Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Köszönöm. Hát most nem működik. Időlegesen szokott működni? Vagyis érdemes visszanéznem a linkre? Igen, én innen szedtem le a fontokat. Az összes megtalálható itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Amikor próbáltam regisztrálni a fórumokra (ami nem sikerült) megnéztem a legújabban regisztrált tagokat, és előfordultak magyarok is. Szóval nem csak ketten fogjuk szerintem képviselni hazánkat. Én még egy egykori szerepjátékos csajról tudok, de az övét nem láttam még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Coce: az epizódcímek a Trajan Pro betűtípussal készültek, ha jól tudom. Ez igazából nem Star Wars-os, nem tudom, benne lesz-e a lenti linkben. A sw.hu-n egy Lara Strong nevű fórumozó is csinált logótervet, gondolom, MissKarrde őrá gondolt. Másokról konkrétan nem tudok. Szerintem én a lengyel fickónak fogom elmailezni az anyagot, ma este hét körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Én is neki küldtem tegnap este, reggelre meg küldött is választ, hogy megkapta és köszöni a nevezést. Eredmények hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. (szerkesztve) Nekem mindkettő logó bejön... egyik ezért, másik azért. A felsőnek inkább SW hangulata van, viszont az alsót jobban eltudom képzelni, mint logót Szerkesztve: 2008. Január 27. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. (szerkesztve) Itt a logók teljes listája. Szerkesztve: 2008. Január 28. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Van egy-két igazán ötletes. Jópofa a westernes stílusban készített logó is amiben csővégre állított DL-44-esek keretezik a felíratot. De valahogy nekem a korábbi logó tetszik még mindig. Egyszerű, letisztult, semmi salang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Azt hittem sokkal több logóból kell majd választania Home-nak. Mások is így gondolkodtak, mint Ti ahogy látom, vagyis a halálcsillag, illetve a Föld Eurázsiafrikai része előtérbehelyezése a fő motívum. Tiéteken kívül ez a kép ami nekem tetszik. A többi annyira nem logós, vagy egyáltalán nem tetszik. Ennek elég sko változata van. Erre a formára eléggé rágyúrt az illető. Már messziről felismerhető formája van, csakúgy, mint a két sagás jelöltnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Csak én annak nem örülök, hogy a lista legelejére raktak be, mert ott simán átsiklanak majd a logóterveken... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Én is meglepődtem, ami a logók számát illeti. Ha pedig az egyedi logókat nézzük, a változatok nélkül, még kisebb a szám... Nagyobb tolongásra számítottam. A hagyományos lázadós-birodalmas jelvényes logók nekem nem jönnek be, mert túl tipikusak, minden rajongói tömörülésnek ilyesmi van, ezért nem egyedi, nem felismerhető. Ahol valódi (nem sematikus) képek vannak, azok szerintem nem logónak valók, ezért szintén nem jönnek be nagyon. Tessek szerepeltetése pedig kicsit túl szűkre veszi a témát. A westernes mondjuk tényleg jópofa. Lokatelli: majdnem egyetértünk. Nekem legjobban ez jön be, vagy valamelyik hasonló ebből a szériából. Coce: ne aggódj, nincs annyi logóterv azon a lapon, hogy ilyentől kelljen tartanod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Nekem a kalász keretezte vörös-fénykard tetszik...........És a western saloonok hangulatát idéző két puskás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. (szerkesztve) Zoli amit teválasztottál az csak azért nem tetszik, mert rajta vannak az ország rövidítések. Ez túlságosan kirekesztő. Különben lehet, hogy tetszene, HCS puritán megközelítése nagyon egyedi. De szerintem mindenképpem ez a forma a legfelismerhetőbb, mint egy Tatooine-i kunyhó. Győztes mikor lesz? Szerkesztve: 2008. Január 29. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Szerintem 30.-án. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. (szerkesztve) Na íme egy gazdag rajongó házi-mozi szobája. És az előtér: Szerkesztve: 2008. Február 2. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Menjen a fenébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. A szobámról nem kéne itt fotókat közölni. Az embernek már magánélete se lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Ha egyszer lesz egy ilyenem, meghívlak titeket mozizni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Ez régebben volt az sw.hu -n is, de persze még mindig jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. A szobámról nem kéne itt fotókat közölni. Az embernek már magánélete se lehet... Figyi, az, hogy kölcsönadtam neked, még nem jogosít fel arra, hogy vissza is élj vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Ejnye fiúk, még mindig a születésnapotokra tőlem kapott szobán veszekedtek?! Ha tudtam volna, eleve kettőt csináltatok, úgy is ikrek vagytok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. A szobám tervei alpján készült másolattal nem kellene itt villognotok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Az 1934-es SA 'összejövetel' képei az Imperial March-al súlyosbitva. Meglepően jól passzolnak egymáshoz... föleg a videó vége hatásos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Az IM mint Darth Hitler indulója. Érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Valóban hatásos! Hihetetlen, hogy ez az elmebeteg hogy behülyítette a németeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Illik ide, mivel az IM egy remek induló Off Mivel akkoriban eléggé ki voltak bukva az emberek (világválság pl.), nem is lehetett olyan nehéz, mint azt mi innen gondoljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Ja igen nem volt nehéz.Milliók munka nélkül, Németországot megalázták stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Illik ide, mivel az IM egy remek induló Off Mivel akkoriban eléggé ki voltak bukva az emberek (világválság pl.), nem is lehetett olyan nehéz, mint azt mi innen gondoljuk. OFF: Itthon is közel állunk hozzá................. On Lucas szerintem rengeteget merített a náci prop filmekből. Egyenruhák, beállítások sötöbö. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Remélem nincs horogkereszt valahol elrejtve a házában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. nem is lehetett olyan nehéz, mint azt mi innen gondoljuk. Nekem már rég nincsenek illúzióim a Homo sapiensről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 5. Na íme egy gazdag rajongó házi-mozi szobája. Nem tarthatnánk a köv. fórumtalit ott? (jó, persze, csak vicc....) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.