Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hm... a 2010-es Fan Movie verseny győztese: http://www.youtube.com/watch?v=6MgMA1a_x30 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Nem tudom, melyik topicba írjam, ezért itt próbálkozom. Ody, majd toloncold át a megfelelőbe, ha tévedtem. A négy éve működő szerepjátékunk, a Threats Of Our Age újabb fordulópontjához érkezett. Egy kisebb ugrás után új történetsorozatba kezdünk, melyben tapasztalt szerepjátékosaink mellé szeretettel várunk új játékosokat is. A történet kb 60 évvel az endori csata után játszódik. A galaxist ért külső támadás visszaverése után az egymással szövetségben harcoló Birodalom és Köztársaság egyaránt súlyos válságot él meg, és mindkét állam több részre szakad. Az így létrejövő öt államban folytatódik a galaxis lakóinak élete, teret és lehetőséget adva még több kalandnak. Ha sikerült felkelteni valaki érdeklődését, szeretettel várunk mindenkit a Threats Of Our Age fórumán, ahol részletes felvilágosítással tudunk szolgálni a szabályokról és a "galaxis viszonyairól" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Találtam egy jó kis HP-SW crossovert. Érdemes elolvasni! Gilda: Végtelen határok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Ez iszonyú jó volt, köszi Akárki írta, remek a fantáziája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ma volt egy kis időm, és elkezdtem rajzolgatni, és valahogy ez lett a vége. Remélem tetszik! Kicsit mangásítottam a szereplőket http://priemryeest.deviantart.com/art/Clon...eroes-141941544 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jó lett köszi örülök h tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Tetszetős számomra is. A figurákat is Te rajzoltad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hát a letöltött coruscantos háttéren kívül mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jó kép lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hűűűűűűűűazanyjáááátamindenitvaaaaóóóóóóóóóóóóóóó!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi, akkor úgy látom muszáj lesz majd még néha aktivizálnom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nagyon jó kép lett, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nagyon jó kép lett, kudar! Tudod ha már holnap nem lesz új rész, legalább legyen valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szép lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hát én nem tudnék talán még ilyet sem csinálni, ezt előre leszögezem. De nekem úgy fest ez a kép, mint sok animált szereplő egy kék háttér előtt. Szóval ha csak nem a forgatást akartad megeleveníteni... Hogy is fejezzem ki magam? Szóval attól, hogy néhány páratlan számot beteszel egy halmazba, az még nem a páratlan számok halmaza lesz. Azaz: nekem ebből a képből hiányzik az SW érzés, de ez szigorúan szubjektív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem is tetszik. Donát, a Star Wars érzés hiánya pedig esetleg magából a manga stílusából adódhat, nem? Mert egyébként a figurák nagyon karakteresek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Hát én nem tudnék talán még ilyet sem csinálni, ezt előre leszögezem. De nekem úgy fest ez a kép, mint sok animált szereplő egy kék háttér előtt. Szóval ha csak nem a forgatást akartad megeleveníteni... Hogy is fejezzem ki magam? Szóval attól, hogy néhány páratlan számot beteszel egy halmazba, az még nem a páratlan számok halmaza lesz. Azaz: nekem ebből a képből hiányzik az SW érzés, de ez szigorúan szubjektív. Hát ebben valahol egyetértek, bár hozzá kell tenni hogy ez egy sima kis fan rajz hidd el ha akarok, akk azt Lucas is megirigyli. Najó nem Na a lényeg h igazad van Donát, nem ilyenre akartam a képet, mert más hátteret akartam. Próbáltam leszedni valami olyan ahol droidok bekerítik őket stb de sehol sem találtam megfelelőt, ezért maradt ez a semleges. Egy olyannal tuti meglett volna a feelingje. Amúgy köszi a többieknek is. Szerkesztve: 2009. Október 30. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Kudar: bocsi... nem a te képedre reagáltam, hanem meghülyült a gépem, és azt mutatta, hogy Phobos hozzászólása a legfrissebb (2008.10.04. ) és arra írtam amit írtam (nem vettem észre, hogy TAVALY októberi) A te képedben abszolút ott az SW érzés, nagyon durván jó! Szerkesztve: 2009. Október 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) A te képedben abszolút ott az SW érzés, nagyon durván jó! És még így is volt benne igazság. Amúgy kösz Gondoltam visszakeresek mi volt egy éve lassan, de...ááhhh túl sokáig tartana. ^^ Okés, szóval megnéztem és ebben a topicban mégsem olyan sok 1 év. :D:D Szerkesztve: 2009. Október 30. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Na jó kaptok még egyet, bár úgy hiszen ezt főleg inkább a fiúk fogják értékelni, de azért remélem mindenkinek bejön majd. Hát a lényeg hogy én így emlékszem, így beszeretett bele Ani Padméba. Vagy talán csak almodtam ezt a jelenetet? Akinek megvan a kivágott jelenetek között küldje át. XD (Nem fogok a lányoknak zuhanyzó Anit rajzolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hehe Most már látom hogy a feje nagyon nem lett jó, de valahogy nem arra koncentráltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerintem bőven belevághatnál egy képregénybe is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. (Nem fogok a lányoknak zuhanyzó Anit rajzolni. Eh... pedig hogy szerettük volna Aranyos kis kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kudar: kiváló lett, gratulálok! Nekem az első jobban tetszik, a Padmé-Ani képen a háttérben álló Anakin kicsit furcsán hat, számomra kevésbé működik egységes egészként, mint a triós kép. A trió viszont vérprofi, már amennyire értek a rajzokhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kudar: kiváló lett, gratulálok! Nekem az első jobban tetszik, a Padmé-Ani képen a háttérben álló Anakin kicsit furcsán hat, számomra kevésbé működik egységes egészként, mint a triós kép. A trió viszont vérprofi, már amennyire értek a rajzokhoz. Köszi szépen, mindig jól esik egy mester dícsérete! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kudar: Anakin szája olyan, mintha Vader sisakjának egy része lenne. Ez a koncepció része? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Kudar: Anakin szája olyan, mintha Vader sisakjának egy része lenne. Ez a koncepció része? Őőő...hát most már igen! Legalábbis az utókor így fog rá emlékezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hát kudar, gratulálok mindkét képedhez! Nagyon profin lett megcsinálva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.