haveromnál. Marha jó film, ütős poénokkal, bár egy csomó csak igazi fanboyok számára érthető :) .

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Gyerekek! Ez a film dvd-n 299 ft a tecsóban! Bár megvolt, de két snickers helyett inkább elhoztam egyet pluszba!

Röhej! :D Max odaadom a tesómnak névnapjára! Pótolja, akinek nincs meg, mert ennél már nem lehet olcsóbb!

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszik, bár eleinte nem akartam megnézni valami miatt. És amikor eljött a pillanat, nagyon kellemes meglepetést okozott. :D

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon szeretem, igazi jó poénok vannak benne, és nagyon hozza az amerikai SW életérzést. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon szeretem. "if you are what you appear to be. - What do we appear to be? - Fanboys." És micsoda verbálcsaták. Meg Carrie Fisher kameója. Valami zseniális. Az egész film. És nagymértékben őszinte :D

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Imádtam én is, bár Bell kisasszony miatt voltak fenntartásaim a Veronica Marsos múltja miatt, de kellemesen csalódtam. Minden alkalommal sírva röhögök poénokon. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.